Oluyor tabi başkan![]()
alıyom bi tane steamdan o zaman başkan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oluyor tabi başkan![]()
online beraber oluyormu [MENTION=8469]Yumi[/MENTION] ?
alıyom bi tane steamdan o zaman başkan![]()
online oynayamıyorum ben oyunu alamadım dahaama online oynanıyor
Al başkan gece oynarız pc yi 8.1 update etcem ondan sonra akarız
Taaa ets1 zamaninda aile sirketine bir dorse calismasi yapmıştım ayni dosya 1-2 islemden sonra ets2 yede uyduuzun uğraşlar sonucu hallettim ben her dorsede ya google yada mitan lojistik yazıyor![]()
[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] gayet başarılı![]()
25 Aralığa göre %50--- 30-31 aralığa göre ise %20'lik bir kayıp yaşadım. Çok etkilemedi bu sefer beni Ocak ayı.
Konu karıştı sanırım![]()
@hemato bu son çıkan sürümü eski tüm sürümleri içeriyor mu ona göre alalım son sürümü![]()
Hatlar karisti25 Aralığa göre %50--- 30-31 aralığa göre ise %20'lik bir kayıp yaşadım. Çok etkilemedi bu sefer beni Ocak ayı.
Iyidir iyidir hz sniri olmayinca troll cok oluyorduBirde şu server da hız sınırı olmasa zevk vericekte 90'la giderken bitmiyor yollar.![]()
Iyidir iyidir hz sniri olmayinca troll cok oluyordu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.