Eve Polis geldi. Acil yardım istiyorum

Hocam sonuç nedir noldu merak ettim

Büyük geçmiş olsun hocam.Sonuç ne oldu?

Sonuca etiketler misiniz lutfen kahvaltya gidicem

Doğan hocam şimdi gördüm büyük geçmiş olsun umarım bir problem yoktur Allah yardımcın olsun sonuca benide etkiletlerseniz sevinirim çünkü sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm

Hocam daha hiçbir sonuç yok . Kimse aramadı da bir bucuk ay oldu nerdeyse hala bekliypruz. Alırken incelencek çok kanıt var demişlerdi 1 ay demişlerdi ama hala bize ulaşan olmadı henüz. En son işte itiraz dilekcrsi vermiştik. İtirazın reddedildigine dair bilgi geldi mahkemeden. İncelenmesini engelleyemezsiniz incelenmek zorunda gibisinden. Herkese çok teşekkürler . Sonucu paylaşıcam ben de. İyi dilekleriniz için tekrar sagolun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merak ediyorum da incelemeden sonra birşey çıkmaz ve siz de hakkınızda arama belgesi çıkaranlara "Bu yüz kızartıcı suçu işlediğime yönelik asılsız iddialar yüzünden sosyal hayatım mahvoldu." gibisinden bir sebeple dava açsanız ne olur? Merak ettim gerçekten.. var mı böyle bir hak? Bence olmalı...

Merak ediyorum da incelemeden sonra birşey çıkmaz ve siz de hakkınızda arama belgesi çıkaranlara "Bu yüz kızartıcı suçu işlediğime yönelik asılsız iddialar yüzünden sosyal hayatım mahvoldu." gibisinden bir sebeple dava açsanız ne olur? Merak ettim gerçekten..

Hocam davayı direk savcılık açıyor sanırım direk. Bir şahıs açmıyor yani ama dediginiz olabilir belki araştırmak lazım

Böyle tip suçlamaları, bazı gruplara dahil olanlara da yaparlar demedi demeyin. Daha önce herhangi bir grupta yer aldıysanız, sicilinizi karalayacak bir suç atmaya da çalışıyor olabilirler.

Hocam davayı direk savcılık açıyor sanırım direk. Bir şahıs açmıyor yani ama dediginiz olabilir belki araştırmak lazım

Size de çok çok geçmiş olsun hocam bu arada. şu anda kafamda deli sorular... Mesela bilgisayarınızı aldıklarında sadece söz konusu iddia için mi araştırırlar yoksa diğer suçlar için de bakınırlar mı? mesela illegal yollarla film, müzik, dizi indirmişsinizdir, gelip "sen bunu indirmişsin ceza vereceğiz." derler mi?

[MENTION=24688]doganyldz[/MENTION] kardeşim geçmiş olsun, pazartesi günü haberleşelim hangi il ilçedeysen bağlı olduğun adliyede muhakkak bir tanıdık bulur durumun ne olduğunu araştırırım.. bilmeyen arkadaşlar mevzu şöyle oluyor

ABD çocuk *****suna karşı savaş açtığı için bazı kurulan sitelerde veya sosyal paylaşım sitelerinde bu videoları yükleyen kişilerin IP'sine direk ulaşıyorlar(facebook, google vs hepsi ABD'nin tüm istediği bilgileri verir çünkü kendi devletleri istiyor ve hepside çocuk *****suna karşı savaş açmış durumda) ve Türkiye'ye evrakları toparlayıp gönderiyorlar, daha sonra IP ile yapılan çalışma sonucuna kime aitse o ildeki Siber Suçlara evrak gidiyor ve hakkında işleme başlıyorlar. Bu çoğu zaman alakasız insanların IPleri oluyor.. tazminat konusuna gelince de tazminat olmaz çünkü kim yapıyorsa yapsın sonuçta senin IP'in kullanılarak bu işlem yapılmış e haliyle tek şüpheli IP sahibi oluyor ve ifadesi alınmadan ve gerekli araştırma yapılmadan bu olay çözülemez o yüzden devlet araştırma yapmakta haklı oluyor..

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Bu olaya mantık çerçevesinde bakarsak sizin ceza alacağınızı hiç düşünmüyorum. Biraz araştırmadan sonra yapacakları en fazla şey sorgulamak için çağırırlar sizde buradaki gibi bahsedersiniz zaten. Sonrasında ise bırakırlar

Ankara'da çocuk p****** operasyonu: 50 gözaltı

Emniyet, ABD Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) ihbarıyla Türkiye’de 190 internet kullanıcısının Amerika’da bir siteden çocuk p****** indirdiğini belirledi

Kullanıcı kimliklerinin tespit edilmesinin ardından 30 ilde son bir haftada 50 adrese baskın yapıldı. Polisin operasyon yaptığı evlerden birinde ise 70 yaşında bir kadının yaşadığı belirlendi. İnternet bağlantısını başkasının kullanıp kullanmadığı sorulunca “Alt komşum kullanıyor” yanıtı alan polis, burada da 70 yaşında başka bir kadınla karşılaştı. Komşu kadın, torununun hafta sonları evine ziyarete geldiğinde interneti kullandığını belirtti.
Çocuk p***** görüntülerinin torun tarafından indirildiği belirlendi. Amerika’daki siteden görüntülerin özel bir programla indirilebildiğini dolayısıyla ‘yanlışlıkla indime’nin imkânsız olduğunu vurgulayan polis, gözaltına alınan 50 şüphelinin evlerinde de arama yaptı.
Şüpheliler sorgularının ardından serbest bırakıldı. Emniyet kaynakları, internet kullanıcıları belirlense bile videoları kimin indirdiğinin tespit edilmeye çalışıldığını, bu kapsamda operasyonların devam edeceğini ifade etti. çocuk p**** indiren ve paylaşan kişilere “müstehcenlik” suçu kapsamında işlem yapılıyor.
Soruşturmanın tamamlanması ve delillerin toplanması sonrası şüpheliler hakkında 5 yıla kadar hapis talebiyle dava açılacak. Ayrıca, şüphelilere 5 bin güne kadar adli para cezası uygulanacak.
Kaynak

5000 adli gün nedir günlük 20 tl den 100 000 tl eder...

MADDE 106.- (1) Adli para cezası, Türk Ceza Kanununun 52 nci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen usule göre tayin olunacak bir miktar paranın Devlet Hazinesine ödenmesinden ibarettir.

(2) Adli para cezasını içeren ilam Cumhuriyet Başsavcılığına verilir. Cumhuriyet savcısı otuz gün içinde adli para cezasının ödenmesi için hükümlüye 20 nci maddenin üçüncü fıkrası uyarınca bir ödeme emri tebliğ eder.

(3) Hükümlü, tebliğ olunan ödeme emri üzerine belli süre içinde adli para cezasını ödemezse, Cumhuriyet savcısının kararı ile ödenmeyen kısma karşılık gelen gün miktarınca hapsedilir.

(Değişik 4. fıkra: 5351 - 25.5.2005 / m.7) (4) Çocuklar hakkında hükmedilen; adli para cezası ile hapis cezasından çevrilen adli para cezasının ödenmemesi halinde, bu cezalar hapse çevrilemez. Bu takdirde onbirinci fıkra hükmü uygulanır.

(5) Adli para cezasının hapse çevrileceği mahkeme ilamında yazılı olmasa bile üçüncü fıkra hükmü Cumhuriyet Başsavcılığınca uygulanır.

(6) Hükümde, adli para cezası takside bağlanmamış ise, bir aylık süre içinde adli para cezasının üçte birini ödeyen hükümlünün isteği üzerine geri kalan kısmının birer ay ara ile iki eşit taksitte ödenmesine izin verilir. İlk taksidin süresinde ödenmemesi halinde, verilen ikinci takside ilişkin izin hükümsüz kalır.

(7) Adli para cezası yerine çektirilen hapis süresi üç yılı geçemez. Birden fazla hükümle adla para cezalarına mahkumiyet halinde bu süre beş yılı geçemez.

(8) Hükümlü, hapis yattığı günlerin dışındaki günlere karşılık gelen parayı öderse hapisten çıkartılır.

(9) Türk Ceza Kanununun 50 nci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi saklı kalmak üzere, adli para cezasından çevrilen hapsin infazı ertelenemez ve bunun infazında koşullu salıverilme hükümleri uygulanamaz. Hapse çevrilmiş olmasına rağmen hak yoksunlukları bakımından esas alınacak olan adli para cezasıdır.

(10) Türk Ceza Kanununun 50 nci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendine göre kısa süreli hapis cezasından çevrilen adli para cezalarının infazında, aynı maddenin altıncı ve yedinci fıkraları hükümleri saklıdır.

(11) İnfaz edilen hapsin süresi, adli para cezasını tamamıyla karşılamamış olursa, geri kalan adladli para cezasının tahsili için ilam, Cumhuriyet Başsavcılığınca mahallin en büyük mal memuruna verilir. Bu makamlarca 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanuna göre kalan adli para cezası tahsil edilir.

100 Milyar adli para cezası aldım

[MENTION=24688]doganyldz[/MENTION] kardeşim geçmiş olsun, pazartesi günü haberleşelim hangi il ilçedeysen bağlı olduğun adliyede muhakkak bir tanıdık bulur durumun ne olduğunu araştırırım.. bilmeyen arkadaşlar mevzu şöyle oluyor

ABD çocuk *****suna karşı savaş açtığı için bazı kurulan sitelerde veya sosyal paylaşım sitelerinde bu videoları yükleyen kişilerin IP'sine direk ulaşıyorlar(facebook, google vs hepsi ABD'nin tüm istediği bilgileri verir çünkü kendi devletleri istiyor ve hepside çocuk *****suna karşı savaş açmış durumda) ve Türkiye'ye evrakları toparlayıp gönderiyorlar, daha sonra IP ile yapılan çalışma sonucuna kime aitse o ildeki Siber Suçlara evrak gidiyor ve hakkında işleme başlıyorlar. Bu çoğu zaman alakasız insanların IPleri oluyor.. tazminat konusuna gelince de tazminat olmaz çünkü kim yapıyorsa yapsın sonuçta senin IP'in kullanılarak bu işlem yapılmış e haliyle tek şüpheli IP sahibi oluyor ve ifadesi alınmadan ve gerekli araştırma yapılmadan bu olay çözülemez o yüzden devlet araştırma yapmakta haklı oluyor..

Çok teşekkür ederim abi tamamdır ben sana yollarım gerekli evrakları Ankara adliyesinden soruşturma başlatılmış zaten

Çok teşekkür ederim abi tamamdır ben sana yollarım gerekli evrakları Ankara adliyesinden soruşturma başlatılmış zaten

Bu tespit edilen IP hangi evindeyse o adrese bağlı adliye soruşturma yetkilidir.. Ankara'da mısın?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri