ama çok gariptir ki aynı sıkıntıyı yaşayan 2.kişisin 2nizde mail satışı yaptınız zamanında , bağlantı burası bence
Demek bu mailleri alan aynı kişi ve o kişi bu içerikleri yüklüyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ama çok gariptir ki aynı sıkıntıyı yaşayan 2.kişisin 2nizde mail satışı yaptınız zamanında , bağlantı burası bence
sonucu bırı ozetleyebılırmı merak etım
sadece hesap açıp sattığını söylesen birşey olmaz diye düşünüyorum .
[MENTION=24688]doganyldz[/MENTION] kardeşim geçmiş olsun ya inş bir an önce halledersin.Bundan sonra biraz daha dikkatli ol.Avukat konusunda bu linkte ankara çoğu yer alıyor.İstersen ara konuş durumunu anlat yardımcı olurlar.
Ankara Avukat, En iyi Ankara Avukatları, Ceza ve Boşanma Avukatı, Avukatlık Bürosu, Hukuk Ofisleri
Yükleyeni filan anlarımda indireni nasıl tespit ediyorlar , bence biraz şansa iş yapıyorlar gibi geliyor .
büyük geçmiş olsun doğanım, inşallah çıkarsın alnının akıyla en kısa sürede temize..
bu sen misin diyecem olmayacak
belki bu adama ulaşırsın durum aynı gibi gazeteye düşmüş zamanlama seninki gibi
Öğretim üyesine çocuk *****su baskını
Hürriyet Arama
bir daha baksana linkeSayfa açılmadı ama bizimki bu kadar büyük degildi hocam. Evi de üstün körü aradılar zaten. Ciddi bişey olmadıgını onlar da anlamış olmalılar bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.