Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ediyorum...Dediğin gibi herkesin içinde gizli kalmış bir yeteneği mutlaka vardır...herkes kendisinin üstün oldugu yetenekleri keşfetse ve böyle orjinal videolar çekse spamla felan uğraşmayız ... video güzel olmuş ve örnek bir video olmuş
Teşekkür ediyorum KAAN'ım her zaman desteğini hissetmek güzel..Kimsenin yanlış anlayacağı bir şey yok hocam. Burada paylaşman bizleri daha çok mutlu eder.Başarılarının devamını dilerim hocam.
Valla arkadaşım beğeniniz için teşekkü ederim. Geçenlerde bununla ilgili bir çalışmamızı paylaşmıştım..Kızımla beraber çalıp söylediğimiz bir kanal açtık...Çok profesyonel çalışmayı pek beceremem ama elimden geldiğince o konuda da bir şeyler yapmaya çalışacağım...Türkü pek dinlemem ama güzel söylüyorsunuz bi müzük kanallı da açarsanız şöyle kendiniz bi güzel çalıp söyleseniz iyi izlenir bence, video güzel olmuş
Valla gelişim zamanla olacaktır inşallah...Arkadaş konusunu şimdilik bilemiyorum..Teşekkürler..Bir arkadaş daha bulsanız ve kendinizi daha da çok geliştirirseniz bence bir şeyler olabilir ilerisi içinGayet başarılı...
Bakalım inşallah gündem konusunu en kısa sürede gündemime alacağımçalışma başarılı ama gündemi takip etmen lasım bugun
show tv haberlerinde bile mhp chp akp liderlerinin atışmalarını sıralıyorlar bunu bile yapabilirsn. ama gündem itakip etmen lasım
günlük yaşamı mizahlandırabilirsin.
Valla oyunculukta bir iddaam yok..Kapasite bu kadarVideo başlangıç için güzel olmuş. Doğru söylemek gerekirse efektler,oyunculuk falan henüz çok amatör. Ama tabiki zamanla uğraşarak geliştirirsiniz. Özgün video yapmak çok keyifli gerçekten. Bende kanallarım kapatıldığından beri özgün video ile uğraşıyorum.Tekrardan spmada devam etmek istemedim. İnanılmaz keyif alıyorum, şuan izlenmeleri düşük ama yinede az olan izlenme bile keyif veriyor. O yüzden bence devam edin.
Ayrıca HellRider nickli üyeye katılıyorum. 720p kayıt ve güzel bir edit ile profesyonel bir şekilde türkü kanalı yaparsanız (tasarım-çekim-video edit) çok daha yüksek izlenim alabileceğinizi düşünüyorum. Kolay gelsin çalışmalarınızda
Keşke herkesin kendi özgün kanalını tanıtıp rahatça fikir alışverişi yapabileceği bir ortam olsa. Yani yttalk.com gibi bir forum olsa.
Teşekkür ederim BONNA kardeşim..Bir insanı 2 kere güldürebilmek zor iştir...Bunu başarabildiysem ne mutlu banaMuhteşem olmuş [MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] vallahi buna da güldüm
1 tık + 1 beğeni ve müsait olunca 1 de paylaşım benden takipteyiz![]()
Zamanla videolar artacaktır...Facebookta henüz bununla ilgili sayfa açmadım ama yakındır inşaallah..Teşekkürler..hocam on numara olmus gercektenvideoları biraz arttırırsın face sayfası acarsın 10000 organik abone kassan yeter
Her türlü düşünceye SAYGIM SONSUZ..Teşekkürler...Kardeş kusura bakma ama çok saçma bence.Özgün olmasını taktir ettim ama gerçekten saçma. Tabi bu benim görüşüm, illaki beğenenlerde çıkacaktır.
Göster kendini ERKAN kardeş...Yarışmalara katılmadım ama kısmet bu günlere artık bende özgün olmaya karar verdim sanatçı olamadım belki ama inşallah youtube üzerinden istediğim hedeflediğim hayallerini kurduğum aşamalara geleceğimArtık kendimi göstermenin zamanı geldi çok sabretmiştim..
Evet imkanlar ölçüsünde bir şeyler ortaya koyabilmenin mutluluğu var üzerimde bu da bana yeter...Teşekkür ederim FLYX...amatör olayına katılıyorum ama eldeki kısıtlı malzemeler ve kısa bir senaryo ile gayet güzel bir video çıkmış. biraz daha düşünüp yaparak daha iyi şeyler çıkacağına eminim. malum elin alışsın sonra geçmişte elden giden paraya üzülmez, güler geçersin abi
edit: saçma olduğunu söyleyen arkadaşlardan "saçma olmayan" video bekliyoruz
Teşekkürler...Hocam bu çok iyi olmuş gerçekten.
Valla acelem yok.Nasıl olsa video benimAbi cok iyi gelistiriyorsun kendini tebrik ederim cok guzel olmusta hakettigi hiti almiyor sanki :-( hakettigini alirsin umarim devam et derim ben
Teşekkür edrim...Bu tür yorumları almakta çok zevkli..çok süper olmuş aynen devam hocam burada paylaş. izlemek çok zevkli.
Hocam başlığı ingilizce yapsanız daha çok hit alır sanki.
Orc in the home
psy at the home falan gibi.
Teşekkür ederim beğeni ve abonelik içinabi çok iyi olmuş tebrikler. abone oldum kanalınıza takipteyim.
bir kaç arkadaş saçma filan diye eleştirmiş ama katılmıyorum. zaten amaç mantıklı bir şey yaparak güldürmek değil ki. how to basic çok mu zekice?
zamanla konu skalanızı daha da genişleterek çok iyi yerlere gelebilirsiniz. bir de hocam videolarınızı nasıl evrensel yapabilirsiniz onu düşünmelisiniz. mesela videoda hiç konuşma olmadan da komik şeyler yapabilirsiniz. çok emek veriyorsunuz belli. bu yüzden sadece türkiye'yle sınırlamayın kendinizi.
Valla güldürebiliyorsam ne mutlu bana...Verdiğin destek ve iyi niyetlerin için sonsuz teşekkürler..hocam süper olmuş gerçekten ya öldüm gülmekten amacına ulaşmış..facede falan paylaşarak hitini artırmaya çalışağım umarım videon patlama yapar![]()
Bakalım arkadaşım elimden geldiğince bu yoldan yürümeye çalışacağım...Animasyonlar internet ortamında mevcut zaten..Ben onları sony vegasla düzenleyip kurguluyorum sadece...[MENTION=1703]cosgunum[/MENTION]
Tebrik ederim harika bir fikir eglenceli bir video olmus. Bence sen bu kategoriede ilerlemelsin. Yetenek ortada zaten.
Animasyonlari hangi programla yapiyorsun?
Öncelikle öneriler için çoook teşekkür ederim. Benim burada konu açmamdaki yegane amaçta zaten sizlerden önerilerle daha iyiye yönelmek...Gündem bu işte çok önemli onu kabul ediyorum...şimdilik hala araştırma ve öğrenme aşamasındayım..Özellikle hazır animasyonlar var internette onları inceliyorum ve mevcut duruma göre senaryo oluşturmaya çalışıyorum..Elimdeki malzeme zenginleştikçe gündeme uyarlamak çok daha kolay olacaktır inşallah..Progamı tamamen öğrendikten ve kendimi gerçekten yeterli gördükten sonra tabiki nasıl yapıldığını anlatmak isterim..Müzik olayına gelince bir ayağımda orada zaten onunla ilgilide gerek beste gerekse seslendirmeyle ilgili kanllarım mevcut geliştirmeye çalışıyorum..Teşekkürler..hoca elinize sağlık. Size birkaç öneride bulunayım izninizle...
1-izlenim almak için gündemi takip edin (yerli, yabancı) o videolar üzerinden senaryo ve başlık açarsanız hem espri anlamında hemde izlenim anlamında iyi yerlere geleceğinize inanıyorum.
2-Yaptığınız bu çalışmayı nasıl yaptığınızı videolu şekilde anlatırsanız (tabi anlatmak isterseniz) burdan da öğrenmek isteyen arkadaşların ilgisini çeken ve izlenim alan videolar yapmış olursunuz.
3-müzik olayını düşünün derim
kolay gelsin.
Teşekkür ederim Mübarek EMRECİMSüper olmuş mübarek abi.![]()
Hocam ingilizcen varsa çok iyi yerlere gelir bu videolar.Çok beğendim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.