Evleneceğim Kızı Başkasına Verecekler :/

[MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION] benim tecrübelerim yaşım 29 olduğu için çok fazla yoktur. Muhakak benden çok tecrübeli vardır. Şahsen ben senin yerinde olsaydım ailesiyle görüşürdüm. Genellikle karşı ailelerin 2 derdi olur.

1) Geçim sıkıntısı olur mu. Bu çocuk benim kızımı açta açıkta bırakırmı?

2) Dinen seçimler ve uygulamalar aynımı?

Bu 2 derdin dışında gerisi dert değildir.

Bizde yalandır diye düşünüyorduk, taki; düğününde o makina mühendisi gelip kardeşime ben senin varlığını bilmeden kızı istemeye gitmiştim. Kusura bakma kardeşim, varlığını bilseydim anneme söyler ve gitmezdik demiş.

Bence kaçır gitsin :D Eski sevgilimin annesi ile babası aynı durumdaymış gençken babası annesiyle almanyaya kaçmış :D Niye anlattıysam :P bence kaçır gitsin

Benim niyetimde güzel bi düğün yapmak ve YTPara ailesi başta olmak üzere herkesi davet etmek vardı.

Ama artık bu gidişle sanırım kaçıp dedicated hediye edeceğiz :),
Şaka bi yana hiç kaçırma taraftarı değilim açıkcası

İnşallah Hayırlı biter

Aile paraya bakar hocam.Sizin işler iyi durumdaysa kızın ailesi tarafından daha fazla desteklenirsiniz.Alın siyah bir passat iş olarakta ticaret deyin olsun bitsin:) Zaten yaptığınızda e-ticaret.Şimdi kızın ailesine e-ticaret derseniz yadırgayabilirler.

herkes olay kızda bitiyor demiş fakat o aile şuan kızın beynini nasıl kemiriyodur nasıl aklına giriyodur haberiniz yok. güzel bi beyin yıkama yaparlar kızı ast subayla evlendirirler hocam. burası amerika değil. burda aileler karar verir.

Memurla mi evlensem,bilgisayarciyla mi evlensem diye kafasi karişan kızı emin ol ben istemezdim, yapman gereken o kızı birakman.

Hocam diyeceğimi yanlış anlama kenini kızın aile sinin yerine koy şu mantık da düşün şimdi biri kızı seviyor biriyse belli değil görücü usulü olayı gelip istemiş aile şunu düşünüyor isteyen 2 kişi alacak 1 kişi birisi seviyor kızda onu seviyor ama aşk rahat bir hayat getirmiyor ya oğlanın işler kötü gider geçimde sıkıntı yaşarsa ( aile den zenginsindir veya çalışmışsındır varlıklısın dır orasını bilemem bilmediğim için böle diyorum ) o zaman neolacak nasıl idare edecekler vs mantığında bakar diğer yandan diğer kişi devlette çalışıyor ediyor işi var sabit aldığı para belli maddi konuda sıkıntı yaşamıyacak vs. bu tarz şeylerden de bak hocam kızın ailesi ne hak vereceksin ha seviyorsan be kıza gerçekten baka bileceksen vaz geçme baktın sana vermiyecekler otur kızla güzelce konuş gerekirse kaçır tabi kaçırmak kolay lakin kız için zor bir durum Allah yardımcın olsun umarım mutlu olursun.

yaş 16 idi dimi kardeşim evin karşısındaki bakkala gidilmiyecek hem bide öyle bişey olsa seni getirmesi için belinden izin alması gerekir zaman kaybı ;)

[MENTION=36380]grumpynub[/MENTION] alıntı yapmamış hocam Bi üsteki postu okuyun anlarsınız :)

hocam sevdiğiniz kişi için savaşmayacaksanız zaten sevmiyorsunuzdur.Bu ikileme bile girmemeniz gerekiyor.Ortada büyük bir olay yok ki zaten yorum yapalım çözüm üretelim.Çok basit gidip isteyeceksiniz hemen.Yok derseler bir daha gideceksiniz vereceklerdir.

istediğini her zaman belli ettir ama çok fazla da tepki verme bu olaya.olay hayrına varır.kaçırmayı falan aklından çıkar.ailelerin rızası olmazsa o evlilik hep eksik kalır zaten.

Bu durumda kiz arkadasinizin ne düsündügü hepsinden daha önemli. O kimi seciyor ? Kimi gercekten seviyor ? Onun duygulari sizinle birse elinizden geleni yapin pesini birakmayin. Ama degilse evlenseniz de mutlulugu bulamayabilirsiniz. Yerinizde olsaydim sevdigim kizin net düsüncelerini almaya calisirdim.

Off be hocam bunun gibi bir konuyu açmamak için çok direndim . 11 aylık bir ilişkim vardı kızla birbirimizi çok seviyorduk yaklaşık 1 ay falan oldu kız soğudum artık sevmiyorum falan diyerek bitirdi (adım gibi eminim ailemin sıkıntısı babamın borçları falan filan ve onun ailesinin dünyalar onun olsa da seni ona vermem demesi yüzünden kız bitirdi) . Kız eğer gerçekten seviyorsa kaçırmana değecek bir kızsa mutluluğunuzu düşünün kaçırın gitsin ben artık herşeyi göze aldığım için belki böyle konuşuyorum. Ailemin bu sıkıntıları olmasaydı kesinlikle kızı kaçırırdım beni sevdiğini biliyorum çünkü . Beni bitiren bitmek bilmeyen bir borç.

kayınpederin kanına girmeye çalış.Allah yardımcın olsun :)

Kizın gönlü yoksa sende bence bıraz kızın peşini. eger kız seni seviyorsa ona söyle oda kendi ailesine konuşsun bu konuyu. kızla konuş deki ege razıysan babanla ve o astsubay olacak çoçukla konuşabilirim de.

Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyeyim.Seviyosan inş sevdiğinle evlenirsin.

Git babasına söyle, mırın kırın ederse kafasını gözünü kır.

ortak kaçır gitsin aynısnı bende yaptım....ve 1 ay sonra kayınpederin en çoks evdiği eniştesiyim :D rahat ol

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri