Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ayni konuyu siz acar misiniz R10 da ama actiginiz konuya youtube linkinide ekleyin o arkadaşin paylaştiği gibi
Ayni ama Takim Linkini gömülü link olarak o arkadaşinki gibi ekleyin ama ben kefilim kismini keserek paylaşir misiniz rica etsem hocam takimin buyumesi için hocam açacağiniz konuya bu ödeme kanitinida eklerseniz çok sevinirim Takimimizin büyümesi lazim hocam bu aralar az anketler geliyor .
Ödeme kaniti burada hocam https://ibb.co/kZP2ZJ
anketlerin gelme sıklığı nedir? mesela günde kaç tane gelir? Yoksa gelişi güzel mi geliyor anketler? sabah kayıt yaptım şu saate kadar bi şey gelmedi.
Hocam ayni konuyu siz acar misiniz R10 da ama actiginiz konuya youtube linkinide ekleyin o arkadaşin paylaştiği gibi
Ayni ama Takim Linkini gömülü link olarak o arkadaşinki gibi ekleyin ama ben kefilim kismini keserek paylaşir misiniz rica etsem hocam takimin buyumesi için hocam açacağiniz konuya bu ödeme kanitinida eklerseniz çok sevinirim Takimimizin büyümesi lazim hocam bu aralar az anketler geliyor .
Ödeme kaniti burada hocam https://ibb.co/kZP2ZJ
genelde 2 gunde bir kesin geliyor bazen günlük 1 günde 3 ankette gelebiliyor. mesela bana gecen 1 anket geldi 2 gün gelmemişti son gelen anket 5 euro du önemli olan takımın cok olması birbirimize destek olmamız.
---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------
tam olarak nasıl 1 konu açmamı isterseniz buraya yazın bnde başlıkla birlikte açarım sorun yok bende kullanıyorum sonuçta.
ben de gelebilir miyim beyler?
ben de gelebilir miyim beyler?
Arkadaşlar sorusu olanlar var mi ?
Kazanclar. Nasil gidiyor. Ödemeye 8 gün kaldı.![]()
Arkadaşlar sorusu olanlar var mi ?
Kazanclar. Nasil gidiyor. Ödemeye 8 gün kaldı.![]()
hocam bugün iki anket geldi ama ikiside de ödeme alamadım? Anketleri doldururken gelir gelmez mi dolduralım? Süre önemli mi? Birde ben bugün profil bilgilerimden bazılarını değiştirdim. Sıkıntı olur mu?
Merhaba kardeşim anketlerden geldiginde elini sıkı tut sitenin kullanici sayisi artti sitenin ve profilini sık sık güncellemen senin yararina sistem otomatik anketleri atar
Arkadaşlar ödemeye 1 hafta kaldı.
Sorusu olanlar var mı ???
Arkadaş sanırım reflerden 1 dolar 1 dolar götürüyor5 anket geldi 2 euroluk 1 euroluk giriyoruz içine katılımınız için teşekkürler diyor para yok ortada hepsine aynısını oldu
leş sistem.
Arkadaş sanırım reflerden 1 dolar 1 dolar götürüyor5 anket geldi 2 euroluk 1 euroluk giriyoruz içine katılımınız için teşekkürler diyor para yok ortada hepsine aynısını oldu
leş sistem.
leş sistem.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.