Eve Polis geldi. Acil yardım istiyorum

bence mail satışı yaptıklarınızın listesi varsa karşılaştırın

hem kendinizi aklarsınız hemde böyle pislik bişeyle uğraşan kim varsa o çıkar meydana cezasını alır.

ne hale geldi bu dünya anlamıyorum ki

sadece hesap açıp sattığını söylesen birşey olmaz diye düşünüyorum .

Zaten ben gidip emniyette de konuştum. Anlatıyorlar da anlatıyorlar. yok birisi 80 tane p... bulunmuş hdd sinde o 2 yıl yemiş. Yok başka birisi indirmiş bi de yüklemiş manyak gibi o da almış cezayı. Ben anonymoux kullandım . Full sürümünü almıştım . Skype da birinden face ve twitter hesapları aldım youtube spam kanallarımın videolarını paylaşmak için. Almanyadan girersem daha faydalı olur diye o proxy ip yi kullanarak girdim faceye ve twittera. Asıl sıkıntı bence maillerde değil. Belki olaiblir de bilmiyorum ama asıl sıkıntı bu proxy ip lerde. Biran önce kurtuluruz inşallah. Pek stres yapmıyorum zaten istedikleri kadar incelesinler içinden hiçbir video dahi çıkmayacak.

---------- Spam Engelliyici 17:48 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

sadece hesap açıp sattığını söylesen birşey olmaz diye düşünüyorum .

Adam diyorki bi de. 250 gb lik hdd bozuktu. 80 gb lik takmıştım geçen seneden kalma kullanmadıgım. Öylesine takmıştım idareten götürsün beni diye. Polis demişki anneme bu youtube işleri için 80 gb lik hdd yetmezki zaten demiş. Bu illegal işler için kullanılan hdd lerden demiş. Onun kanıtı olsa ona dava açıcam. Durduk yere neyle suçluyor diye. Adamın dnyadan haberi yok . Sunucuya giriyor mu giriyor gel de anlat şimdi

---------- Spam Engelliyici 17:48 ---------- Önceki Mesaj 17:48 ----------

[MENTION=24688]doganyldz[/MENTION] kardeşim geçmiş olsun ya inş bir an önce halledersin.Bundan sonra biraz daha dikkatli ol.Avukat konusunda bu linkte ankara çoğu yer alıyor.İstersen ara konuş durumunu anlat yardımcı olurlar.

Ankara Avukat, En iyi Ankara Avukatları, Ceza ve Boşanma Avukatı, Avukatlık Bürosu, Hukuk Ofisleri

İnşallah. araştırdım baya zaten avukatları bir tanesiyle yakından iletişim halindeyiz eger dava uzarsa anında devreye sokcaz zaten :)

hocam çok geçmiş olsun, bizler de mail alıyoruz ama vpn ile giriyoruz bir sıkıntı çıkmaz umarım bizede . sana da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, zaten anlatmışsındır herşeyi, mail aldığını vs.

Yükleyeni filan anlarımda indireni nasıl tespit ediyorlar , bence biraz şansa iş yapıyorlar gibi geliyor .

Yükleyeni filan anlarımda indireni nasıl tespit ediyorlar , bence biraz şansa iş yapıyorlar gibi geliyor .

Hocam Amerikadaki bir sistem varmış. Oraya düşüyormuş anında öyle bir içerikle bağın olursa.FBI da bizim polislere iletiyormuş herşeyi. Ben de garipsedim polis böyle anlattı.

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:06 ----------

büyük geçmiş olsun doğanım, inşallah çıkarsın alnının akıyla en kısa sürede temize :(..

Geçecek geçecek inşallah :) Birşey bulamazlar zaten.

öncelikle geçmiş olsun hocam.

Olurda iş yahkemelik olursa (umarım olmaz) dua edinde bilişim ve internet işlerinden anlayan hakim ve savcılara denk gelirsiniz de derdinizi anlatabilirsiniz. Yoksa işiniz gerçekten zor.

Allah yardımcınız olsun.

bu sen misin diyecem olmayacak
belki bu adama ulaşırsın durum aynı gibi gazeteye düşmüş zamanlama seninki gibi

Öğretim üyesine çocuk *****su baskını

Hürriyet Arama

Sayfa açılmadı ama bizimki bu kadar büyük degildi hocam. Evi de üstün körü aradılar zaten. Ciddi bişey olmadıgını onlar da anlamış olmalılar bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa açılmadı ama bizimki bu kadar büyük degildi hocam. Evi de üstün körü aradılar zaten. Ciddi bişey olmadıgını onlar da anlamış olmalılar bence

Sent from my iPhone using Tapatalk
bir daha baksana linke
iptal foruma konulmuyor link ben sana özelden atayım

Hocam mail satışından olduğunu düşünüyorum ben. Sırf bu yüzden mail satmayı bıraktım artık.

O değilde bende anonymox kullanıyorum arada , çok tırstım şuanda

böyle konular oluyor. çok ince bir mesele child p. muhabbeti. dikkatli olun. ben yıllarca güvenlik açıkları ile ilgilendim. dikkatli oldukdan sonra bi sıkıntı olmaz. aldığını kullandığınız ip yi araştırın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri