Evet!!! Ünlemden,Eşleşenden,Dünya Engelinden Para Kazanma Kapatılırmış...

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
D

daralll

Guest
kanal çizgi film...
telif almasa da bu kategoride çok sayıda eşleşen,dünya engeli,ünlemden kaçmak mümkün değildir.

ayrıca bu kanal kendi kanalımın kopyalanması sonucu oluşturulmuştur.buna rağmen 2 kanalda adsense ye bağlı olmasına ragmen birinde sağlam duran videolar diğerinde
uyarı verebiliyor...

gelen mailde bir den çok topluluk... diye yazandan...
kanal ayarlarındaki açıklama ise yt un yeni icadı ''Silinmiş videolar da dahil olmak üzere topluluk kuralları ve/veya telif hakkı sorunlarının tekrarlanması nedeniyle bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır''

topluluk,telif ışıkları hala yeşil ama durum bu şekilde...
şimdi işin yoksa yine uğraş dur G+ yla...

silinmiş videolardan dolayı bile atıyo artık yani bu durumdan kurtulmanın bi yolu yok artık bittik..

Silinmiş derken herhalde şunu kastediyor.
Bence öyle.
Misal 3-4 dünya engeli gelirse para kazanma kapatılıyor.
( silsen bile kapatıyordu )

Şimdi 3-4-5 Eşleşen-Dünya engeli vs ne gelirse gelsin Silsen bile kapatıyor.
Bunuda yazarak belirtiyor.
Eskiden silinen dosya vs diye açıklamıyordu, artık açıklıyorlar.
Ben bunu anladım.

''Silinmiş videolar da dahil olmak üzere'' şimdi ne yapacağız?

aynen öyle...
zaten çokça telif yiyenler kanala girişteki testi çözdüklerinden bilirler.
youtube der ki;bir videonun telifli olup olmadığını yüklemeden önce bilmek zorundasınız...
bilmemeniz yt u ilgilendirmez.

o yüzden şimdi kanala toplu yükleme yapıp da,sonra engelli videoları temizleyip en son 1-2 gün sonra adsenseye bağlayanlar ne durumda onları takip edelim...

bu durumda olanlar-en son adsense bağlantısı yapanlar kapanıyor mu bir de onlara bakalım.
ben anında bağlardım adsense ye...

Eşleşen dünya engeli felan almışmıydınız hiç yoksa sadece ünlemleri sildiğiniz içinmi kapandı kanal? Geçmiş olsun bu arada.

Edit : Başlıkta eşleşen felan diyede belirtmişsiniz görmemişim pardon.

Eşleşen dünya engeli felan almışmıydınız hiç yoksa sadece ünlemleri sildiğiniz içinmi kapandı kanal? Geçmiş olsun bu arada.

daha çok ünlem yemiştir bu kanal...
eşleşen dünya engelide az olmasına rağmen görmüştür.

benim için tek sevindirici kısmı çok kazanan kanalımın kopyası olması ve yeni açtığım bir adsense de 3-4 tane boş kanalla bir arada duruyor olması.o yüzden kaybım yok.

daha çok ünlem yemiştir bu kanal...
eşleşen dünya engelide az olmasına rağmen görmüştür.

benim için tek sevindirici kısmı çok kazanan kanalımın kopyası olması ve yeni açtığım bir adsense de 3-4 tane boş kanalla bir arada duruyor olması.o yüzden kaybım yok.

O zaman sevindim sizin adınıza. Kanalınıza ne eşleşen nede dünya engeli gelmeden sadece gelen ünlemler yüzünden para kazanmanız gitti sandım.

basit bir öneri-yada çözüm yolu diyebilirim:

1-kanalı açın adsenseye bağlamayın,gerektiği kadar video atın,bir seferde 100 ü geçmesin
2-gelen eşleşen,dünya engeli ünlem vs. ne varsa silin.2 gün bekleyin
3-tekrar video atın,daha doğrusu kanalı istediğiniz limit düzeyinde videoyla doldurun
4-tekrar temizlik,2 gün daha bekleyin
5-kanalı adsenseye bağlayın
6-o kanala bir daha video YÜKLEMEYİN.
7-aylardır kullandığım sistem,sorunsuz devam ediyorum ))

SPAM CANDIR.

Hocam gece 12 den öğlen 1 e kadar yüklediğim videolardan 1 i hariç hepsi para kazanmaya açıldı sizce oran nasıl sanırsam ünlem düzelmeye başladı geçenlerdede ben çizgi filmden telif yedim hemen sildim şuan para kazanma duruyor ama hesap iyi durumda değil ne zaman düzelir acaba ?

benimde an itibariyle çok eski iki kanalıma birer video dünya engeli verdi
yani ben bu iki kanalı çok önceden açmıştım ve çoktandır yükleme falanda yapmıyorum
videolar hep eski,
bütün kanalların maillerini ana maile yönlendrdim ve bu ana milide gmail herald programına entegre ettim
1 dakikada bir kontrol ediyor ana maili , yeni mail gelmiş mi diye, yeni mail geldimi alarm çalıyor

yani ben bu iki kanalı çok önceden açmıştım ve çoktandır yükleme falanda yapmıyorum
videolar hep eski,
bütün kanalların maillerini ana maile yönlendrdim ve bu ana milide gmail herald programına entegre ettim
1 dakikada bir kontrol ediyor ana maili , yeni mail gelmiş mi diye, yeni mail geldimi alarm çalıyor

banada 1.5 ay önce geldi birkaç kanala birer tane-sorun yok,hepsi sağlam şimdilik

videolar hep eski,

bende de gmail herald var,kanalın para kazanması kapandığı gibi adsenseye bağlı diğerlerinin de kapanmış.

kanal kapatılsaydı diğer kanalları da etkiler diye silerdik ama direk sorunlu kanalın ve diğerlerinin aynı anda para kazanması gitti.

---------- Mesaj saat 13:59:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:58:16 civarında gönderildi. ----------

Hocam gece 12 den öğlen 1 e kadar yüklediğim videolardan 1 i hariç hepsi para kazanmaya açıldı sizce oran nasıl sanırsam ünlem düzelmeye başladı geçenlerdede ben çizgi filmden telif yedim hemen sildim şuan para kazanma duruyor ama hesap iyi durumda değil ne zaman düzelir acaba ?
telifi atan kaldırmadığı sürece 6 ay boyunca kanal iyi duruma gelmez.2.telifi yersen de youtube birden çok telif diye kanalını kapatabilir.2.yi yememeye çalış.ben bir kanalıma 2.yi yememek için 1.5 aydır video yüklemiyorum.

23 sn p*rno cekıp attım partner kanala sorunsuz geçti reklamda cıkıyor :)

banada 1.5 ay önce geldi birkaç kanala birer tane-sorun yok,hepsi sağlam şimdilik

benim bir kanalın para kazanması bundan dolayı gitti ama
ama şöyle ki bir kanalıma bir dünya engeli video yemiş
yine sonradan gelmiş bu dünya engeli video
ve bu dünya engeli video 1 gün falan durmuş kanalda
1 gün sonradan farkettim ve sildim videoyu
aradan birkaç saat geçti kanalın para kazanması kapandı
her türlü risklidir bu videolar bana göre

videolar hep eski,

bende onu denedim ama 5 hesap ekleyince gmaile

Zaten izin verilen en fazla sayıda hesaba sahipsiniz.

bunu diyor gmaile girip hesaplardan ekliyosunuz değilmi :S

basit bir öneri-yada çözüm yolu diyebilirim:

1-kanalı açın adsenseye bağlamayın,gerektiği kadar video atın,bir seferde 100 ü geçmesin
2-gelen eşleşen,dünya engeli ünlem vs. ne varsa silin.2 gün bekleyin
3-tekrar video atın,daha doğrusu kanalı istediğiniz limit düzeyinde videoyla doldurun
4-tekrar temizlik,2 gün daha bekleyin
5-kanalı adsenseye bağlayın
6-o kanala bir daha video YÜKLEMEYİN.
7-aylardır kullandığım sistem,sorunsuz devam ediyorum ))

SPAM CANDIR.

İşler devamlı zorlaştıkça , youtube spamı zora soktukça.. bizimde riski azaltmak adına eleme ya da süzgeç sistemimizi fazlalaştırıp zorlaştırmamız gerekiyor spma yapmak istiyorsak sanırım.

Anlattıklarını eksiksiz uyguluyorum , lakin videolarla doldurduğum kanalı 2 gün beklettikten sonra video yükleme işlemim bittikten sonra.. kalan temiz videoları yeni bir tertemiz bir kanala çekip o kanalı adsenseye bağlamak en iyisi , dünya engeli yediğinde anında da siliyor olsan , bu bir risk teşkil ediyor artık bunu yapmamaız gerek..son toplu para kazanmanın kapatılmasından sonra bende bu şekilde çalışmaya başlamıştım şimdilik sıkıntı yok bakalım

İşler devamlı zorlaştıkça , youtube spamı zora soktukça.. bizimde riski azaltmak adına eleme ya da süzgeç sistemimizi fazlalaştırıp zorlaştırmamız gerekiyor spma yapmak istiyorsak sanırım.

Anlattıklarını eksiksiz uyguluyorum , lakin videolarla doldurduğum kanalı 2 gün beklettikten sonra video yükleme işlemim bittikten sonra.. kalan temiz videoları yeni bir tertemiz bir kanala çekip o kanalı adsenseye bağlamak en iyisi , dünya engeli yediğinde anında da siliyor olsan , bu bir risk teşkil ediyor artık bunu yapmamaız gerek..son toplu para kazanmanın kapatılmasından sonra bende bu şekilde çalışmaya başlamıştım şimdilik sıkıntı yok bakalım

tabi öyle daha sağlam olur,ama tecrübelerime göre adsense ,kanal bağlı değilken gelen ihtarları haneye yazmıyor-o yüzden zaman kaybetmiyorum videoları tekrar başka bir kanala aktarmakla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri