Evde tuhaf şeyler oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana da bu aralar al geliyor birkaç kez geldik ten sonra baya bir küfür etmiştim küfür ettikten sonraki gelişin de bana baya bir baskı uygulamıştı biraz direndim tam yani hiçbir dua okumadım tam çarpılacağıma ramak kala (BUNU Hissettim) Allah Allah Deyince beni bıraktı karabasan diyolar heral de son nefesine kadar seni sıkıyor sesin felanda çıkmıyor sonra evdekilere söyledim Ayetel Kürsi oku sonrada üfle gider o dediler en son geçen cuma geldiy di besmele çekip üfledikten sonra gidiyor bu aralar pekbi gelmiyor şimdi adını andık ya gene gelebilir

bana da bu aralar al geliyor birkaç kez geldik ten sonra baya bir küfür etmiştim küfür ettikten sonraki gelişin de bana baya bir baskı uygulamıştı biraz direndim tam yani hiçbir dua okumadım tam çarpılacağıma ramak kala (BUNU Hissettim) Allah Allah Deyince beni bıraktı karabasan diyolar heral de son nefesine kadar seni sıkıyor sesin felanda çıkmıyor sonra evdekilere söyledim Ayetel Kürsi oku sonrada üfle gider o dediler en son geçen cuma geldiy di besmele çekip üfledikten sonra gidiyor bu aralar pekbi gelmiyor şimdi adını andık ya gene gelebilir

Benim dedigim sey farklı hocam
banada geldiler üstelik 3 kere. Sabah saatlerinde, besmele çektimde gitti 7 aydır uğramıyor...

Sen bu olayı kameraya al
Yapan insansa yakalarsın
Değilse yt ye koyar para kazanırsın ...

Benim dedigim sey farklı hocam
banada geldiler üstelik 3 kere. Sabah saatlerinde, besmele çektimde gitti 7 aydır uğramıyor...

evet doğrudur sabahları geliyor bana da sabah gelmişti genelde dini zayıf insanlara olurmuş bu olaylar

aynı mandalı mı kullanmış hep? :) belki de hep bozuk mandalı kullandığı için hep aynı elbise düşmüştür. ayrıca sabahın 5'inde çamaşır sereni hiç duymamıştım. Gece mi çalıştı makine

Şimdi ben sana cevap vericem, 2 li tartışma diye banlanıcam.
İşte senin açtığın konu saçma değilde benim cevabım saçma.
:cool:

Dinimizde cinlerin oldugu belirtiliyor bence saçma değil insan başına gelmeyınce anlamıyor Allah göstermesin..

Eğer Cin olduğundan Forumca hem fikirsek, Konu Dine girer.
Din ve Siyasi konular yasak, konuyu reportladım.
Bencede Cin, konunun kapatılmasını talep ediyorum.

aynı mandalı mı kullanmış hep? :) belki de hep bozuk mandalı kullandığı için hep aynı elbise düşmüştür. ayrıca sabahın 5'inde çamaşır sereni hiç duymamıştım. Gece mi çalıştı makine

bilmiyorum aynımı, hayır akşam sermiş sabah 5 de. Antenin üzerinde düzenli şekilde.

hocam nereden biliyorsunuz? direkt görünmese bile etkileri görünebilir belki kendi kendine hareket eden nesleler vs.

hareket ettikleri vs gözükmez gözükürse zaten kendinizden geçersiniz Allah korusun ne şeytanı gör ne besmele getir demişler ama etkilerini görürsünüz yani o çamaşırın ordan oraya geçtigini görürsünüz

Tartışma olabilecek konular yasak. Miraç Kandili konusunu da yasak mı sizce :confused:

Dediklerimi çarpıtıyorsunuz sonra Suçlu gibi lanse ediyorsunuz beni.
Ben onumu diyorum.
O zaman açalım buraya Cübbeli Ahmet videoları, forum panayıra dönsün.
Siz benim ne demek istediğimi anlıyorsunuzda, anlamamazlıktan geliyorsunuz.

Arkadaşım küçük kamera koy. 30-40 tl saatlerce kayıt yapabiliyor... Basit bir şey zaten.. Bu şekilde her gün kontrol eder sonuca ulaşırsın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri