Evet arkadaşlar beyinleri çalıştırma vakti :)(ZEKA SORUSU)

hocam cevap d çünkü adam sadece önüne bakıyor c nin ve b nin siyah takdığını görür bundan yola çıkarak kendini beyaz olduğunu söyler

Bencede C arkadaşlar, C önündeki B'yi beyaz olarak görür ve duvarıda siyah görür ve anlar ki bu bir sıralam gibi bir şey :D o halde sırayla gidiyorsa bende siyahım der ve bilir :D

A derseki beyaz ölecek, B deki A beyaz dediği için öldü diye oda duyup siyah der oda ölür, o Zaman C deki adam'da B siyah dediği için öldü, A da beyaz dediği için öldü der ve C Siyah derse kurtarır paçayı

Yorumları niye okumuyorsunuz yanıt verilmiş zaten :)

Bana Göre D olan B ve C'yi görüyor.. aynı renk olsa hemen kendi rengini söyler ve %100 doğru söylemiş olur.. B ve C farklı renkler ise C aklını kullanır.. D konuşmadığına göre bizim renklerimiz farklı heralde der ve B nin tam tersi rengi söyler :)

cvp bencede c çünkü c nin şapka beyaz olsaydı D konusurdu. D konusmadığı için C. başka bi seçenek yok gibi.

Ama B beyaz takıyor :)

hocam bu adam doğru düşünmesine engeldeğil eğer soru adam hiç bi türlü hareket ediyor ve ya adamı direk görmek için bişey yapmıyorsa siyağın arkasından baktığından onuda siyah algılar adamın düşünce yanlış ama cevap doğru olur

Şimdi c b yi görüyo beyaz
Eğer c beyaz olsaydı d hemen ben siyahım derdi
D sustuğuna göre c lendisinin siyah olduğunu anlıyo
Başka bir ihtimal göremiyorum

beyler bu şaşırtmacalı bi soru

a pederdir
d c'nin siyah şapkasını gördüğünü itiraf eder ve günahsızım der
birbirleriyle konuşmaları yasaktır ama pederle konuşmaları yasak değildir. :D
c b'nin beyaz şapkasını gördüğünü itiraf eder ve günahsızım der.

A yani peder d'nin de beyaz şapkalı olduğunu ve kendisinin günahsız olmadığını ve siyah şapkalı olduğunu bilir kurtulur.
:D evet dağılabilirsiniz.

a pederdir

A yani peder d'nin de beyaz şapkalı olduğunu ve kendisinin günahsız olmadığını ve siyah şapkalı olduğunu bilir kurtulur.

Yazdıklarından tek anladığım :D Sen milyar sen 750 milyon

Melek Subaşı Sen 3 Milyar 750 Milyon :D - YouTube

a pederdir

hacım tekrar tekrar okuyup anlamak isterdim de inan bana sadece kelimelerin türkçe olduğunu anladım bir tek :D sen ne içtin bugün anlamadım ki

Doğru cevabı C söyler, çünkü D hem B yi hemde C yi görüyor. Eğer ikisininde(C ve B ) rengi aynı olsaydı kendisinin farklı olacağını söylerdi bunu bilemediği için demekki C ve B nin renkleri farklı bu yüzden B siyah olduğuna göre C beyaz olduğuna kesin kanaat getirir.

Sorunun cevabı C şıkkıdır arkadaşlar.. bilenleri tebrik ederim
Açıklaması;
Herkes ilk 1 dakika boyunca sessiz kalınca C düşünüyor... En çok kişiyi D görüyor.. Eğer önünde gördüğü B ve C, ikisinin de şapkası aynı renk olsa, kendi şapkasının rengini bilip söylerdi. Yani B ve C ikisi de beyaz olsa, D'nin siyah olacağı kesindi. D sessiz kaldığına göre demek ki B ve C'nin şapkaları farklı renk. C, B'nin şapkasının beyaz renk olduğunu gördüğü için kendi şapkasının siyah olduğuna emin oluyo ve söylüyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri