Evleneceğim Kızı Buldum Lakin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında olması gerekeni yaptı ama en azından konuşup şöyle diyebilirdi.
"Lütfen beni rahatsız etme" diyebilirdi buna binaen eskişehirde öğrencilik yıllarımda geçen bir olayı anlatayım. Eskişehirde yaz okulundayken okuldan yurda dönmek için tramvaya bindim aman Allahım tramvayda bir güzel kız ki aşık olursun neyse ara ara kızı kestim ama telefonla ilgilendiği için o hiç bakmadı. Eskişehirde çarşı durağı vardır kız orda indi bende indim. Gitti atmden para çekme sırasına girdi bende aynen. Para çektikten sonra tekrar tramvay durağına geldi. Kızla konuşmak için ne desem iyi o an ki heyecanla aynen şöyle dedim. "Afedersiniz biraz sonra söyleceğim şey için çok ciddyim."Kız pür dikkat kulak kesildi. ve ben konuştum. "benimle evlenir misin?" Bir an duraksadı gülümsedi ve dedi ki ne söylememi bekliyorsun. Ve arkasından ekledi."Benim sevgilim var." Teşekkür ettim ve ayrıldım.

330559.jpg
:D:D:D

hacı düğünde kanal bilgileri takarım artık :D

Okuyunca troll konusu sandım ama bayağı ciddiymişsiniz, ilginç. Bence uzak durmanızda fayda var, bu kadar hiç tanımadan böyleyseniz tanıyınca hiçbir kötü özelliği gözünüze çarpmaz, pişman olursunuz sonra.

Dizi izlemiyorum bari bu konuyu takip edim bakim kaç bölümde (Sayfa) biticek :D

Neden bu kadar evlenmeye meraklısın kardeşim hayat çok mu boş geliyo evli olanların 10 undan 9 u pişmandır hayatı akışına bırak ben artık kızlarla muhattap olmuyorum oraları buraları ayrı oynuyor yüzü mahkeme duvarı gibi dünyanın yaratıcısı gibi haller takıntılar yürüsünler işlerine baksınlar :D

delikanlı adam delikanlı adamdan hoşlanır hahahaha :D

bence annenizi sokun devreye :) en iyi şekilde gerekli araştırmayı yapar, bir bağlantı kurar, bir bakmışsınız kızı istemeye gidiyorsunuz..

Neden bu kadar evlenmeye meraklısın kardeşim hayat çok mu boş geliyo evli olanların 10 undan 9 u pişmandır hayatı akışına bırak ben artık kızlarla muhattap olmuyorum oraları buraları ayrı oynuyor yüzü mahkeme duvarı gibi dünyanın yaratıcısı gibi haller takıntılar yürüsünler işlerine baksınlar :D

delikanlı adam delikanlı adamdan hoşlanır hahahaha :D

beyler dağılın kardeş niyeti bozmuş :D :D

Ona küçük süprizler yapın. Ciddiyim yeniden konuşmayı deneyin ama reddederse ona bir kindar supriz verin. Bir kinder suprizi temizce açın ve içine oyuncak yerine duygularınızı belirten şeyler yazın ve partnerinize bu yumurtayi verin. 🍳

Xperia Z2 den gönderildi

mesaj içeriğini okuyunca kahkaha attım :D

dur bakalım ya bi kızı tanı önce markette görüp evlenmeye ne ara karar verdin. mahallede görünce bi "merhaba" de mevzuya gir, sapık gibi takip etme kızı. dua et polisi falan aramamış ahahahah :D

Ona küçük süprizler yapın. Ciddiyim yeniden konuşmayı deneyin ama reddederse ona bir kindar supriz verin. Bir kinder suprizi temizce açın ve içine oyuncak yerine duygularınızı belirten şeyler yazın ve partnerinize bu yumurtayi verin. 🍳

Xperia Z2 den gönderildi

hatta onuda videoya çekin özgün diye youtubeye yükleyin :D

benle hayat felsefesi birebir aynı olan kuzenim evlendi öyleki güldüğümüz detaylar bile aynıdır o derece şu an bana söylediği tek kelime evlenme :) o gün bugündür düşünmüyorum ama böyle küçük sevimli çocukları gördükçe içimde gitmiyor değil hani

Reddetmez . Evlenmeyi bile göze aldıysan kardeş bırakmayacaksın peşini gezmek tozmak değil niyetin sonuçta evlenmek yani. Ya tanışcaz ya tanışcaz de . Ha ayrıca bi bayana da erkeğede haddinden fazla değer verme benden sana tavsiye aşırısı zararlıdır kaybedersin. Kazanmak istiyorsun cesaretli ol 3 adım git 1 adım kaç. Kaçan kovalanır :)

Parmağında yüzük olmaması gönlünde biri olmadığı anlamına gelmez. Belki onu çok seven birisi var ve sen bu kızla ilgilenerek aklına çomak sokuyorsun? Önce bir araştır nedir ne değildir gibisinden. Her önümüze çıkan insana bu gibi şeyler beslersek vay halimize. Şahsen biri benim sevdiğim insanla ilgilense affetmem. :)

Zaten 3 şeyi affetmem;
''Malıma-Canıma-Namusuma'' kastedenleri..

bence ilk gördüğün yerde ellerine saçlarını dola sar sürükleyerek mağarana götür.

Parmağında yüzük olmaması gönlünde biri olmadığı anlamına gelmez. Belki onu çok seven birisi var ve sen bu kızla ilgilenerek aklına çomak sokuyorsun? Önce bir araştır nedir ne değildir gibisinden. Her önümüze çıkan insana bu gibi şeyler beslersek vay halimize. Şahsen biri benim sevdiğim insanla ilgilense affetmem. :)

Zaten 3 şeyi affetmem;
''Malıma-Canıma-Namusuma'' kastedenleri..
Yol göster dostum bu işin yolu yordamı ne neyini nasıl araştırcam kızın sadece evini biliyorum gidipte senin sevgilin var mı diye mi soram kaldıki kız konuşmadı bile!

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------

noldu açılabildin mi ?
Açılmaz olaydım 1-0 yenildik

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

Reddetmez . Evlenmeyi bile göze aldıysan kardeş bırakmayacaksın peşini gezmek tozmak değil niyetin sonuçta evlenmek yani. Ya tanışcaz ya tanışcaz de . Ha ayrıca bi bayana da erkeğede haddinden fazla değer verme benden sana tavsiye aşırısı zararlıdır kaybedersin. Kazanmak istiyorsun cesaretli ol 3 adım git 1 adım kaç. Kaçan kovalanır :)

Umutlandırıyorsun beni ama ne diyim kızın arkasından evlen benle mi diyim quiz bütün paramın üstüne çökse bütün kanallarım kapansa bu kadar depresif olmazdım sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri