Evleneceğim Kızı Başkasına Verecekler :/

Kesinlike kaçırma olayına girme, her aile aynı değildir.. Ailesi kızı affetmeyede bilir ki o zaman kız için çok kötü olur zamanla senin içinde kötü olabilir. Hakkında hayırlı ne ise o olur merak etme, kız gerçekten seni seviyor ise gerekli kişiye gereken cevabı verir. Çılgınlık edipte kızı kaçırma, her şey filmlerdeki gibi olmayabiliyor.. Madem herkes açıklamış benimde 4.5 yıldır karışık ilişkim var, 4.5 yıldır anlayamıyorum karşımdaki kişiyi. :o (Baya zor birisidir.) Neyse sen sen ol hocam sakın ha kaçırma kızı, oluruna bırak.. Allah yardımcın olsun, aşk acısı başka bir şeye benzemez...

bugüne kadar 10 larca kız kaçırma mevzusuna rastgeldim şahit oldum hiç affetmeyenini görmedim.Affetmeyip ne yapacaklar evlat sonuçta risk almazsan hiçbir şey başaramazsın.Hayat zaten bir riskten ibaret hiçbir şeyin garantisi yok.Kızın gönlü varsa bir şekilde hallolur ama yoksa yapacak bir şey yok.Hayat karşına çok daha farklı fırsatlarla hiç beklemediğin anlarda çıkacaktır.

Unutma;Birgün birisi çıkar gelir ve sen bütün gidenlere teşekkür edersin.

kaçırma falan yapma hocam. Çok sıkıntı işler onlar benden sana demesi. Çok gördüm duydum sonuçları bazen çok ağır olabiliyor. Zaten kız seni seviyosa ailesi de kızının fikrine önem veriyosa bir sorun olacağını sanmıyorum

Aslında biz hiç öyle kaçma vs. gibi bişey düşünmedik.

Herşeyin olumlu olacağını düşünerek, ev eşyalarımızı bile 1 yıl içinde beraber seçtik.

Aile açıkcası astsubaya vermek istiyor.

hocam aylık gelirin astsubaydan fazlaysa dersin benim maaşım bu o adam ordan oraya tayin kızını perişan eder ah bu kadar maaşım var :D

Dostum asla kaçırma onunda bir babası bir annesi var ailesini bu kadar üzmeye değmez.
5 yıllık 6 yıllık sevgili değilsiniz ki al kızı kaçır kızla bilmem çok ilerledik bişiler yaşadık diyebilesin daha 1 yıl çok uzun bir süre değil bence. elbette seviyorsundur ama yanlış yapma derim. git güzelce konuş maaşın çoksa bunu söyle zaten verirler

Güzel bir dil ile durumu anlatırsın, anlamıyorsa kızı kaçırırsın!

Hem subay'a verip ne yapacaklarmış? 2 senede bir tain'i çıkar oradan oraya sürerler.

Bir gece nezarete aldılar beni alakasız bir olay için;
şimdi oturduk ordaki kader arkadaşlarımla tanışıyoruz, garip bir arkadaş var köşede pusmuş. Yani yerini yadırgamış sanırım bir ilginç durumda. Sordular sen hayırdır birader diye;
Bunlar 3 sene önce kuzeniyle kız kaçırmışlar. Kuzeni evlenmiş barklanmış, çocuğu olmuş. Olay kamu davasına dönmüş, şikayetler geri alınmış ama nafile. Yani bu işler öyle eskisi gibi, al sırtına kaçır gibi değil. Valla yıllarca başınız ağrır haberiniz olsun

kzıın gönlü sizden yanaysa mesele bitmiştir. kaçır fikri verenler falan olmuş gerek kalmadan halledilir muhtemelen ama kızın size teslimiyeti tamsa. allah sorunlarınızı çözmeyi nasip eylesin.

Abi ne kaçırıcan kızı . Kızın gönlü net sende olsa veremezler zaten onu . Kızın gönlü net sendeyse ailesi yobazın önde gideniyse o zaman farklı al git kızı . Kız kem küm ediyorsa ikili oynuyorsa boşver zaten hiç hayır gelmez .

Kızın gönlü varsa sizde kimse birşey diyemez . Kaçırma olaylarına hiç bulaşmayın başınıza dert almayın böyle şeyler sizin sınavınızdır o yüzden hayırlısı deyip geçin herşey olacağına varır hayatta zorla hiç birşeye bulaşmayın

Açıkcası benim başıma böyle bişey gelmiş olsa o astsubayı ararım olan biteni anlatırım vaz geçirmeye çalışırım baktım imana gelmiyor gider istetirim olmadımı ararırım kızı derim akşam hazır ol geliyorum :) bu kadar kardeş

Tüm yorum ve öneri yapan arkadaşlara teşekkürler dün konuyu tatlıya bağladık sayılır :)

Dün yüz yüze görüştük ve ailesinin benden yana olduğunu ve kurban bayramında istemeye beklediklerini söyledi, Allah sonumuzu hayır etsin :)

Tüm yorum ve öneri yapan arkadaşlara teşekkürler dün konuyu tatlıya bağladık sayılır :)

Dün yüz yüze görüştük ve ailesinin benden yana olduğunu ve kurban bayramında istemeye beklediklerini söyledi, Allah sonumuzu hayır etsin :)

Sunucularda bir kampanya yaparsınız artık :p

kayinpederin hatrina bizlerede bu sicakta bi tuzlu kahve solersin heralde :)

Kan damarindan kalbe giderken gönderildi..

Boşu boşuna strese girmişsin işte. Benim dediğim gibi olmuş. Seni gaza getirmek için astsubay çıkardılar. Kız konularında bu kadar bilgili olupta kendisine faydası olmayan bir ben varım galiba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri