Evdeki Davetsiz Misafir 2 - Bu nasıl olmuş? :))

abi kapıyı açık bırakma :)
Şiiişşşt sakın çaktırma :D Kapı kapanınca müşteri gelmez, müşteri gelmeyince GAME OVER :D
Özgün video diyoruz ya :)
işte tanımı
Teşekkürler tanım yerini bulduysa tamamdır :)
abi güzel olmuş ellerine sağlıkta PSY yi hiç karıştırmayaydın iyidi :D
Valla PSY olayı işi bozduysada NAZAR BONCUĞU olsun...ne diyeyim :) Yorum için teşekkürler...
çok güzel olmuş elinize sağlık böyle devam edersenız yakında bınlerce aboneye mılyonlarca ızlenıme kavusursunuz inş .
Yorum ve iyi niyet dilekleriniz için teşekkürler...

Bu video güzel olmuş ama sabri sarıoğlu için yaptığınız videoya daha çok güldüm :D

Süper Abi ya Devam Chroma Keyer ilemi yapıyorsun bunları?
EmekThoR arkadaşım kusura bakma hakkını helal et...Normalde tek tek mesajları inceliyorum ve cevap vermeye çalışıyorum...Nasıl olmuşsa senin mesajı gözden kaçırmışım...Öncelikle beğendiğine sevindim..Sadece SONY VEGAS kullanıyorum yada kullanmaya çalışıyorum diyeyim...
Çok güzel olmuş yine
Teşekkür ederim...
Bu video güzel olmuş ama sabri sarıoğlu için yaptığınız videoya daha çok güldüm :D

Demek buna az güldün haaa :D Valla Sabri Sarıoğluda benim videom olduğu için alınganlık göstermiyorum :D
Teşekkürler yorum için...

EmekThoR arkadaşım kusura bakma hakkını helal et...Normalde tek tek mesajları inceliyorum ve cevap vermeye çalışıyorum...Nasıl olmuşsa senin mesajı gözden kaçırmışım...Öncelikle beğendiğine sevindim..Sadece SONY VEGAS kullanıyorum yada kullanmaya çalışıyorum diyeyim...

abi chroma keyer sony vegastaki bi efekt greenscreen diye bilinir yani o aslanın filan arka planı yeşil mi bi ayarla yeşil olan arkaplanı kaldırıyorsun filmleri yaptıkları taktik bi ara baya bi denemiştim bunu uzay gemisi filan herşey var hatta bi kanal vardı youtubeda hep böyle greenscreen animasyon yayınlıyordu

Arkadaşlar videoalrın neresi güzel hepsi süper .) elinize sağlık hocam :)

Hocam super olmus vallahi yine.Sen bence bu iste kendini iyice gelistir bak cok farkli seyler cikar ortaya.Kanalini,tasaraimini,yerleskesini vs biraz daha duzenli tutarsan yaparsan daha iyi olur.

Ayrica bu isi yapabiliyorsan,yakin cevrende en yakin dostlarinla birlikde farkli birseyler yap.Yani hem Turkce hem ingilizce vs yapmaya bak ki videolarini her kitleye izletebilesin hayran cekebilesin.Videolarida imleme,dagitma vs gibi isleride yaparsan bu dediklerimden sonra bence kitlen hizla artar ve izlenme sayin olsun hersey iyi olur.

Sunu bilmeni isterimki bu iste hersey kitle ile oluyor.En degerli kitlede,Youtube uzerinden kanalian gelen kitledir.Her ne kadar sosyal paylasimin etkisi cok buyuk olsada Youtube uzerinden aldigin aboneler seni zamanla cok buyuk takipci ve gercek takipci ile en ustlere cikartacakdir.Bu sebebden bence kanal duzeni sekli semali iyi olsun,ve ekipleserek calismalar yap.Ayrica son olarak sunu diyeyim.Sen dahada proflastikca,abonen arttikca inan bana,attigin her video binler onbinler belki yuzbinler izlenecek.

saygilar.

abi chroma keyer sony vegastaki bi efekt greenscreen diye bilinir yani o aslanın filan arka planı yeşil mi bi ayarla yeşil olan arkaplanı kaldırıyorsun filmleri yaptıkları taktik bi ara baya bi denemiştim bunu uzay gemisi filan herşey var hatta bi kanal vardı youtubeda hep böyle greenscreen animasyon yayınlıyordu
EmekThoR kardeşim şu an kendi kendime gülüp duruyorum mesajını okurken...Bundan önceki ilk mesajını okurken Ulan dedim kendi kendime bu CHOROMA KEYER video düzenleme programını hiç kullanamadım ama nedense ismi çok tanıdık geliyor :D Meğer benim efektleri hazırlarken seninde dediğin gibi green screen özelliğinden yararlanırken SONY VEGAS içeridinde kullandığım özelliğin adıymış :D ....Yukarıdada dedim ya sony vegas programını bir taraftanda iyice öğrenmeye çalışıyorum...Özelliğin sadece program içerisindeki yerini ezberlemişim adını unutmuşum :D
Arkadaşlar videoalrın neresi güzel hepsi süper .) elinize sağlık hocam :)
Teşekkür ediyorum arkadaşım...
Hocam super olmus vallahi yine.Sen bence bu iste kendini iyice gelistir bak cok farkli seyler cikar ortaya.Kanalini,tasaraimini,yerleskesini vs biraz daha duzenli tutarsan yaparsan daha iyi olur.

Ayrica bu isi yapabiliyorsan,yakin cevrende en yakin dostlarinla birlikde farkli birseyler yap.Yani hem Turkce hem ingilizce vs yapmaya bak ki videolarini her kitleye izletebilesin hayran cekebilesin.Videolarida imleme,dagitma vs gibi isleride yaparsan bu dediklerimden sonra bence kitlen hizla artar ve izlenme sayin olsun hersey iyi olur.

Sunu bilmeni isterimki bu iste hersey kitle ile oluyor.En degerli kitlede,Youtube uzerinden kanalian gelen kitledir.Her ne kadar sosyal paylasimin etkisi cok buyuk olsada Youtube uzerinden aldigin aboneler seni zamanla cok buyuk takipci ve gercek takipci ile en ustlere cikartacakdir.Bu sebebden bence kanal duzeni sekli semali iyi olsun,ve ekipleserek calismalar yap.Ayrica son olarak sunu diyeyim.Sen dahada proflastikca,abonen arttikca inan bana,attigin her video binler onbinler belki yuzbinler izlenecek.

saygilar.
Sevgili Muslera beğenin için çook teşekkürler...Youtubede kalıcı olmak için abone kazanmanın öneminin inan çok farkındayım..En büyük amacımda özellikle bu kendime ait videoların olduğu kanalımda bunu sağlayabilmek...Sizlerden gelen yorumlar ve öneriler sayesinde Kanalımın her türlü içeriğini daha etkin kullanılabilir hale getirmek en büyük isteğim... Zamanla dediğin gibi her şey daha iyi olacaktır buna inanıyorum...Bu konuda azimliyim, gece gündüz demeden araştırıp programın üzerinde yeni özellikler keşfetmeye çalışıyorum...Biliyorsun öğretmenlik yapıyorum, başlangıçta bu tür bir kılık değişimine girmemin çevremdeki etkilerinin ne olabileceğini çok düşündüm...Ama aldığım yorumlar, söylemler olumlu yönde ...Çizgiyi çok fazla abarrtmadan bu tarz espirilerle yola devam edeceğim inşaallah...Yorum için çok teşekkürler...

biraz daha kendini geliştirirsen youtube zengini olursun ;)

Güzel olmuş.böyle animasyon karakterler kullanacaksan daha popüler olanlarını programla monte etmeye çalış.o popüler animasyon etiketinden izleyici gelir

harika abi ya açarken amatörcedir saçmadır dedim ama eğlendirici olmuş helal olsun :D

ulen bu konu yıllar önceydi kim canlandırdı bu konuyu :)

Başarılı videolar zamanla daha iyileeri geleceginee inanıyorum. Sadece kullandıgınız programı after effect ilee değiştirin. kenerdaki çizgileri silin. biraz daha özenle çok güzel olacaktır

Merhabalar arkadaşlar, şu an izinli olduğum için memleketime daha doğrusu köyüme eş dost ziyaretine geldim...Bulunduğum yerde cep telefonları hemen hemen hiç çekmiyor...İnternete ancak kasabaya geldiğimde ulaşabiliyorum ki...Şu an inanın çok şaşkınım...Neredeyse 2 yıl olmuş, eğlencesine ve sony vegasla neler yapabileceğimi deneme amaçlı yaptığım ve sizlerle paylaştığım videom facebookta birilerinin gözüne çarpmış ve buralar şenlenmiş :D :D :D
Ara ara kendiminde açıp izlediğim ve iyi cesaret etmişim dediğim bir videodur kendileri...Bilmiyorum şu an olsa cesaret edemem belki...Ama yine de ytpara sayfalarında ve facebookta farklı sayfalarda yeniden görmek güzeldi ....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri