Eve Hırsız Girdi

• Kullanıcı Aiobu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Çok geçmiş olsun hocam
Üstüne gelmek istememde 14 bini yastık altına koymak biraz acayip olmuş

Çok geçmiş olsun hocam
Üstüne gelmek istememde 14 bini yastık altına koymak biraz acayip olmuş

kardeşim gidecek yeri vardı yarın yoksa ben salakmıyım alayım yastık altına parayı koyayım..Yarın çekme şansım olmadıgı için bugun cektim

eve hırsız girdi...yaklaşık 4 saat önce girmiş.Sanıyorum ki şöyle oldu.

Bankadan para çektim eve geliyordum eve geldim parayı yastık altına koydum daha sonra kursa gittim.O sırada evde kimse yoktu.Herhalde bankadan sonra beni takip etmişler ki bu şekilde oldu.Siz siz olun dikkatli olun evden çalınan meblağ 14.000 tl.

Allah belalarını versin inşallah biryerinden çıkar.Evdeki laptopta çalındı içinde dosyalarım vardı hep neyseki yandex diske yedeklemiştim

Çevrede hiç mi kamera yok ya dükkanlarda sokakta falan? Bir ümit belki çıkar birşeyler

Polise git bildir, otobusden indiğin bindiğin daha önce mahalleye girmeyen kişileri tesbit eder araştırır, hakkını ara, tekrar geçmiş olsun.

Vay ark adamlara bak kendi paraları gibi cebe atıyolar parayı. Allahsız kitapsızlar

Polise git bildir, otobusden indiğin bindiğin daha önce mahalleye girmeyen kişileri tesbit eder araştırır, hakkını ara.

polis geldi zaten eve.yaptılar birşeyler biz arayacağız dediler.Bankayla iletişim kuracağız dedi kamera için

Geçmiş olsun hocam . Bankadan eve kadar yürüdüğün mesafede bulunan kameraların görüntülerini incele ,umarım yürüdüğün mesafe uzundur ,seni takip eden hırsız seni en fazla 10-20 metre geriden takip ediyordur..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun..Seni takip ettiklerine göre seni bilen birileri yapmış.
14 bin TL yi çekeceğini bilen ailen dışında arkadaşların varmıydı.
Büyük ihtimalle para kendi çevrenden birilerinden alındı dostum..

polis zaten kamerada görse kim oldugunu bilir.muhitteki bütün hırsızları tanıyorlardır.parmak izi de bıraktıysa bulunur.bulunur da bulunsa ne olacak.akşam yakalansa sabaha serbest.

laptop u kendime zincirleyeceğim valla...yürütecekler diye tırsmıyor değilim.

Sıkıntılı bir durum.Allah yardımcın olsun.Memlekette hırsızlık olayları acayip bir şekilde arttı.Hırsız için cezaevine konmak adeta bir ödül.3 5 aya kalmaz çıkar.Yediği önünde yemediği arkasında.Neredeyse hobi olarak yapacaklar hırsızlığı.İki eğlenir geliriz, yakalansak da sorun olmaz misali.

suudlar da döviz buroları yok, döviz alış verişi tamamen seyyar şekilde el arabaların da yapılıyor. dövizciler, namaz vakti seyyar tezgarlarının üstüne örtü serer, dükkanı olan dükkanını açık bırakıp mescide gider. yiyorsa biri girsin alsın.... el gider. el kesme cezasını türkiye ye getirsinler yüzde 99,9 oranında hırsızlık biter. bu hem suçu önler hemde insanları suç işlemekten korur. suçun cezası öyle ağır olmalı ki, kimse onu aklından geçirmemeli.

geçmiş olsun hocam. allah sana daha fazlasını verir inşallah

geçmiş olsun hocam. Çevrenizde bakkal,market, dükkan vs.. varsa güvenlik kamerasından çıkar umarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri