hocam şimdi facebook da videolar daha mı fazla izleniyor ?
hayir youtube'da daha fazla hatta kiyaslanamaz ikisi
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam şimdi facebook da videolar daha mı fazla izleniyor ?
hayir youtube'da daha fazla hatta kiyaslanamaz ikisi
beyler siz faceyi youtube la karıştırıyorsunuz sonra çok üzülürsünüz benden söylemesi
Evet Yt'da tabi daha fazladir. Video platformu oldugundan olabilir mi? Face diger sundugu özelliklerine ragmen cok iyi video izlenimine sahip. Bu tarz sirketler icin asil önemli olan kitledir. Face'in bu adimi Yt'un temellerini titretir.
Google inc saatte sadece avrupadan 180 milyon tik aliyor.
Yt'de ise music sektörü sadece onun tek basina 2 katini aliyor.
Doğrudur.. Sen %1 izlenme oranını yakalayamaz dedin onun için bilgilendirme gereği duydum.. Benim yt ile bi problemim yok, sıkıntı yok yaniAyrıca fb nin video izlenme oranını hiç küçümseme bence, fb video platformu olmamasına rağmen oldukça iyi gidiyor video konusunda yt de bunun farkında zaten...
Şuna bir göz atmanı öneririm...
Facebook vs YouTube: Hangi video platformu? [Rapor]
Bununla ilgili Türkçe kaynak okumak isterseniz; Facebook Canlı Videolardan Para Kazanma Rehberi , Facebook'a Yüklenene Videolardan Para Kazanma Devri Başlıyor
hocam sadece canlı yayın ile mi para kazanılcak yt deki gibi normal video yükle kazan yok mu
Bir zamaninda msn'ler yahoo'lar vardi.
en önemlisi olmazsa olmaz olan nokia vardi
ve zamanla hepsi kayboldu
fb'yede sira gelecektir.
Ama eminim ki Facebook yt den çok daha sıkı tutacaktır işleri. Şu an bile spam algoritması oldukça güçlü.
O zor işte... çok iddialı konuşma..
yok ben iddali konusmuyorum yt zayiflayip kapanacak ondan endiseliyim![]()
Türkiye'ye gelmesi yıllar alır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.