Evi pire bastı

beratomur1

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Konuyu özet geçip ciddi yardımlarınızı bekliyorum :)

Geçen camdan bakıyorum bodrum da 3 4 tane kedi yavrulamış. Dedim şunlara yemek getireyim de yesinler etsinler. Nerden dedim demez olaydım indim eve çıktım 2 3 gün sonra evi pire bastı. Her gün günlük temizliyoruz ama faydası yok gibi öteki gün 3 4 tane görüyoruz yine sağ da solda. Bunlar kesin olarak nasıl gider bi öneriniz var mı kafayı yicem gece gündüz bunları kovalıyorum.

Konuyu pire olarak değiştiriyorum kafayı yedim :))

Son düzenleme:
Piredir hocam o büyük ihtimal. Hayvanlardan gelirler genelde ilaçları vardır pire ilaçlarına bakıp onları kullanmanız etki eder diye tahmin ediyorum.

Piredir hocam o büyük ihtimal. Hayvanlardan gelirler genelde ilaçları vardır pire ilaçlarına bakıp onları kullanmanız etki eder diye tahmin ediyorum.

Aynen hocam pire :) ya bir görsen evi baştan aşa ilaçladık yok anam yine geliyorlar

İnsan üstünde çok yaşar onlar banyoya girip üstünü başını ıslak zemine silk suyun üstüne düşerse öldür onları herkes aynı işlemi yapsın evdeki kıyafetlerinizi de komple değiştirin çıkardıklarınızıda yıkayın. Öldürmekte öyle kolay değildir ikiye komple bölmen lazım :D Aklıma başka bişiy gelmiyor, köye gittiğimde banada pire geldiğinde ben böyle yapardım genelde banyoya sık sık girer zemini ıslatır afedersin donuma kadar soyunur silkerdim hepsini.

Merhaba hocam kesin kediden mi geldi acaba. Buyuk ihtimal orada uzun zamandir belki yillardir kullanılmayan eşyalar vardir. Pireler genelde bu kullanilmayan esyalarda yasarlar.

k-othrine kullan çözer. 2 ay etkisi var.

Son düzenleme:
İnsan üstünde çok yaşar onlar banyoya girip üstünü başını ıslak zemine silk suyun üstüne düşerse öldür onları herkes aynı işlemi yapsın evdeki kıyafetlerinizi de komple değiştirin çıkardıklarınızıda yıkayın. Öldürmekte öyle kolay değildir ikiye komple bölmen lazım :D Aklıma başka bişiy gelmiyor, köye gittiğimde banada pire geldiğinde ben böyle yapardım genelde banyoya sık sık girer zemini ıslatır afedersin donuma kadar soyunur silkerdim hepsini.

ve ÇIT sesi kulaklarda yankılanır

Hocam çok sıkıntı bir durum pireden kurtulmak gerçekten zordur. Kimyasal ilaç alıp ölçekle hazırlayın evin heryerine basıp 1 hafta girmeyin. Bizimde başımıza gelmişti denemdiğimiz şey kalmadı en son memlekete giderken kimyasalı bastık döndüğümüzde tertemizdi. İlaç firmalarına başvurun bence kendinizde ugrasmayın. Geçmiş olsun

Dostum ilaçlama firmalarından destek almak cidden çözüm oluyor. Hem de öyle çok bir şey de istemiyorlar bu beladan kurtulmak için verilen hizmete 100-200 tl civarı feda olsun :)

Merhaba hocam kesin kediden mi geldi acaba. Buyuk ihtimal orada uzun zamandir belki yillardir kullanılmayan eşyalar vardir. Pireler genelde bu kullanilmayan esyalarda yasarlar.

Hocam kediden geldiğini söyleyemem ama dediğiniz gibi büyük ihtimalle orada ki eşyalardan falan ya :(

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------

Hocam çok sıkıntı bir durum pireden kurtulmak gerçekten zordur. Kimyasal ilaç alıp ölçekle hazırlayın evin heryerine basıp 1 hafta girmeyin. Bizimde başımıza gelmişti denemdiğimiz şey kalmadı en son memlekete giderken kimyasalı bastık döndüğümüzde tertemizdi. İlaç firmalarına başvurun bence kendinizde ugrasmayın. Geçmiş olsun

Hocam haklısınız son çare olarak onu görüyorum. Umarım kolay bir şekilde atlatırım.

bizim balkona da güvercinler yuva yapmıştı.zaman ilerleyince yuva da pire olmaya başladığını gördük sonra yavrular büyüdü uçtu, sonrasın da ev için de pire sıkıntısı olmadı.

son çare falan deme hocam işi bilen birini çağır ilaçlasın yaşadığım için söylüyorum koltuk diplerine kadar yerleşiyorlar var çok çabuk çopalıyorlar. üremeden ilaçlattır. kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri