Eylül ayı Pin'im geldi :)

• Kullanıcı Laxus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Laxus

Yasaklanmış
Merhaba ^_^ 1,5 yıl sonra pin imi aldım :D ama sormak istediğim bir şey var. Şuan adsense 213tl var ve bu 44 tl kazandım. Daha 200 ü geçemeyeceğimi düşündüğüm için bu 44 ile almak istiyorum o parayı. Sorum şu
1) pin i şimdi girsem sadece 213 tl yi mi alırım, yani ayın 11 ini bekleyeyim mi?

2) Pin i onayladıktan sonra yapmam gerekenler neler yani ödeme bilgisini girdikten sonra(hesap numarasını) para hemen yatacak mı?

Yardımcı olursanız sevinirim... ^_^

Normalde ödeme gününde yatar paranın hepsi. 213+44(kesinti düş) Ama forumda bugün bir arkadaş banka bilgimi girdim ertesi gün yattı dedi.

Normalde google adsense supportta ilk ödeme ay'ında ödenir yazıyor.

Bende pin bekliyorum hic gelmedi su ana kadar vede gelmeyecekte 3 ay bekledm bmgene gelmedi

ptt ********leri yüzünden. adam gibi teslim etmiyorlar ( arıyoruz cevap bile vermiyorlar )
444 lü bir hattı var pttnin internet sitesinden bakın şikayet edin postacı bu kez özür dilemeye geliyor kapıya :) bizim buralarda onun bunun postasını önüne gelen kapıya atıyorlardı şimdi adam oldular. Pttye şikayet ettiğinde 3-4 müdürlüğe gidiyor şikayetin o yüzden iyi ilgileniyorlar hatta müdürlük aramıştı beni sorununuz nedir çözüldü mü diye baya ilgililer o konuda

444 lü bir hattı var pttnin internet sitesinden bakın şikayet edin postacı bu kez özür dilemeye geliyor kapıya :) bizim buralarda onun bunun postasını önüne gelen kapıya atıyorlardı şimdi adam oldular. Pttye şikayet ettiğinde 3-4 müdürlüğe gidiyor şikayetin o yüzden iyi ilgileniyorlar hatta müdürlük aramıştı beni sorununuz nedir çözüldü mü diye baya ilgililer o konuda

edicem ya olmaz böyle

Bugun benımde pin im geldı :) Şükürrrrrrrrr :) Çok bi'şey yoktu senınkı gibi 214 (Geçen Ay) , 200 Bu ay (kesinti harıc) Bakalaım ne zaman , ne kadar yatıracaklar ...

hocam ben aradım fakat barkod numarası istediler isme göre sorgulama yokmus kod falan varmı pinde

[MENTION=17512]Laxus[/MENTION] benımde dun gelmıstı , bugun sabah yatmıs eskı kesınlesen...

pini ve bankayı giridğiniz zaman 2 gün içinde yatıyor hocam arkadaşın öyle olmuştu ay ortasıydı 200 tl limiti geçtiğizi zaman otomatik yatıyor

adsense spamda inşallah ban yemeden gelirde pin kesinleşini alırım

pin gelse noluyoki zaten akabinde geri banlanıyo adsense

Ben bankayi daha once dogrulamistim, 63 kurus onay falan gelmisti sadece pin eksikti , sen dogrulamayi yeni yaptiysan 1 gun onay , 1 gunde yatmasi 2 gunu bulabilir haberin olsun :)
InsAllah en kisa surede yatar

Dün pini girdim. Akşam bankayı eklemiştim. ama onayı 5-6 gün sonra yapmayı planlıyordum. 0.32 tl bugün yaptım bende az önce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri