Facebook açıkladı! Videolardan para kazanabilirsiniz..

Benim de bütün şartları karşılıyor fakat ülke sorunu var bunu geçmenin bir yolunu bulamazmıyız??

şu ülke sorununa bir çare bulabilsek efsane olcak

ulke sorunu icin, bundan sonraki paylasımlarınızı kısıtlı kitleye yayınlayarak yapacaksınız. ayrıca sadece belli ulkelerde gorunmek uzere reklam verebilirsiniz.

sıfırdan başlayacak birine ne önerirsiniz

suan sadece abd ingiltere, ingilizce icerige para kazanma acılıyormus. gerci bu ay ispanya fransa gibi ulkelerede acılacak deniliyor. en az 3d lık videolar ile ingilizce icerikle abd ve ingiltereden takipci kazanmak videoları izlettirmek

suan sadece abd ingiltere, ingilizce icerige para kazanma acılıyormus. gerci bu ay ispanya fransa gibi ulkelerede acılacak deniliyor. en az 3d lık videolar ile ingilizce icerikle abd ve ingiltereden takipci kazanmak videoları izlettirmek

videolar bize ait olmak zorunda mı? bunu şimdilik tespit edebiliyorlar mı?

videolar bize ait olmak zorunda mı? bunu şimdilik tespit edebiliyorlar mı?

suan icin gerek yok yada soyle soyliyim baskalarının videosunu paylasırsanızda para kazanmaya uygun gorunuyor bir cok icerik. ama para kazanma basvurusu sırasında yada sonrasında olur mu bilemem. suan kazanmaya baslayan yok sanırım bizden.

Bilmeyenler yada gozunden kacmıs olanlar icin; Sayfa ayarlarında ulke engelleme varmıs, yeni gordum yada gozumden kacmıs diyelim. ister gizlemek istediginiz ulkeleri secin, isterseniz de hangi ulkelere gosterilmesini. bu sekilde para kazanma icin o ulkelerden takipci kasarsınız. para kazanma acıldıktan sonrada ayarları eski haline dondurursunuz.

ben yeni yukledigim videolarda engelleme yapıyordum ama bu daha iyi.

arkadaslar sanırım ulke sorununu halletmeyi basardım. dun bir sayfamda deneme yaptım bugun ulke icin su sekilde yazıyor: Country Availability
Looks like your country is currently supported.

suan aklımda kaca satayım diye dusunceler var :D

bugun baska sayfalarda da deneme yapayım, sonra tekrar bilgilendiririm

---------- Spam Engelliyici 09:15 ---------- Önceki Mesaj 08:42 ----------

Ülke konusu biraz değişik, kendim için konuşmam gerekirse 4 sayfam var 2 sinde ülke uyumlu gözüküyor 2 sinde uyumsuz.Hepsi aynı profile bağlı, yani facebook sizin kaydolduğunuz ülkeye değil grup-sayfa nın hitap ettiği ülkeye göre kara veriyor buna.Mesela ağırlıklı uk-usa kitlesi olan bi sayfada ülke uyumlu çıkar, sizin face hesabınızın tr yada başka bi yerde açılmasının önemi yok, en azından benim anladığım bu.

ülke uyumlu sayfalarınızda Para Kazanma Uygunluk Standartları yesil mi yoksa kırmızı mı? birde icerik ozgun mu yoksa spam mıdır?

---------- Spam Engelliyici 09:16 ---------- Önceki Mesaj 09:15 ----------

Ülkemizde başlama vs değil bende olay . Abd den de girsen tr dende sayfanın takipci oranları onemli 200K abd 2. sırada 199k hindistan olan sayfamın para kazanması ulke olarak red. ama 800 abd sonra 700 ingiltere gibi istediği ülkelerin oranları yuksek olan saydamın ise para kazanma ulke olarak acık.
En cok hangi ülke değil ülkelerin toplam oranlarına bakılıyor sanki.

ülke uyumlu sayfalarınızda Para Kazanma Uygunluk Standartları yesil mi yoksa kırmızı mı? birde icerik ozgun mu yoksa spam mıdır?

arkadaslar sanırım ulke sorununu halletmeyi basardım. dun bir sayfamda deneme yaptım bugun ulke icin su sekilde yazıyor: Country Availability
Looks like your country is currently supported.

suan aklımda kaca satayım diye dusunceler var :D

bugun baska sayfalarda da deneme yapayım, sonra tekrar bilgilendiririm

---------- Spam Engelliyici 09:15 ---------- Önceki Mesaj 08:42 ----------

---------- Spam Engelliyici 09:16 ---------- Önceki Mesaj 09:15 ----------

Ne güzel tebrikler mürüvvetini görürsün umarım.

