Evde tuhaf şeyler oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam nereden biliyorsunuz? direkt görünmese bile etkileri görünebilir belki kendi kendine hareket eden nesleler vs.

hocam yüce Allah bazı şeyleri görmemize izin vermiyor, yani kamera koysanızda 3 harflilerin direk cismini şeklini şemalini göremezsiniz diyorum,
onlarla aramızda ayrı bir boyut var,

Dediklerimi çarpıtıyorsunuz sonra Suçlu gibi lanse ediyorsunuz beni.
Ben onumu diyorum.
O zaman açalım buraya Cübbeli Ahmet videoları, forum panayıra dönsün.
Siz benim ne demek istediğimi anlıyorsunuzda, anlamamazlıktan geliyorsunuz.

Bu konuyla Cübbelinin konusu bir mi hocam. Gerçi dini konular niye yasak onu da anlamıyorum.Forumda 2-3 din düşmanı var konuları tartışma ortamı yapıyorlar. (size demiyorum yanlış anlaşılmasın)

adam başına birşey gelmiş soruyor. konu dışı niye var o zaman. hep ytden mi konuşalım.
ayrıca sizi suçlu falan ilan etmedim.

Haziran 15 sonrası butür başlıklar çoğalacak. ( inci team'i bekleyin )
Bende bu tespiti yapayım, ilk tespitim kediydi beğendiremedim kediyi.

Hocam , siz bunu bence bilgin birisine sorun burda forumda sormayın . Konuyu saptıranlar elbette olur. En iyisi bilen birisine ne bilim camii hocasına felan sorabilirsiniz.

nedense böyle konular hep gırgır şamataya karıştırılır adam soru sormuş sadece komikliğe vurmanın manası yok olgun olun biraz

Cinlere inanmak ve cinlerle alay etmek ayrı konular. İslam'da cinler vardır ama cinler korkulacak ya da kutsal canlılar değildir, insan bu canlılardan daha üstündür. Yani İslam'da kabul edilen, cinlerin var olduğu inancıyla alay etmek farklı bir şey, cinleri var kabul edip onlarla alay etmek farklı. Sen de biraz alay etmeyi öğren bence.

1-Unutkanlık olabilir
2-O saatte uyanık olan birisi yapabilir
3-Karga-güvercin sevabına asmış olabilir :D

İlk 2 seçenek diye düşünüyorum, cin-şeytanın işi gücü yok elbise asacak? Pek mantıklı değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri