Facebook 150 TL Faturalandırma Methodu (Çekiliş)

katılıyorum

ama bence çekiliş unutuldu gibime geldi :))

Merhaba, covid-19 testim pozitif çıktığı için bilgisayarımı alamayıp methodu videolu olarak anlatamadım, ama eğer bugün bir sıkıntı çıkmazsa yazılı olarak anlatarak bugün satış konusunu açmakla beraber çekilişi de açıklayacağım merak etmeyin :)

Merhaba, covid-19 testim pozitif çıktığı için bilgisayarımı alamayıp methodu videolu olarak anlatamadım, ama eğer bugün bir sıkıntı çıkmazsa yazılı olarak anlatarak bugün satış konusunu açmakla beraber çekilişi de açıklayacağım merak etmeyin :)

Allah şifa versin hocam geçmiş olsun, sağlık daha önemli, konu başına isterseniz bilgi geçin, müsait vaktinizde paylaşırsınız, sağlığa öncelik ver hocam, çekiliş bekleyebilir :)

Allah şifa versin hocam geçmiş olsun, sağlık daha önemli, konu başına isterseniz bilgi geçin, müsait vaktinizde paylaşırsınız, sağlığa öncelik ver hocam, çekiliş bekleyebilir :)

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam, Allaha şükür ağır olarak geçirmiyorum sadece dışarı çıkamadığım için masaüstü pc mi alamadım laptoptan da video çekemedim ama ayrıntılı bir şekilde yazılı olarak anlatım sağlayacağım. Zaten çekilişle kazanan veya methodu satın alan herkes whatsapp üzerinden her zaman için yapamadıkları veya anlayamadıkları yerler hakkında benimle iletişime geçebilecekler. İyi forumlar dilerim, çekiliş devam etmektedir.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam, Allaha şükür ağır olarak geçirmiyorum sadece dışarı çıkamadığım için masaüstü pc mi alamadım laptoptan da video çekemedim ama ayrıntılı bir şekilde yazılı olarak anlatım sağlayacağım. Zaten çekilişle kazanan veya methodu satın alan herkes whatsapp üzerinden her zaman için yapamadıkları veya anlayamadıkları yerler hakkında benimle iletişime geçebilecekler. İyi forumlar dilerim, çekiliş devam etmektedir.

benim açımdan sıkıntı yok hocam, müsait olunca yaparsın :) tekrardan Allah şifa versin, geçmiş olsun inşallah tez zamanda hafif bir şekilde hissetmeden atlatırsın

Çekilişe büyük bir istekle katılıyorum
teşekkürler

herkes katılmıs bende katılıyorum

Katılıyorum. Genelde 150 alabiliyorum ama son 1 aydır hiç denemedim. Bana çıkarsa ay başında hızlı bir giriş yaparım

hocam öncelikle geçmiş olsun bende katılıyorum

Katılıyorum ayrıca fiyatı da merak ediyorum açıkçası

katılıyorum ne zaman ckeilecek ?

çekiliş olacak ise bende katılıyorum :)

katılıyorum

ama bence çekiliş unutuldu gibime geldi :))

Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar çekiliş açıklandı ve satış konusu açıldı. Bu linkten çekiliş sonucuna ve satış konusuna ulaşabilirsiniz.
https://www.ytpara.com/facebook/147...andirma-methodu-satis-konusu.html#post1898670

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri