Evdeki Davetsiz Misafir 2 - Bu nasıl olmuş? :))

cosgunum

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle yanlış anlaşılmak istemem...Beni az çok tanıyan tanımıştır zaten ama ben yinede kendimi ifade etmek isterim...Burada bu videoları paylaşmamın nedeni kesinlikle kanalıma hit kazandırmak amaçlı değildir...Buradaki samimi ve güzel ortamı bildiğim için siz değerli arkadaşlarımdan daha önceki videolarıma gelen yorumlar, eleştiriler ışığında kendimi gelitirip geliştiremediğimi ölçmeye çalışmaktır...Ve yaparken, yaptıktan sonra izlerken eğlendiğim ortamı siz dostlarım ve arkadaşlarımla paylaşmaktır...Umarım beğenirsiniz...

https://www.youtube.com/watch?v=RVbKdOTEgEk

Süpersin çok güzel olmuş devamını bekliyoruz :)

Cosgun hocam elien sağlik 10 numara olmuş devamini bekleriz.....

Arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...

Arkadaşlar öncelikle yanlış anlaşılmak istemem...Beni az çok tanıyan tanımıştır zaten ama ben yinede kendimi ifade etmek isterim...Burada bu videoları paylaşmamın nedeni kesinlikle kanalıma hit kazandırmak amaçlı değildir...Buradaki samimi ve güzel ortamı bildiğim için siz değerli arkadaşlarımdan daha önceki videolarıma gelen yorumlar, eleştiriler ışığında kendimi gelitirip geliştiremediğimi ölçmeye çalışmaktır...Ve yaparken, yaptıktan sonra izlerken eğlendiğim ortamı siz dostlarım ve arkadaşlarımla paylaşmaktır...Umarım beğenirsiniz...

https://www.youtube.com/watch?v=RVbKdOTEgEk

Süper Abi ya Devam Chroma Keyer ilemi yapıyorsun bunları?

Evet çok güzel olmuş.İnsanlar nasıl 16.000 dolarlar kazanıyor diye kendini yiyen arkadaşlar için örnek bir insan ( [MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] ) ve örnek bir video...

Abi harika olmuş ya :) Ben beğendim valla. Bunu yapmak için after effect programı mı kullanıyorsunuz hocam?

Hocam süper olmuş
Teşekkür ederim arkadaşım..Beğendiğine sevindim..

Evet çok güzel olmuş.İnsanlar nasıl 16.000 dolarlar kazanıyor diye kendini yiyen arkadaşlar için örnek bir insan ( [MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] ) ve örnek bir video...

Sevgili arkadaşım yazdıklarınla beni onurlandırdın...Çok teşekkür ediyorumm...Valla o söylediğin rakamlar kazanmak şu an için çok güzel bir hayal olsa bile videoları hazırlaken çekim, montaj aşamalarında inanılmaz eğleniyorum...Sonucunda da böyle güzel yorumlar almak bana yetiyor doğrusu...Ben sağdan soldan video kopyalayıp yapıştırırken inanılmaz sıkılıyordum...Bir an önce bitsede kurtulsam havasındaydım ...Şimdi ise bir an önce bitsede yayınlasam modundayım...Tekrar teşekkürler...

---------- Mesaj saat 01:32:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:13 civarında gönderildi. ----------

Abi harika olmuş ya :) Ben beğendim valla. Bunu yapmak için after effect programı mı kullanıyorsunuz hocam?
Teşekkür ediyorum...Sony Vegas kullanıyorum...
on numara.

devam hocam :)

Teşekkür ediyorum..Bugün bayağı bir on numara aldım valla jüriden :D

herkes kendisinin üstün oldugu yetenekleri keşfetse ve böyle orjinal videolar çekse spamla felan uğraşmayız ... video güzel olmuş ve örnek bir video olmuş

Kimsenin yanlış anlayacağı bir şey yok hocam. Burada paylaşman bizleri daha çok mutlu eder. :) Başarılarının devamını dilerim hocam.

Türkü pek dinlemem ama güzel söylüyorsunuz bi müzük kanallı da açarsanız şöyle kendiniz bi güzel çalıp söyleseniz iyi izlenir bence :), video güzel olmuş

Bir arkadaş daha bulsanız ve kendinizi daha da çok geliştirirseniz bence bir şeyler olabilir ilerisi için :) Gayet başarılı...

çalışma başarılı ama gündemi takip etmen lasım bugun
show tv haberlerinde bile mhp chp akp liderlerinin atışmalarını sıralıyorlar bunu bile yapabilirsn. ama gündem itakip etmen lasım
günlük yaşamı mizahlandırabilirsin.

Video başlangıç için güzel olmuş. Doğru söylemek gerekirse efektler,oyunculuk falan henüz çok amatör. Ama tabiki zamanla uğraşarak geliştirirsiniz. Özgün video yapmak çok keyifli gerçekten. Bende kanallarım kapatıldığından beri özgün video ile uğraşıyorum.Tekrardan spmada devam etmek istemedim. İnanılmaz keyif alıyorum, şuan izlenmeleri düşük ama yinede az olan izlenme bile keyif veriyor. O yüzden bence devam edin.

Ayrıca HellRider nickli üyeye katılıyorum. 720p kayıt ve güzel bir edit ile profesyonel bir şekilde türkü kanalı yaparsanız (tasarım-çekim-video edit) çok daha yüksek izlenim alabileceğinizi düşünüyorum. Kolay gelsin çalışmalarınızda

Keşke herkesin kendi özgün kanalını tanıtıp rahatça fikir alışverişi yapabileceği bir ortam olsa. Yani yttalk.com gibi bir forum olsa.

Muhteşem olmuş [MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] vallahi buna da güldüm :D
1 tık + 1 beğeni ve müsait olunca 1 de paylaşım benden takipteyiz ;)

hocam on numara olmus gercekten:) videoları biraz arttırırsın face sayfası acarsın 10000 organik abone kassan yeter

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri