evlenme teklifi yardım

alpay67

Kayıtlı Üye
Web sitesi
wolramnetwork.com
merhaba arkadaşlar bikaç gün önce evlenme teklifi için yarım istemiştim.Sonunda buldum birşeyler.Sinemada yapıcam teklifi ama bir slayt yapmam lazım bunun için güzel sözler görüntüler haızr sesler lazım bu konuda yardımlarınıza ihityacım var arkdaşlar :)

Farid farjad ses için uygundur

Adres ver bizde gelelim Yürü be abii kim tutar seni heyt be erkek işte bu felan diyelim arka fondan :D

Bildiğim kadarıyla sinemada teklif için xxx gibi büyük miktarlar istiyorlar :)

Sinemada mı yapacan. :) Daha güzel yapabilirsin. He bence gerek bile yok normal yap çayını içerken en güzeli..

Adres ver bizde gelelim Yürü be abii kim tutar seni heyt be erkek işte bu felan diyelim arka fondan :D

eyvallah usta desteğin için :)

---------- Spam Engelliyici 01:10 ---------- Önceki Mesaj 01:09 ----------

Bildiğim kadarıyla sinemada teklif için xxx gibi büyük miktarlar istiyorlar :)

yok usta filmden önce reklam gibi bişey olacak çok istemezler diye düşünüyorum kpatırsak öyle ama tüm salonun bilet parasını alıyolarmış

ben üstüme düşeni yapıp seni son kez uyarayım da sonra ben ne yaptım diye kafayı yeme :D henüz geç değil ;)

Niye ki hocam şu avatarın için değmez mi
en başta onlar olmayacak :D.birbirlerini yiyecekler :Donlar olduktan sonra keyfine diyecek yok ama ...altı sakal ,üstü bıyık...biraz da şans işi bu işler.hani bir kanal açarsın video atarsın,tutar yada tutmaz ,onun gibi :D tek farkı kanalı tek tıkla kapatırsın ama evlenmesi kolay boşanması zordur ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri