Arkadaşlar bende spam çalışan biriydim ve hesaplarım kapanıyordu birton şey oluyordu dedim artık yeter özgün denicem güncel 3 video attım ve sabah uyandığımda şok olmuş durumdaydım buyrun fotograf ilk defa TBM olsun BBG olsun bu kadar yüksek görüyorum...
''Spamcı arkadaşlar artık özgün çalışma zamanı gelmedi mi''
bu cümleyle neyi anlatmaya neyi ima etmeye çalışıyorsunuz
tek bişey söylicem
ben bu foruma üye olan ilk 15 kişi arasındayım, bugüne kadar birçok tecrübe edindim 2012 kasımda falan bu işe başladım ve gerçkten şunu anladım bu zaman içerisinde
gerçkten spamdan iyi para kazanan arkadaşlar, spamdan para kazanmayı becermeyen arkadaşlar tarafından hep spamcı hırsız olarak itham edildiler
yani belki bunu dışarıya vurmadılar ama içlerinde hep bu vardı ve olacaktırda
kısa öz harbi konuşucam
ben şimdi spamdan günlük 120 150 falan alıyorum ya
şimdi kardeşim ben günlük bu 120 150 yi bir kenara itiyim, senin özgün dediğin bu şeylere mi başlıyım, ve kaldıki bu yaptığınız şeylerin özgünlükle böyle en ufak uzaktan yakından alakası yok
ve adım gibi eminim ki, bu spamdan çalışanlara bu ithamı edenler
siz gelin içinizden bana bir adam seçin
ve bu adam bugüne kadar en ufak zerre kadar spam çalışmamış olsun
ben bu adama spamdan günlük 100 150 kazanma yollarını öğretiyim
sizi temin ederim ve adım gibi eminim k, bu adam bırak dakika saniyeyi salisinde özgünü terk etmezse bende hiçbişey bilmiyorum
ve gerçkten atalarımız çok güzel özetlemişler bu durumu
''kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş''
aynen sizinkide bu durum, gerçkten böyle adım gibi eminim, vallahide billahide siz eğerki spamdan çok iyi kazanma yöntemlerini eğerki çözmüş olsaydınız
atıyorum günlük 500 1k vs bunu kazanmanın yollarını çömüş olsaydınız
böyle 1 salise bile durmazdınız, ve bu özgün dediğiniz fikirlerinize saniyesinde ihanet ederdiniz
ee durum bundan ibaret olduğu halde, biz spamcı arkadaşlara bak kardeş ben özgün çalışıyorum sizin gibi çalmıyorum, bak ben dürüstüm dürüst çalışıyorum diyen arkadaşlara tek birşey söyleyeceğim
ben sizin içinizi biliyorum be, içinizi,
siz eğerki spamdan çalışma yöntemlerini çözmüş olsaydınız, bu özgün dediğiniz fikirlerinize dakikasında saniyesinde, salisinde ihanet ederdiniz
ozaman ne ayaksınız bırakın bu ayakları, neyin kafasındasınız
Ayrıca daha özgünlüğün ne olduğunu bilmeyen şahıslar var ki, bu işin kitabını yazanlara spamcı hırsız ithamında bulunuyorlar ya, bitiyorum
Açıkçası zoruma gidiyor, sizin ne haddinize, haddinizi bilin, sizin çapınızda yetmez yüreğinizde yetmez
Siz daha kırtasiyeden a4 kağıdı alırken biz bu işin kitabını yazmıştık
not: Biraz ağır konuştum, k.bakmayın açıkçası gerçkten zoruma gidiyor ben bu işe 15 16 ayı mı verdim dünkü çocuk gelip bana özgünlüğü anlatıyor ve bana hırsız diyor
söylediklerim herhangi birisi için değil, genel olarak böyle düşünen herkes içindir
banlansamda banlanıyım
Lütfen bundan böyle, böyle konular açılmasın, bırakın ya kim nasıl çalışmak istiyorsa öyle çalışsın