Elektrikli sinek öldürücü almak istiyorum fakat etkili olmasını istiyorum.Pek yaygın değil galiba kullanan kişi az vardır ama yinede sormak istiyorum var mı tavsiye edebileceğiniz etkili birşeyler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendi rahatımız için hayvanlara zarar vermek ne derece doğru bilemiyorum,
dediğim gibi; hangi odada oturuyorsanız, bu odaya en yakın odanın ışığını açın (genelde en yakın yer salon oluyor), mevcut odanında kapısını sonuna kadar açın ve ışığı kapatın, maximum 20 dakikada tüm sinekler odayı terkedip, ışığı açık olan odaya doğru gidiyor
Sprey gibi bir şey vardı adını unuttum onu tercih ederim. Vücudunun her tarafına sürüyorsun yaklaşamıyorlar sana. Bayağı etkili bir şeydi.
şu sinek yiyen bitkilerden almak lazım eve 2-3 tane![]()
[MENTION=22439]maestaso[/MENTION] böcekleri kendine çeken bi kokusu varmış hocam kaçarı yok yani![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.