Ne güzel tebrikler mürüvvetini görürsün umarım.

dun bi sayfamda deneme yaptım, bugun kontrol ettigimde ulke uyumlu gorunuyordu. tam olarak emin degilim yalnız. bugun baska sayfalarda da deneme yaptım, sanırım yarın kesin belli olur. hayırlısı diyelim insallah ben bosa heyecan yapmamısımdır :)

dun bi sayfamda deneme yaptım, bugun kontrol ettigimde ulke uyumlu gorunuyordu. tam olarak emin degilim yalnız. bugun baska sayfalarda da deneme yaptım, sanırım yarın kesin belli olur. hayırlısı diyelim insallah ben bosa heyecan yapmamısımdır :)

deneme yaptığın yönetimi bizimle paylaşır mısınız ?

Sistem yeni denediğin ayarı gizlemen bi getiri sağlayacağını sanmıyorum.

Merhaba denemelerim olumlu sonuçlandı.
Bz5ZYM.jpg

Yeşil olanlar kazandıran , mavi olanlar kazanma için basvuru gonderilenler.
zM7mPR.jpg

Kazanc tablosu :
r1ogla.jpg

1. İnternetten buldugum videolar kolaj yaptım compitation yaptım para kazandırmadı.
2. Kendi yuklediğim videolar kazandırdı.

Teliften geciren yada farklı video gibi gosterip kendi videosu gibi yapan kazanabilir.

Ödeme ülkesi 7-8 ülke var tr yok. Yurtdısı odeme ayarladım. Payooner vs olmadı. Paypal payment de hata veriyor eklerken. İban en saglam ekleme kısmı.

Bulunduğun ülke değil, sayfanın ülke oranı önemli yani yabancı sayfalar para kazandırıyor. Ama tüm dünyada reklam görünüyor video içi.

Erişimi çok kısıyor normal atınca video 10x erişiyorsa x erişimi zor alınıyor reklamlı.

Bz5ZYM.jpg

zM7mPR.jpg

Kazanc tablosu :
r1ogla.jpg

1. İnternetten buldugum videolar kolaj yaptım compitation yaptım para kazandırmadı.

Teliften geciren yada farklı video gibi gosterip kendi videosu gibi yapan kazanabilir.

Ödeme ülkesi 7-8 ülke var tr yok. Yurtdısı odeme ayarladım. Payooner vs olmadı. Paypal payment de hata veriyor eklerken. İban en saglam ekleme kısmı.

Bulunduğun ülke değil, sayfanın ülke oranı önemli yani yabancı sayfalar para kazandırıyor. Ama tüm dünyada reklam görünüyor video içi.

Erişimi çok kısıyor normal atınca video 10x erişiyorsa x erişimi zor alınıyor reklamlı.

1. İnternetten buldugum videolar kolaj yaptım compitation yaptım para kazandırmadı. derken kabul mu etmiyor? biraz daha acıklayabilir misin?
bu arada 519 izlenime 3usd vermis cok iyi.

Bz5ZYM.jpg

zM7mPR.jpg

Kazanc tablosu :
r1ogla.jpg

Tablodaki şartları karşıladıktan sonramı para kazanmayı aktif edebiliyorsunuz. Daha doğrusu bu şartları tamamladıktan sonra para kazanma bölümü geliyor.

Bz5ZYM.jpg

zM7mPR.jpg

Kazanc tablosu :
r1ogla.jpg

Hocam sayfayı nasıl ayarladınız
Bileğiler çok yararlı :)

1. İnternetten buldugum videolar kolaj yaptım compitation yaptım para kazandırmadı. derken kabul mu etmiyor? biraz daha acıklayabilir misin?
bu arada 519 izlenime 3usd vermis cok iyi.

12milyonda paylastım ve 67 bin erişim verdi 20 bin gosterim . reklam gosterimi o . Hiç iyi değil aslında oranlara bakmayın.

Baskalarının videolarını editledim olmadı. Kendi cektiklerim kendin yap videları sadece kazanma actı. kazandırmıyor degerlendirmede kalıyor oyle .

12milyonda paylastım ve 67 bin erişim verdi 20 bin gosterim . reklam gosterimi o . Hiç iyi değil aslında oranlara bakmayın.

Baskalarının videolarını editledim olmadı. Kendi cektiklerim kendin yap videları sadece kazanma actı. kazandırmıyor degerlendirmede kalıyor oyle .

hayırlı ugurlu olsun. reklam gosterimi az olmus maalesef ama hic yoktan iyidir. 3usd 20tl yapıyor Allah bereket versin. Zamanla reklam gosterimleri artar. darısı bize :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri