Facebook açıkladı! Videolardan para kazanabilirsiniz..

Diğer mesajları yeni gördüm kusura bakmayın.

1. Olarak tüm sartlar 3 tane
1. olarak 10 bin begeniden fazla sayfa
2. olarak 30.000 saat en az 3 dk videonun 1 dk sını izleyen kişi sayısı
3. olarak para kazanması instant article vs kapanmamıs sayfa olmak.
4. Sart ( sayfa begenileri iyi ülkeler olmak oranı ( abd , ingiltere , avusturya , almanya , izlanda , canada gibi. )

Sırf bu sayfalardan değil oranı bunların yuksek olması.
Mesela 10 pakistan varsa 50 abd olmalı gibi. Galiba %50 orandan fazla iyi ülkeler olmalı bu benim kişisel çıkarımım.

Elimde yabancı sayfalar vardı . Vpn vs hiçbirseye gerek yok ama ödeme hesabı tr den bir turlu beceremedim. Oda sizin uzmanlık alanınız olabilir.

10 sn atlanamayan reklam video reklam

Öncelikle hayırlı olsun bende ülke , sayfa beğenisi , uygunluk şartlarını geçtim fakat 30.000 dk yı birtürlü geçemiyorum video yüklüyorum 3dk dan fazla 2.000 dk izleniyor (her videom) fakat yüzde ellide çakılı kaldı bunun için bir yöntem bulamazmıyız?

Öncelikle hayırlı olsun bende ülke , sayfa beğenisi , uygunluk şartlarını geçtim fakat 30.000 dk yı birtürlü geçemiyorum video yüklüyorum 3dk dan fazla 2.000 dk izleniyor (her videom) fakat yüzde ellide çakılı kaldı bunun için bir yöntem bulamazmıyız?

Merhaba 10 dk yakın videolar atın ve surekli viral yapın anlasın bir iki sayfa ile o size paylasssın siz ona

3 dakika üzeri 5 ten fazla video varsa grupta izlenim süresi sağlayabilirim

Merhaba 10 dk yakın videolar atın ve surekli viral yapın anlasın bir iki sayfa ile o size paylasssın siz ona

10.000 Takipci
3 Dakika Video için 1 Dakika görünüml
Para Kazanma Uygunluğu Standartları

Bu ilk üç şartı sayımı yapıyor, fakat alt kısımda ülke kısmı Ülkeniz şu anda desteklenmiyor olabilir yazıyor.
Şimdi ben sayfaya Abd,ingiltere, gibi ülkelerde takipçi alsamda para kazanmaya açılmayacakmı sayfa ?

Sıfırdan başlamak istiyorum çat pat ingilizceyle. Ufuk açacak bir şeyler söyler misiniz.

Sıfırdan başlamak istiyorum çat pat ingilizceyle. Ufuk açacak bir şeyler söyler misiniz.

Bir sayfa acın , bütçeniz varsa abd içerikli . google translate ingilizcesi ile basit seyler yazın birsey olmaz. Translate kullanın. Zaten omg , cool , awesomen , amazing en cok giden seyler.

Videolarda youtubedan tecrubeniz vardır viralleri bulun . Ama yas ortalamaası orta yas ustu olsun.

ulke sorunu olan arkadaslar ekleyecegim resimlere bakıp ona gore bir yol cizssinler kendilerine. bu resimleri ekleyecegım sayfamda ulke uyumlu.

bakın 1 ve 2 ile 3-4 resim ilk ulkeler farklı. takipci ve hayran ilk 2 ulke para kazandıran degil ama erisilen kisiler ve Etkileşimde Bulunan Kişiler de ilk 2 ulke para kazanılan ulkeler. benim anladıgım kadarıyla erisilen kisiler ve etkilesimde bulunan kisilerde ilk 2 ulke para kazanma acık olan ulkeler olması gerekiyor.

sayfalarınızda biraz abd, ingiliz, irlanda, avustralya, yeni zelanda dan takipciniz olunca; sayfanızın ayarlar kısmından sayfa erisimini sadece bu ulkelere yapın ve diger ulkeleri engellemis olun. bu sekilde sadece o ulkeler gorur sayfanızı ve o ulkelerden hem takipci kasarsınız hemde izlenim. biraz yavas ilerlersiniz ama en saglamı olur. videolarınızı facebook da sadece o ulkelerde reklam vererek izlenim ve takipci kasmaya calısabilirsiniz, yada baska reklam turu denersiniz. umarım faydalı olur.

ülke nereden değişiyor hiç facebook kullanmadım bulamadım.

twitter hala uyusun 2milyon takipçi var beş kuruş etmiyor hiçbi şekilde kazanamıyoz duy sesimizi twitter :))

Şuanda bütün şartları karşılıyorum fakat reklamları açamıyorum nedeni: şuanda sistem TR de kullanılmadığı için işlem yapılmıyor resmi olarak sosyal güvenlik numarası istiyor ve aynı zamanda vergi formu oluşturup sisteme yüklemeniz gerekiyor aslında buraları sallayarak geçebiliyorsunuz fakat sözleşmeleri okuduğumda ABD vatandaşlığına dair önemli yükümlülükler veriyor vergi için bende riske girip açmadım para kazanma özelliğini sayfam ingiltere ağırlıklı. Bu arada para kazanma özelliğini açan arkadaşlar bu saydığım ayarları nasıl geçtiğini anlatırsa sevinirim.

20 tane Face sayfam var 400 k 300k ve 150 klık filan baya zamanında kasmıştım şimdilerde her sayfada bi editör bıraktım takılıyorlar

ulke sorunu olan arkadaslar ekleyecegim resimlere bakıp ona gore bir yol cizssinler kendilerine. bu resimleri ekleyecegım sayfamda ulke uyumlu.

bakın 1 ve 2 ile 3-4 resim ilk ulkeler farklı. takipci ve hayran ilk 2 ulke para kazandıran degil ama erisilen kisiler ve Etkileşimde Bulunan Kişiler de ilk 2 ulke para kazanılan ulkeler. benim anladıgım kadarıyla erisilen kisiler ve etkilesimde bulunan kisilerde ilk 2 ulke para kazanma acık olan ulkeler olması gerekiyor.

sayfalarınızda biraz abd, ingiliz, irlanda, avustralya, yeni zelanda dan takipciniz olunca; sayfanızın ayarlar kısmından sayfa erisimini sadece bu ulkelere yapın ve diger ulkeleri engellemis olun. bu sekilde sadece o ulkeler gorur sayfanızı ve o ulkelerden hem takipci kasarsınız hemde izlenim. biraz yavas ilerlersiniz ama en saglamı olur. videolarınızı facebook da sadece o ulkelerde reklam vererek izlenim ve takipci kasmaya calısabilirsiniz, yada baska reklam turu denersiniz. umarım faydalı olur.

İspanyolca içerikli sayfamdan ötürü pek şansım yok sanırım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri