Etiket Girmenin İzlenime Ciddi Etkisi Olduğunu Düşünüyor musun?

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

• Kullanılan toplam oy
    125
etiket girmediğim halde milyonluk izlenen videolarım var. ama etiket girdiğim halde hiç izlenmeyen videolarımda var

her zaman video ile ilgili 3 4 etiket girmek lazım azda olsa bi etkisi oluyor

Uzun vadede var ama kısa vadede ilk sıraya çıkmakla alakası var izlenimin.

Hangi dizi o ya skype gel bakalım. İnceleyelim

Ubus Show S05E06 HDTV

öyle başlık girersen tabi olmaz :d ha bide min 500 abone şart :D etiket girmeye gerk kalmıyor o zaman :D Yavute Show 25th March 2015 Full Episode :cool:

ben etiket girmiyorum açıklama kısmına bi kaç şey yazıyorum izleniyo ve 1k ya 10 dolar alıyorum etiket girdiklerim flagtan çok gidiyo girmeye korkuyorum artık.

Biraz daha gorus alalim.

Gunaydin.

---------- Spam Engelliyici 08:44 ---------- Önceki Mesaj 08:43 ----------

Biraz daha gorus alalim.

Gunaydin.

Dejavu yaşıyorum. Ne cevap vereceğimi bilemedim :)
Bence açıklama etikette daha önemli. Kolay gelsin.

Etiket,açıklama ve başlık ile alakalı olduğu zaman işe yarar.Ayrıca TBM oranını etkiler.Etiketinizin aynısını aratanlar o kelimenin TBM si ile size kazanç sağlarlar.Ancak alakasız etiketleri youtube sevmez ve topluluk ihtarı alabilirsiniz.

Tamamiyle kategoriyle alakalı rakip çoksa her yazdığın etiketin önemi vardır ama kategoride yalnızsan etiketi yazsanda aynı yazmasanda.

Kısa vadede yok denecek kadar az etkisi
Uzun vadeli calışmalarda cok ama cok faydalı
Yalnız başlık ve içerikle alakalı olması gerekiyor
yoksa bu faydası da kısa süreli oluyor.

örnek olarak resimdeki videoyu katagorisinde ve google sıralamalarında kafa olarak listeye soktum ancak kullanıcı tepkisi iyi olmadıgı için 1 saat gibi bir sürede gerilere attı
mGAWQZ.png

Son düzenleme:
dostum realde ismin ve soy ismin ne kadar önemliyse etiketde o kadar önemli : ) örneğin isminin ve soy isminin olmadığını farzediyoruz o olmaz tc kimlikte olmaz o olmazsa hastaneyede gidemezsin :) durum karıştı anladın artık sen bir ölüsün cano :)

bizzat görüşlerini yazmalarını rica ettikerimi etiketliyorum,
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Etiketledigin arkadaslardan kimse cvp vermemis :)

Video görüyorum etiket yok izlenim tavan video görüyorum etiket var video taban...

kısa vadede etkisi çok olmaz. uzun vadede etkili olur. etiket alt kelimelerden hit çekmek için var.

Temiz bir cihaz vds pc , özgün etiketler yt senin vidrolarini üst sıraya tasir videoların iyi index almasını sağlar. Etiket açıklama cok önemlidir. Bottana tarken göz gezdirin bot ne yapıyor diye kontrolden sonra videolarinizi yükleyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri