Evde Oturarak Sadece Anket Çözerek Günlük 1-5 Euro Kazanın

• Kullanıcı Mcht63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
anketlerin gelme sıklığı nedir? mesela günde kaç tane gelir? Yoksa gelişi güzel mi geliyor anketler? sabah kayıt yaptım şu saate kadar bi şey gelmedi.

Son düzenleme:
Hocam ayni konuyu siz acar misiniz R10 da ama actiginiz konuya youtube linkinide ekleyin o arkadaşin paylaştiği gibi
Ayni ama Takim Linkini gömülü link olarak o arkadaşinki gibi ekleyin ama ben kefilim kismini keserek paylaşir misiniz rica etsem hocam takimin buyumesi için hocam açacağiniz konuya bu ödeme kanitinida eklerseniz çok sevinirim Takimimizin büyümesi lazim hocam bu aralar az anketler geliyor .
Ödeme kaniti burada hocam https://ibb.co/kZP2ZJ

Lütfen hocam, hadi hocam, ha gayret hocam, takım için hocam, hocam için hocam, hocaaaammmm

anketlerin gelme sıklığı nedir? mesela günde kaç tane gelir? Yoksa gelişi güzel mi geliyor anketler? sabah kayıt yaptım şu saate kadar bi şey gelmedi.

genelde 2 gunde bir kesin geliyor bazen günlük 1 günde 3 ankette gelebiliyor. mesela bana gecen 1 anket geldi 2 gün gelmemişti son gelen anket 5 euro du önemli olan takımın cok olması birbirimize destek olmamız.

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

Hocam ayni konuyu siz acar misiniz R10 da ama actiginiz konuya youtube linkinide ekleyin o arkadaşin paylaştiği gibi
Ayni ama Takim Linkini gömülü link olarak o arkadaşinki gibi ekleyin ama ben kefilim kismini keserek paylaşir misiniz rica etsem hocam takimin buyumesi için hocam açacağiniz konuya bu ödeme kanitinida eklerseniz çok sevinirim Takimimizin büyümesi lazim hocam bu aralar az anketler geliyor .
Ödeme kaniti burada hocam https://ibb.co/kZP2ZJ

tam olarak nasıl 1 konu açmamı isterseniz buraya yazın bnde başlıkla birlikte açarım sorun yok bende kullanıyorum sonuçta.

Önemli

genelde 2 gunde bir kesin geliyor bazen günlük 1 günde 3 ankette gelebiliyor. mesela bana gecen 1 anket geldi 2 gün gelmemişti son gelen anket 5 euro du önemli olan takımın cok olması birbirimize destek olmamız.

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

tam olarak nasıl 1 konu açmamı isterseniz buraya yazın bnde başlıkla birlikte açarım sorun yok bende kullanıyorum sonuçta.

Hocam bakin lütfen bu sabah siz konuyu paylaşın R10.da daha başkası paylaşmadan yukarda bahsettim zaten. O ödeme kanitinida konuya ekleyin konuya adresi Almanya yapmalarını posta konudunun(PLZ yazan yer) Almaya da bi şehir olması gerektiğini yazın ve sitenin takim seklinde olduğunu yazın konuya hocam hocam bi önceki mesajda zaten Ödeme kanitida yukledim onu kesinlikle acaacaginiz konuya ekleyin hocam konu başliği ise ---Günlük Çok Kolay Şekilde Anket Çözerek Euro Kazanın~ Ödeme Kanıtlı--- hocam siz konuyu açın ama bizim takimin linkini gömülü link olarak ekleyin o dünkü arkadasinkine benzer şekilde hocam bi önceki mesajda ödeme kanitida var YouTube linkinide video şeklinde ekleyin hocam siz konuyu kesinlikle sabah açın Benim Kpss sinavim var daha sonra olmazsa sizinle düzenleriz beraber açtığınız konuyu ama lütfen sabah açın hocam bu takımımızin buyumesi için çok onemli.

Bilgilendirme

Arkadaşlar sorusu olanlar var mi ? ;):)

Kazanclar. Nasil gidiyor. Ödemeye 8 gün kaldı.:rolleyes:

Arkadaşlar sorusu olanlar var mi ? ;):)

Kazanclar. Nasil gidiyor. Ödemeye 8 gün kaldı.:rolleyes:

hocam bugün iki anket geldi ama ikiside de ödeme alamadım? Anketleri doldururken gelir gelmez mi dolduralım? Süre önemli mi? Birde ben bugün profil bilgilerimden bazılarını değiştirdim. Sıkıntı olur mu?

Bilgilendirme

hocam bugün iki anket geldi ama ikiside de ödeme alamadım? Anketleri doldururken gelir gelmez mi dolduralım? Süre önemli mi? Birde ben bugün profil bilgilerimden bazılarını değiştirdim. Sıkıntı olur mu?

Merhaba kardeşim anketlerden geldiginde elini sıkı tut sitenin kullanici sayisi artti sitenin ve profilini sık sık güncellemen senin yararina sistem otomatik anketleri atar ;)

Arkadaşlar ödemeye 1 hafta kaldı.
Sorusu olanlar var mı ???

Merhaba kardeşim anketlerden geldiginde elini sıkı tut sitenin kullanici sayisi artti sitenin ve profilini sık sık güncellemen senin yararina sistem otomatik anketleri atar ;)

Arkadaşlar ödemeye 1 hafta kaldı.
Sorusu olanlar var mı ???

hocam gelen ankete tıklıyorum şu yazı çıkıyor:

Katılmaya istekli olduğunuz için teşekkür ederiz!
Müşterilerimiz tarafından çalışma dışı bırakıldılar. Bunun farklı sebepleri olabilir:

Müşterimiz için, çalışmaya zaten katıldıysanız gibi görünüyor. Birden fazla katılım müşteri için kullanılamaz ve geri ödenmez.
Ayrıca, müşterimizin kalite kontrolünü geçmemiş olabilirsiniz. Bu katılımlar müşteri için kullanılamaz ve ücretlendirilmeyecektir. (Almancadan çevirdim)

Arkadaş sanırım reflerden 1 dolar 1 dolar götürüyor :D 5 anket geldi 2 euroluk 1 euroluk giriyoruz içine katılımınız için teşekkürler diyor para yok ortada hepsine aynısını oldu :D leş sistem.

Arkadaş sanırım reflerden 1 dolar 1 dolar götürüyor :D 5 anket geldi 2 euroluk 1 euroluk giriyoruz içine katılımınız için teşekkürler diyor para yok ortada hepsine aynısını oldu :D leş sistem.

aynı durum bende de var. Herkesin böylemi acaba?

Kardeşim merhaba benim buradaki amacim sizin kazanmaniz degil mi eger senin dedigin şeyin peşinde olsam sürekli fake hesaplar acar oyle yapardim ama burada bu konuyu acmaminn nedeni sizinde kazanmanizdir . :rolleyes:

Gelen anketlerde nabza göre şerbet vereceksiniz . Yani adamlar sizden ne isterse onlara onu verin gerisi gelir.

Herkese bol kazançlar dilerim . 10 Euroyu çoktan aşan adamlar var . :cool:
Ödemelere 1 hafta var . Herkese Bol Kazançlar.

Refli şöyle hocam kanala abone olanlarla bir takım olusuyor ve hepimiz büyüdükçe kazanıyoruz bazı anketler öyle olabiliyor. geçen gün 5 euro luk anketi doldurdum hesaba yansıdı bir problem yok yeterki gerekli ve anketler için yeterli olun. Sistem bu şekilde çalışıyor.

Berbat bir sistem resmen adam seçiyorlar.
2 günde 1 anket geliyor ve 10 günde gelen 5 anketten 3 üne katılamıyor 2 sine katılabiliyorsunuz.
Yani bu sistemle ayda 10 yada 20 tl falan kazanılır herhalde.

anketi dolduruyorum sonuna gelince illa bi yamuk yapıyor. hep bi bahane hazır :)

10 anketten anca 2-3 tanesinden para geliyor

çok anket geliyor fake hesaplar açtım hepsinden yapıyorum oluyor istediğini verin hocam

Bilgilendirme

Arkadaşlar nice insanlar çoğu insan 10 euroyu aşan var lütfen anketlerde sizden neler isteniyorsa onlara onu verin. Bugun adamin tekine 6,5 Euroluk anket geldi aliyor millet paralari
Hepinize bol kazançlar dilerim ve unutmayin bugün 0,50 Euro=2.35 TL hepinize Bol Kazançlar . Ödemelerede 1 hafta kaldı.. ;)

Sorusu olanlar ve hertürlü eleştiriyi bekliyorum ben buradayimmm...:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri