Face sayfa yardımı

pomen18

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm arkadaslar herkeze iyi günler Biraz önce Facebookta bir sayfa açtım Yeni bilgiler Treni diye Sayfasında paylasıp yardımcı olabilecek yardımsever arkadaslardan yardım bekliyorum

http://www.facebook.com/YeniBilgilerTreni

---------- Mesaj saat 17:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:48:49 civarında gönderildi. ----------

yokmu yardım edebilecek bir Aradas ?

Maalesef kardesim kimse yardımcı oalcagını sanmıyorum.Çünkü facebook sayfa büyütmek eskisi kadar kolay olmadıgında ve facebook artık eti beti ne varsa herseyi spam algılayıp sayfa banı olcagından kimse seve seve yaklasmaz.Bunun icin size tavsiyem videoalrınız icin birşey yapmak istiyorsanız hazır sayfa almalısınız.Bende vardı 15 k arkadasa vermiştim bileydim sana veriridim (: aktiftide

düşünüp söylemen bile yeter kardeşim yinede canın sağolsun :)

Benim 100k varda ne oluyo :D 15 günde anca 65 dolar kazandım :D

Benim 100k varda ne oluyo :D 15 günde anca 65 dolar kazandım :D

Allahtan bizim basımızda büyükelr varda işe yarıyor sagolsun kardeslerimizde var basıyorlar ama bugün basladık bizde inşallah güzelde gidiyor :) Cok olmasada yiyoz birşeyler niyetim biraz kazanyım artık kazandırma sistemine gececem herkese benden cay misali :)

yokmu elinde boşta verebilecek 5 10 k lık sayfa hayrına :D

yokmu elinde boşta verebilecek 5 10 k lık sayfa hayrına :D

Oyy kıyamam ya :) La napcan 5 10 klık sayfayı bir işe yaramaz ki :) ben sana face adresimi veremde 300 k lık var bir tane oraya içerik yönetici yapam ama günde en fazla iki üç video at abiler bana kızmazsın sonra :) eger dini video v.s olursada 50-100 k v.s var öle onlardada arada atttırım üc bes kazanc gencsin para lazımdır :) P.m ile atıyorum simdi mesaj hatmeden sonra onayalrım istegini.

beyler hayrına sayfası olan bnmde 750 kişilik bi caps sayfam war paylaşırmınısnz yada yüksek sayfası olan içerik yönetici yaparmı günde 1 2 video paylaşırım ? bu aralar aileme destek çıkmam lazım araba alcaz. valla büyük duacısı olurum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri