Evimde greenbox yapıyorum. Önerileriniz?

• Kullanıcı Yagin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam merhaba. Sanırım Keylight kullanacaksınız bunun için vegas indirmişsinizde vegasta bu özellik yok diye biliyorum.

After efect tavsiye ederim her bakımdan daha iyi olacaktır sizin için.

Merhabalar elimde after effect var fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir kaynak var mı?

Merhabalar elimde after effect var fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir kaynak var mı?

Hocam eğer ingilizce anlıyorsan youtube adobe after effects keylight yazıp tutorial'lerden bakabilirsin yok anlamıyorum dersen eğer adobe after effects yeşil perde yazarak bulabilirsin.

tebrik ederim hocam cok güzel birşey deniyorsunuz insallah hayırlısı olur.benim de aklımda bir kac özgün proje var ama nerden başlamam gerektigini bir türlü bulamıyorum.

Helal olsun böyle şeyler yapmak lazım işte. :)

Eğerki greenbox çalışacaksan neden sony vegas ile yapıyorsunki bunu için en iyi program after effecttir. Ve en güzel tutoriallarıda bulabilirsin greenbox için after effectte. googlea videocopilot yaz, oradaki adamın çok güzel tutorialları vardı greenbox için. Ayrıca az çok after effectten anlarım bir sorun olursa PM atabilirsin, destek olmaya çalışırım.
Ayrıca tebrik ederim, umarım bende birgün özgüne geçerim. Daha önce denedim ama tutmadı.

Eğerki greenbox çalışacaksan neden sony vegas ile yapıyorsunki bunu için en iyi program after effecttir. Ve en güzel tutoriallarıda bulabilirsin greenbox için after effectte. googlea videocopilot yaz, oradaki adamın çok güzel tutorialları vardı greenbox için. Ayrıca az çok after effectten anlarım bir sorun olursa PM atabilirsin, destek olmaya çalışırım.
Ayrıca tebrik ederim, umarım bende birgün özgüne geçerim. Daha önce denedim ama tutmadı.

Teşekkür ediyorum teklifiniz için after effect yükleyeceğim bu akşam. İlk denemelerime yarın başlayacağım kısmet olursa. Size pm atarım eğer takıldığım bi yer olursa

Sevgili hocam, idealist tavrınızı takdir ederek okudum. Başarılar dilerim. Benim de bazı planlarım var. Bakalım hayırlısı. Tekrar başarılar dilerim.

Hocam benim de isteklerimden biri özgün kanal :D Merak ettiğim ben şimdi o yeşil arka plan için kırtaseciye ne diyeceğim.Her yerde bulunur mu? Onun yerine annemden yeşil bir kumaş bulmasını da isteyebilirim o da olur herhalde :D

Hocam benim de isteklerimden biri özgün kanal :D Merak ettiğim ben şimdi o yeşil arka plan için kırtaseciye ne diyeceğim.Her yerde bulunur mu? Onun yerine annemden yeşil bir kumaş bulmasını da isteyebilirim o da olur herhalde :D

Ben yeşil renkli duvar kağıdı aradığımı söyledim. Bir çok renk var, herhalde hepsiyle olur ama en iyi bununla oluyor herhalde ki herkes bunu kullanıyor. O yüzden bende bu renk aldım ;)

En iyi mavi ve yeşil renk ile oluyomuş :D Hocam tripod vs de varmı ? Mecbur kamerayı sabitlemek lazım :D

@Yagin ;
hocam son durum nedir?
birde ae'de rotobrush diye bir özellik varmış, arka plana gerek kalmadan yapılıyor galiba.
videoyu izledim basit gözüküyor ama uygulamada nasıl olur bilemem. :)

rotobrush özelliği için after effectste, kontrast renkler olması lazım ayrılabilmesi için.. yoksa birbirine benzer renkleri de rotobrush içine katıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri