Facebook 150 TL Faturalandırma Hesabı Metodu Alınır $$$$

vbmaster96

Kayıtlı Üye
Seri şekilde facebook 150 tl faturalandırılmalı hesapları açmayı bilen ve metodu dolgun bir ücret karşılığı satmak isteyen bana ulaşırsa sevinirim. Mutlaka anlaşırız yeterki elinizde güzel bir yöntem olsun.

facebook 150 tl faturalandırılmalı hesap bu nasıl birşey açıklar mısınız?

facebook 150 tl faturalandırılmalı hesap bu nasıl birşey açıklar mısınız?

Nasıl açılıdığın bilmiyorum ama özetle şöyle, hesap açıp 5-10 tl sanal kart ile para ödüyorlar facebook'a o da ödeme alınca 150 TL'ye kadar açık hesap yapıyor yani 150 tlye kadar reklam veriyorsunuz ama ödemeyi sonra yapıyorsunuz tabi sanal kart o ara kapanıyor ve google 150 tl parayı çekemiyor ama siz 150 tllik reklam verdiniz ve sitenize hit, uygulamanıza indirme elde ettiniz bile yani google'ı dolandırdınız :D

Nasıl açılıdığın bilmiyorum ama özetle şöyle, hesap açıp 5-10 tl sanal kart ile para ödüyorlar facebook'a o da ödeme alınca 150 TL'ye kadar açık hesap yapıyor yani 150 tlye kadar reklam veriyorsunuz ama ödemeyi sonra yapıyorsunuz tabi sanal kart o ara kapanıyor ve google 150 tl parayı çekemiyor ama siz 150 tllik reklam verdiniz ve sitenize hit, uygulamanıza indirme elde ettiniz bile yani google'ı dolandırdınız :D

60 TL değil miydi bu konudaki limit. yükseldi mi yoksa bu başka bir yol mu?

kanka 5-10 tl nereye para ödüyorlar ? Bende reklam vermeye çalışıyorum taslakta kalıyor 150 tl lik reklamı veremıyorum .

kanka 5-10 tl nereye para ödüyorlar ? Bende reklam vermeye çalışıyorum taslakta kalıyor 150 tl lik reklamı veremıyorum .

Google ödeme yöntemi girince çekiyor bazen, taslakta kalmasını bilmiyorum benim hiç kalmadı yanlış yapıyor olabilirsin bir de ne reklamı veriyorsun illegal bir reklam ise onay almıyor olabilir

Boşuna devasa paralar ödemeyim bu o kadar özel bi bilgi değil. Bazıları 2k 3k ya satıyorlar aldığınızda direk pişman olursunuz.

yöntemi bilen söylesin lütfen :) tabi özelden :D ben kendi özgün kanalım için birkaç reklam çıkmak istiyorum face'e. eğer isterseniz direkt hesap da verebilirsiniz. lütfen :D

yöntem geldi, biri bu forumdan almış geçen gün, açıkcası bildiğimiz şeyler

Uygun fiyattan yardımcı olabilirim. Reklam açtıktan sonra faturalandırma düşme sorunununda çözümü dahil

yöntemi bilen söylesin lütfen :) tabi özelden :D ben kendi özgün kanalım için birkaç reklam çıkmak istiyorum face'e. eğer isterseniz direkt hesap da verebilirsiniz. lütfen :D

Yöntemi bana da söyleyebilir misiniz rica etsem. Satış yapıyorum da satışlarım için reklam çıkmak istiyorum 🙏 [MENTION=14929]edius[/MENTION]

isteyene gönderdim, zaten forumdan almış o da. elinde başka yöntemler olan varsa özellikle de şu an satılanlardan bana gönderirseniz ben de size elimdeki diğer satıştaki yöntemleri gönderirim

açtığınız hesabı mail ile değil telefon numarası ile açmanız gerekiyor, telefon numarası ile açtığınız facebook hesabında reklam vermek için 1 gün beklemeniz halinde limit 150 bazense 225 tl ye çıkıyor, ancak ilk gün reklam verirseniz 60 ile 90 tl arasında kalabiliyor.

Bu sistemdeki sorun şu, sitenize hit çekmeye çalışıyorsanız facebook domaininizi çabucak banlayabiliyor. Link kısaltma servislerini kullanmayı denedim ancak beceremedim bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

isteyene gönderdim, zaten forumdan almış o da. elinde başka yöntemler olan varsa özellikle de şu an satılanlardan bana gönderirseniz ben de size elimdeki diğer satıştaki yöntemleri gönderirim

Hocam selamlar, bana da gönderme şansınız olursa çok sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri