Evleneceğim Kızı Buldum Lakin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evleneceğin insanı seçici yaparsan senin için zor olur heleki sakın geçmişini sorgulama söylim ailne söyle önce veya kızla tanısmanın yolunu bul.önce bir görüp konusman lazım.bende yeni nişanlandım yabancı biriyle.ailemin rızasını aldım ve güzelcene gidip konusup istedik ailesi zorluk çıkarmadı onuda geç kaynana her eve gelişince poşetlerle yiyicek içecek getiriyor :D

hocam yanlış anlamanı istemem gerçekten ama sen biraz bu kızı takıntı haline getirmişşin.
daha tanışmadan evleneceğim kız budur demek açıkcası biraz garip

Kızı süzmüş, eli kolu sağlam, yüzük yokmuş tam ona göreymiş. Arkadaşım evcil hayvan mı seçiyorsun? Hayır hoşlandığım kız de anlayalım. Evleneceğim kızı buldum ne demek oluyor? Kabul etmezse zorla mı alacaksın?

youtuba da video yükleyip para kazanıyorum demediğin sürece bu iş olur :D işinde bahsetme :D

Dağılın beyler yazılanlardan sonra kızla konuşmaya karar verdim yarın sonucunu buraya yazarım. İnşallah güzel şeyler olur.

en iyisini yapıyosunuz hocam tanışmadan etmeden evleneceğim kız bu demek doğru olmaz bi tanış bakalım önce

Hocam sen karar vermişsin zaten bence direk istemeye gidin :)) Şaka bir yana inş olur :)

Kardeşim bu nasıl seçiciliktir de uzaktan gördüğün kızın evlenilecek kız olduğuna karar verdin ? ;)

Hevesini baltalamak gibi olmasın da 2 gün sonra ya red yiyeceksin yada teklifi ettikten kisa bir sure sonra ayrilacaksiniz kendin demişsin bu konuda seçici olmak lazim diye ama ilk gördüğün kızın o kız olduğuna inandirmissin kendini bu ne yaman çelişki daha konuşmadan sırf gözüne güzel gözüktü diye düşünülür mu bu tur konular..

Hocam kusura bakmada kendinle çelişiyorsun :D

"Gel gelelim ki iş evlenmeye gelince insan biraz seçici olmak durumunda sonuçta bir ömür paylaşacağız. "
demişsin :D ama daha kızı tanımamışsın bile evleneceğim kızı buldum diyorsun :D

Allah kolaylık versin.

https://www.youtube.com/watch?v=agNHttnyLck

Bu iş olmaz demicem ama işin çok zor önce bir kere bu siteye bu konuyu açtıgına göre kız konularında tanışma konusunda sıkıntılı oldugunu düşünüyorum ama tanıştıkdan sonra işleri yoluna koyabilrsin bence tanışmak içinde eger niyetin bu işi uzatmak yani 2-3 yıla evlenirz derdindeysen kendin tanışman lazım ama bazen öle bi kız çıkarki karşına tamam bu lan bundan daha iyisi benim olamaz dersin :D gördügün abla o tarz biriyse direk annenle teyzenle vs birileriyle konus onlar kızın ailesini konu komşu koyarak araya markaja alırlar:D

bende bugün tv de ki sarışın bir sunucu var adı özlem zengin kendime evlenilecek kadın olarak görüyorum ama olmuyor işte. aranızda tanıyan varsa bir tanıştırsın beni insaniyet namına... @iwocan hocam :) bugün tv nin haklarını aldın mı ?

fare dağa küsmüş dağın haberi yok kadının benim varlığımdan haberi yok ama ben kadınla evlenme planları yapıyom.

Arkadaşlar yardım ! Bugün kız ile konuşmak için yollarını gözledim. Kız tam saatinde geldi gelmesine ama hiç konuşturmadı beni. Ne oldu şimdi benden hoşlanmadı mı? Yoldan geçenler olmasaydı ısrar etcektim ama o da olmadı ne yapim nerelere gidim bir akıl verin.

Kızla aramda geçen konuşma aynen şöyle.
-Ben:Pardon sadece bir dakikanızı ayırır mısınız?
-Kız:konuşmadı sadece elleriyle hayır yaptı yönüdü değiştirdi ve yürüdü gitti.

Arkasından bakakaldım.

Arkadaşlar yardım ! Bugün kız ile konuşmak için yollarını gözledim. Kız tam saatinde geldi gelmesine ama hiç konuşturmadı beni. Ne oldu şimdi benden hoşlanmadı mı? Yoldan geçenler olmasaydı ısrar etcektim ama o da olmadı ne yapim nerelere gidim bir akıl verin.

Kızla aramda geçen konuşma aynen şöyle.
-Ben:Pardon sadece bir dakikanızı ayırır mısınız?
-Kız:konuşmadı sadece elleriyle hayır yaptı yönüdü değiştirdi ve yürüdü gitti.

Arkasından bakakaldım.

Belki babasi falan bakiyordur balkondan yada bir tanidigi o cevrededir yoksa niye eliyle hayir yapsin ki en kotu ihtimal konusma ozurludur tanimadigim icin bilemiyorum

Telefondan gönderildi.

Belki babasi falan bakiyordur balkondan yada bir tanidigi o cevrededir yoksa niye eliyle hayir yapsin ki en kotu ihtimal konusma ozurludur tanimadigim icin bilemiyorum

Telefondan gönderildi.

Yok ya evlerinin yakınında olan bir yer değil. Ne dersin 2 gün ara verip bir daha şansımı deneyim mi? Yoksa bırakıyım mı?

Yok ya evlerinin yakınında olan bir yer değil. Ne dersin 2 gün ara verip bir daha şansımı deneyim mi? Yoksa bırakıyım mı?

Birak ama bakkalin oralarda dolan o seni bulsun konusmak icin kacani kovalarlar gitme ustune

Telefondan gönderildi.

valla hocam allah başıma vermesin büyük konuşmim ama ben şahsen bir kıza öyle desem ve bana o şekil bir hareket yapsa hem çok üzülürüm hem de o kıza bir soğukluk olur.Bir sefer daha denerim belki oda çok hoşuma gitmişse.Yine aynı şeyi yaparsa eğer bir daha yüzüne bakmam o kızın.Galiba benim özgüvenim yüksek kendime galiba:)

valla hocam allah başıma vermesin büyük konuşmim ama ben şahsen bir kıza öyle desem ve bana o şekil bir hareket yapsa hem çok üzülürüm hem de o kıza bir soğukluk olur.Bir sefer daha denerim belki oda çok hoşuma gitmişse.Yine aynı şeyi yaparsa eğer bir daha yüzüne bakmam o kızın.Galiba benim özgüvenim yüksek kendime galiba:)

Aslında olması gerekeni yaptı ama en azından konuşup şöyle diyebilirdi.
"Lütfen beni rahatsız etme" diyebilirdi buna binaen eskişehirde öğrencilik yıllarımda geçen bir olayı anlatayım. Eskişehirde yaz okulundayken okuldan yurda dönmek için tramvaya bindim aman Allahım tramvayda bir güzel kız ki aşık olursun neyse ara ara kızı kestim ama telefonla ilgilendiği için o hiç bakmadı. Eskişehirde çarşı durağı vardır kız orda indi bende indim. Gitti atmden para çekme sırasına girdi bende aynen. Para çektikten sonra tekrar tramvay durağına geldi. Kızla konuşmak için ne desem iyi o an ki heyecanla aynen şöyle dedim. "Afedersiniz biraz sonra söyleceğim şey için çok ciddyim."Kız pür dikkat kulak kesildi. ve ben konuştum. "benimle evlenir misin?" Bir an duraksadı gülümsedi ve dedi ki ne söylememi bekliyorsun. Ve arkasından ekledi."Benim sevgilim var." Teşekkür ettim ve ayrıldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri