Evimde greenbox yapıyorum. Önerileriniz?

• Kullanıcı Yagin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kağıtlar ne kadar tuttu hocam ? Nette perde fiyatları 3 metreye 6 metre 300 TL den başlıyordu.

Arkadaşlar kağıt yada kumaş fark etmez... muhim olan şudur...
1-kaliteli kamera, ama cep telefonuda olur sabir çekim olacak
2-kalıteli ışık maksat ışık ne kadar iyi kullanılırsa açısı iyi olursa arka plan okadar iyi kameraya çıkar vede şahısla arka plan arasında ayrım kameraya güzel yansır buda keliteli resim birleştirmeye olanak sağlar...
yanı işi amator deolsa deneyın ki para olursa ciddi yatırıma dondurursunuz.. birden kalıtleı ve pahalı urunlerle bu işe girmenize gerek yok sakın...

hocam duvarlarınız plastik yağlı boya ise duvar kağıdı kullanmayın direk reklamcılardan folyo yapıştırın bunu kendiniz yapacak iseniz ben yardımcı olabilirim reklamcı olarak (nasıl yapıştırılır v.s) tercihende 3m veya oracak 641 serisi folyolar işinizi görür.

Kağıtlar ne kadar tuttu hocam ? Nette perde fiyatları 3 metreye 6 metre 300 TL den başlıyordu.

Benim toplam 9 metrekareden 5 tane var, 45 M'2 yani

her bir top 3 tldi, yani toplam maliyet 15 TL ! :)

---------- Mesaj saat 01:01:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:59:14 civarında gönderildi. ----------

hocam duvarlarınız plastik yağlı boya ise duvar kağıdı kullanmayın direk reklamcılardan folyo yapıştırın bunu kendiniz yapacak iseniz ben yardımcı olabilirim reklamcı olarak (nasıl yapıştırılır v.s) tercihende 3m veya oracak 641 serisi folyolar işinizi görür.

Duvarlarda boya yok, duvar kağıtlarını denedim, badana var sanırım duvarda biraz denedim yapıştırıp kaldırmayı hiç sorun olmadı boya çıkmıyor

---------- Mesaj saat 01:01:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:59:14 civarında gönderildi. ----------

Duvarlarda boya yok, duvar kağıtlarını denedim, badana var sanırım duvarda biraz denedim yapıştırıp kaldırmayı hiç sorun olmadı boya çıkmıyor

hocam duvar kağıdı kullanacaksan badanalı yere tutkal hazırlaman lazım duvar kağıdının kendi arkasındaki tutkala güvenme o bi süre sonra ölüyor yavaştan bırakmaya başlıyor bu link teki video ile kemik gibi yapabilirsin :D

Bu işlerle ugraştıgım için diyorum IŞIKLANDIRMA her şey demektir. Green screen yeşil perde olayı arka planı yeşil olduğu için bunu silmek ama gölge düşürdüğün zaman çok zor gölgeyi kaldırması buna dikkat etmelisin. Ve zamanla bu işe geçmek için şuan da bi kamera aldım bile :)

Hocam buraya vidyo koyar mısınız denedikten sonra ? :)

Duvar kağıdı ile nasıl performans alacaksınız merak ediyorum. :)

Eğer iyi olursa bende duvar kağıdı alırım. Perdeye 300 500 TL vermeye meraklı değilim. ((:

hocam bu işin çok çeşidi var mesh perde de yaptırabilirsin portatif

Duvarkağıtlarını kırtasiyeden aldım her biri 9m2 yani (45cmx2metrelik) toplam 45 m2 duvar kağıdım var, daha da sipariş verdim kırtasiyeye.

Kamerayı 1000 TL ye almıştım, nikon p510 öneririm çok güzel makina hatta çektiğim bir fotoğrafı paylaşayım:

ufc9.jpg

Fotoğraf kalitesi çok güzel belli ancak video kalitesi de böyle mi acaba ? yani sonuçta fotoğraf makinesi insan biraz çekiniyo açıkcası

Bu arada greenbox ile ne çekmeyi düşünüyosunuz hocam özel değilse ?

Prof çalışacaksan sana tavsiyem Orta koyu renkteki yeşil perdedir bu renklerde renk açılımı çok olur

Parça kumaş satan yerlerden ekonomik olarak elde edebilirsin her 1 m2 ye değer biçerek yapman mantıklı olur 1 e 0,50 cm gibi duvar ölçüne göre kullanman iyi olur.

ışığı tam tersten alan bir duvara koyarak net çalışmalar sağlaya bilirsin ..

şimdiden başarılar..

Ya arkadaşlar baktimda maşallah konuya ilgi büyük hakkaten ;)

Ya arkadaşlar baktimda maşallah konuya ilgi büyük hakkaten ;)

Aynen hocam,
ben aramızdan biri özgüne geçince kendim geçmiş gibi seviniyorum nedense.
Kendimde özgüne geçmek nasip olursa, ytpara ailesinin yardımını esirgemeyeceğinden şüphem yok.

Hocam buraya vidyo koyar mısınız denedikten sonra ? :)

Duvar kağıdı ile nasıl performans alacaksınız merak ediyorum. :)

Eğer iyi olursa bende duvar kağıdı alırım. Perdeye 300 500 TL vermeye meraklı değilim. ((:

Deneme yaptıktan sonra koyucam videolardan.

---------- Mesaj saat 02:08:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:06:44 civarında gönderildi. ----------

Umarım başarılı olursunuz.Konunuzu gördükten sonra şöyle bir video buldum belki faydalanırsınız.

GreenBox Teknolojisi ile Video Hazırlama - YouTube

Çok teşekkürler, arkaplandaki renk tam benim aldığım renge benziyor bakalım nasıl sonuçlar ortaya çıkacak

---------- Mesaj saat 02:09:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:08:36 civarında gönderildi. ----------

Prof çalışacaksan sana tavsiyem Orta koyu renkteki yeşil perdedir bu renklerde renk açılımı çok olur

Parça kumaş satan yerlerden ekonomik olarak elde edebilirsin her 1 m2 ye değer biçerek yapman mantıklı olur 1 e 0,50 cm gibi duvar ölçüne göre kullanman iyi olur.

ışığı tam tersten alan bir duvara koyarak net çalışmalar sağlaya bilirsin ..

şimdiden başarılar..

Teşekkürler, sanırım benim perde biraz açık renkli ama deneyip görmek lazım, aslında çizim yapmayı düşünüyorum direk perde üzerine garip bişeyler deneme niyetindeyim

---------- Mesaj saat 02:11:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:09:39 civarında gönderildi. ----------

Aynen hocam,
ben aramızdan biri özgüne geçince kendim geçmiş gibi seviniyorum nedense.
Kendimde özgüne geçmek nasip olursa, ytpara ailesinin yardımını esirgemeyeceğinden şüphem yok.

valla aslında fikirler forumdaki öneriler sayesinde oluşuyor, geriye cesaret edip denemek kalıyor ;)

Zaten artık özgüne geçmemizin vakti geldi.Hem Türkiyeyi artık spamcı bilmemeliler.Farklı şeyler yapıp yabancılara kadar ulaşabilsek keşke..

Zaten artık özgüne geçmemizin vakti geldi.Hem Türkiyeyi artık spamcı bilmemeliler.Farklı şeyler yapıp yabancılara kadar ulaşabilsek keşke..

Bende ingilizce çalışmayı düşünüyorum ama kısmet artık.

Ayrıca;

ARKADAŞLAR SONY VEGAS İNDİRİRKEN AMAN DİYİM DİKKAT EDİN!
torrentten indirdim file extraktor şeklinde indi tıklamaz olaydım. Awesome hp diye bişey girdi browserlara ne illetmiş 5 tane virüs programı ile anca temizlendi. Siz indirirken dikkat edin.

Bende ingilizce çalışmayı düşünüyorum ama kısmet artık.

Ayrıca;

ARKADAŞLAR SONY VEGAS İNDİRİRKEN AMAN DİYİM DİKKAT EDİN!
torrentten indirdim file extraktor şeklinde indi tıklamaz olaydım. Awesome hp diye bişey girdi browserlara ne illetmiş 5 tane virüs programı ile anca temizlendi. Siz indirirken dikkat edin.

Bilgilendirme için teşekkürler.Ayrıca ingilzice rusça ispanyolca fransızca bildiğin her dili kullan.sanat tarzı şeylere italyan ve fransızlar daha ilgilidir diye düşünüyorum.Belki onlarada yapacağın videolarda alt yazıyla yardımcı olursan farklı farklı kanallar açıp daha çok artabilir izlenimler

Hocam merhaba. Sanırım Keylight kullanacaksınız bunun için vegas indirmişsinizde vegasta bu özellik yok diye biliyorum.

After efect tavsiye ederim her bakımdan daha iyi olacaktır sizin için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri