Evde Oturarak Sadece Anket Çözerek Günlük 1-5 Euro Kazanın

• Kullanıcı Mcht63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Bilgilendirme

Hocam bana günde 4 - 5 anket geliyor 0,60 - 1,5 € arası ama hepside 2. - 3. sorudan sonra bitiriyor anketi.. hedef kitle falan filan.. en az 25 anket te aynısı oldu..sadece ilk kayıttan sonra gelen deneme anketi gibi birşey tamamlanabildi.. sorun ne olabilir acaba ?

Kardeşim sistemsel sorunlar nedeniyle senin kişisel profilinle ters düşen anketler göndermesinden kaynaklaniyor . Lütfen kişisel profllini sık sık güncelle çünkü sistem anketleri otomatik atiyor kullanicilara .

Lütfen herkes takima katilsin kazancimiz artsin konuya 2k goruntuleme var ama katilim çok katilmayan arkadaşlar inanin bana çok şey kaybediyorsunuz ama karar sizin.;):rolleyes::rolleyes:

Selam.. Panoneer hesabını siteye nasıl ekleyeceğiz?
Bende sadece hesap sahibi adı ve IBAN alanları çıkıyor. Odeme yontemi seçeneği yok..

Hocam bana günde 4 - 5 anket geliyor 0,60 - 1,5 € arası ama hepside 2. - 3. sorudan sonra bitiriyor anketi.. hedef kitle falan filan.. en az 25 anket te aynısı oldu..sadece ilk kayıttan sonra gelen deneme anketi gibi birşey tamamlanabildi.. sorun ne olabilir acaba ?

günde 1 tane gelse iyi bize.
ve gelen anketlerin çoğu size uygun değil diyor.
profili güncelledim herşeyi var işaretledim falan bakalım ne olacak :)

günde 1 tane gelse iyi bize.
ve gelen anketlerin çoğu size uygun değil diyor.
profili güncelledim herşeyi var işaretledim falan bakalım ne olacak :)

bence yok işaretle hocam :) anketi yapan firmalar ürün satacak.. örnek adam tv satacak.. sende evde var dersen adam kritere uygun değilsin der keser.. yani en azından ben bu mantıktayım, ne araba var, ne ev, ne internet, sigorta yok o yok bu yok bende :D

önemli

Tamam oraya isim soy isim İban yapıştır yeterli hocam.

Arkadaşlar merhaba birisi R10.net sitesinde benim videomu bende izinsiz kullaniyor ve benim burada yazdiklarimi kopyala yapiştir yapmş benim hakkima giriyor haksiz yere benim emeğimi çaliyor Lütfen bana yardimci olacak birrisi var mi Lütfen rica ediyorum sizden ya çok gücüme gidiyor adam benim üzerimden haksiz yere emeğimi çaliyor:(:(:confused:

Arkadaşlar merhaba birisi R10.net sitesinde benim videomu bende izinsiz kullaniyor ve benim burada yazdiklarimi kopyala yapiştir yapmş benim hakkima giriyor haksiz yere benim emeğimi çaliyor Lütfen bana yardimci olacak birrisi var mi Lütfen rica ediyorum sizden ya çok gücüme gidiyor adam benim üzerimden haksiz yere emeğimi çaliyor:(:(:confused:

link yazar mısın hocam

8-10 tane anket geldi ve hepsinede uygun degil yada yeterli kullanıcı doldu filan diye sonlandırdı. cogu anketide cozuyorsun sonuna gelince uygun degil diyor. kafa buluyorlar sanki

Kendisine cevap ve gerekli açıklamayı yaptım editlemese ben Coşkun bey ile görüşeceğim konuyu mod arkadaşlara bildireceğim endişe etmeyin Emek hırsızlarına müdahale ederler.

https://www.r10.net/showthread.php?p=1073696039#post1073696039

Teşekkür

Kendisine cevap ve gerekli açıklamayı yaptım editlemese ben Coşkun bey ile görüşeceğim konuyu mod arkadaşlara bildireceğim endişe etmeyin Emek hırsızlarına müdahale ederler.

https://www.r10.net/showthread.php?p=1073696039#post1073696039

Kardeşim Allah senden binlerce kez razı olsun Allah ne muradın varsa versin sen adamsin sen birtanesin kardeşim . sen bana iyilik yaptin ya Allah ne muradin varsa versin sana . :)

Arkadaşlar gelen anketlerde adamlar sizden ne isterse onu verin yani mesela araba alacak msin derrse evet diyin arabam yok yeni alacagim diyin bu arada bircok kişi 10 Euroyu aşmiş durumda ay sonunda ödemeler Payoneer hesaplariniza otomatik olarak yapilacaktir . Lütfen herkes takimin büyümesine katkida bulunsun ve tüm dostlariniza gönderin videoyu kayit olsunlar. Hepinize Bol Kazançlar Dilerim. :)

Bilgilendirme

8-10 tane anket geldi ve hepsinede uygun degil yada yeterli kullanıcı doldu filan diye sonlandırdı. cogu anketide cozuyorsun sonuna gelince uygun degil diyor. kafa buluyorlar sanki

Kardeşim merhaba şuan sitede sistemsel güncellemeler mevcut ve kullanici sayisi arttigindan dolayi anketleri cozmek icin elini sıkı tutarsan senin yararina olur merak etme anket sayisi artacaktir kesinlikle . 2011 den beri aktif bir sitedir kesinlikle rahat ol kardeşim ;)

payoneer kaydı nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz hocam?

https://www.youtube.com/watch?v=JSSAAeFPP3k&feature=youtu.be

hocam burada anlatımı var. izlerseniz faydası olacaktır. Olmasa takıldığınız bir sorun olursa yardımcı oluruz.

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:34 ----------

Kardeşim Allah senden binlerce kez razı olsun Allah ne muradın varsa versin sen adamsin sen birtanesin kardeşim . sen bana iyilik yaptin ya Allah ne muradin varsa versin sana . :)

Arkadaşlar gelen anketlerde adamlar sizden ne isterse onu verin yani mesela araba alacak msin derrse evet diyin arabam yok yeni alacagim diyin bu arada bircok kişi 10 Euroyu aşmiş durumda ay sonunda ödemeler Payoneer hesaplariniza otomatik olarak yapilacaktir . Lütfen herkes takimin büyümesine katkida bulunsun ve tüm dostlariniza gönderin videoyu kayit olsunlar. Hepinize Bol Kazançlar Dilerim. :)

Allah Hepimizden razı olsun. Dünya'daki en kötü şeydir emek hırsızlığı. Aldıysan ya linki ona ver ya da kendin hazırla. ben üzerime düşeni Allah katında yaptım.

Hep beraber büyütelim ve abone olalım takımımız çoğalsın. Birlikten kuvvet doğar.

para çekme limiti nedir nasıl çekilir ve kazanclı mı

10 EURO kazanclı gelen anketlere uyuyorsanız hersey iyi gider hocam.

---------- Spam Engelliyici 19:23 ---------- Önceki Mesaj 19:22 ----------

Sildirdim R10 daki konuyu bilginiz olsun hocam.

Sitenin linki ne peki sayfalara baktım bulamadım

Önemli

Hocam gerekli işlemleri yapıldı. Takım büyüsün herkes kazansın.

Hocam ayni konuyu siz acar misiniz R10 da ama actiginiz konuya youtube linkinide ekleyin o arkadaşin paylaştiği gibi
Ayni ama Takim Linkini gömülü link olarak o arkadaşinki gibi ekleyin ama ben kefilim kismini keserek paylaşir misiniz rica etsem hocam takimin buyumesi için hocam açacağiniz konuya bu ödeme kanitinida eklerseniz çok sevinirim Takimimizin büyümesi lazim hocam bu aralar az anketler geliyor .
Ödeme kaniti burada hocam https://ibb.co/kZP2ZJ

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri