Facebook açıkladı! Videolardan para kazanabilirsiniz..

Elimde 140 bin takipçili bir facebook sayfası var para kazanma koşullarınıda sağlıyor satmak istesek ne kadar eder acaba takipçilerin tamamı organik 1 tane fire çıkmaz.

Sana tavsiyem para kazanma TR ye geldikten sonra satışa çıkar sayfanı, şuan bi pazar oluşmadı video para kazanma ile ilgili, para kazanma TR ye geldikten sonra sayfa fiyatları tavan yapacak.

2 saattir okuyorum tam olarak çözemedim.
-Facebook hesabımızdan istediğimiz kadar sayfa açabiliyormuyuz, yoksa her sayfa için yeni bir face hesabımı gerekli veya iyi olur.
-Para kazanma ayarları koşullar oluştuktan sonramı açılıyor.
-Win den giriş ile androitten giriş farkı varmı. Yani win de aynı sistem çalışıyormu.
-Bir face hesabım var açalım becerebilirsek diye yardım talep ediyorum, takipte kalalım.
Bilgi veren arkadaşlara tşk. ederim.

2 saattir okuyorum tam olarak çözemedim.
-Facebook hesabımızdan istediğimiz kadar sayfa açabiliyormuyuz, yoksa her sayfa için yeni bir face hesabımı gerekli veya iyi olur.
-Para kazanma ayarları koşullar oluştuktan sonramı açılıyor.
-Win den giriş ile androitten giriş farkı varmı. Yani win de aynı sistem çalışıyormu.
-Bir face hesabım var açalım becerebilirsek diye yardım talep ediyorum, takipte kalalım.
Bilgi veren arkadaşlara tşk. ederim.

facebook hesabından istedigin kadar sayfa acabilirsin. (sınır var mı bilmiyorum)
para kazanma basvursu yapabilmek icin, gerekli sartları saglaması gerekiyor.
ister pc ister tlf ile halledebilirsin

icerik sutudyosunda videoların yanında dolar sekmesi filan var, ustune gelince para kazandırmadı filan diyor.

para kazanma uygunluk sekmesinde ise soyle yazıyor;

Para kazanma uygunluk durumu, para kazanma araçlarını kullanmaya yeni başlayan Sayfalar için mevcut değil.
Sayfanızdaki bazı içeriklerden para kazandıktan sonra uygunluk durumunuz hakkındaki bilgileri burada görebileceksiniz.

bu halen beklemede demek mi? videoları para kazanma icin gonderecek bir secenekte goremiyorum ben

Sıfırdan başlamak istiyorum ama 10bin videoya ulaşmak zahmetli değil mi hiç yatırım yapmadan. Motive edici sözler duymak istiyorum sizlerden.

Sıfırdan başlamak istiyorum ama 10bin videoya ulaşmak zahmetli değil mi hiç yatırım yapmadan. Motive edici sözler duymak istiyorum sizlerden.

Hocam motivasyon istemişsin. Sana gerçekçi laflar edeyim. Bunlarla motive olmak sana kalmış. Şimdi iyi bir kategori bulsan ve çalışmaya başlasan en az bir sene sürekli çalışman lazım ki kazandıracak kitleyi çekesin. Çalışmadan kasıt düzenli video, düzenli görsel, kitleyi angaje edecek anketler, soru cevap, video altı yorum teması (daha çok kedi mi seversin köpek mi yorumlarda yazın bunu konuşalım falan filan) Asıl mesele hiç yılmamak, hergün birşeyler bulmak, olmuyo ya kitle büyümüyor deyip demoralize olmamak. Tüm bunlar olurken bir tarz geliştirmek, marka olmak, ismini bilinir kılmak çok önemli. Birsürü komikli sayfa arasında bir Cezmi kalorifer olmayı hedeflemek lazım. Bu olursa para zaten kazanırsın.

Malesef hocam yatırım yapmadan çok zor sayfayı büyütmek, ya şansın olacak atacaksın hergün bir video içinden biri tutacak, çok paylaşılacak, izlenecek öyle takipçin yükselecek yada yatırım yapacaksın, yatırım yapsan bile sürekli ilgileneceksin sayfayla.

Arkadaşlar para kazanma tam olarak ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı? yada başlatmanın kolay bir yolu yöntemi var mı farklı ülke gösterip açanlar varmış?

Malesef hocam yatırım yapmadan çok zor sayfayı büyütmek, ya şansın olacak atacaksın hergün bir video içinden biri tutacak, çok paylaşılacak, izlenecek öyle takipçin yükselecek yada yatırım yapacaksın, yatırım yapsan bile sürekli ilgileneceksin sayfayla.

Bize ait olmayan videolar için bir engel söz konusu mu?

Bize ait olmayan videolar için bir engel söz konusu mu?

Hocam TR de şuan sayfaların yüzde 90 ı kendilerine ait olmayan videolar paylaşıyolar sayfalarında, bende dahil :) Yalnız her attığımız videoya telif gelmeyecek diye bir şey de söz konusu değil, attığın amatör videoya bile telif gelebilir, para kazanma özelliği TR ye geldikten sonra telif olayları daha da çoğalacak, zaten özgün olmayan videonun para kazanması aktif olmayacak.

bu durumda youtube'den çok farklı olmayacak değil mi ? spam veya para kazanma şekli, durumu.

bu durumda youtube'den çok farklı olmayacak değil mi ? spam veya para kazanma şekli, durumu.

Önceki postta yazdım hocam, sadece özgün videoların para kazanması aktif olacak.

tc6VAm.png

ErjQtO.png

Son düzenleme:
Haftada 1 Milyondan Fazla İzleniyor Sayfam. Fakat Takipçi Ve Hayranlarım Aşagıda Görüldügü.
Pek Umutlanmayayım Degil mi :D

Haftada 1 Milyondan Fazla İzleniyor Sayfam. Fakat Takipçi Ve Hayranlarım Aşagıda Görüldügü.
Pek Umutlanmayayım Degil mi :D

ulke uygun degil mı suan? benzeri takipcilerin oldugu bir sayfamda ulke uyumlu gorunuyor. senin sayfan uygun degilse bile devam et. ayarlardan istemedigin ulkeleride engelleyebilirsin, sartlar yerine gelene kadar.

Önceki postta yazdım hocam, sadece özgün videoların para kazanması aktif olacak.

tc6VAm.png

ErjQtO.png

Yasaklı formatları şöyle bir gözden geçirince şunu fark ettim. FB’nin istediği özgün içerik özgünün de özgünü. Slayt yok, hareketli görüntülerden derleme yok, yazılı video yok. Yani kendin kamerayı alıp çekeceksin. Belki Ruhi Çenet bile yüz göstermedği videoyu yüklediğinde sıkıntı çıkabilir. Değil spam, slayt yapan özgünlerde bile sıkıntı olacak gördüğüm kadarıyla.

Para kazanmasını açıp videolardan para kazanan arkadaşlara bir sorum var
şartları sağlayınca para kazanma açma talebi iletilip manuel kontrolden geçtikten sonra kabul edilip mi açılıyor yoksa şartlar sağlanınca direk videolardan para kazanabiliyormusunuz?

Para kazanmasını açıp videolardan para kazanan arkadaşlara bir sorum var
şartları sağlayınca para kazanma açma talebi iletilip manuel kontrolden geçtikten sonra kabul edilip mi açılıyor yoksa şartlar sağlanınca direk videolardan para kazanabiliyormusunuz?

bir arkadas konuda yazmıstı, videoları kontrole gonderiyoruz ve onay alırsa videolarda reklam cıkıyor. onay almayan videolarda reklam cıkmıyormus. spam, compilation videolarıda para kazanma icin onay gonderdiginde onaylanmıyormus. sadece ozgun videoların para kazanması onaylandı demisti.

bir arkadas konuda yazmıstı, videoları kontrole gonderiyoruz ve onay alırsa videolarda reklam cıkıyor. onay almayan videolarda reklam cıkmıyormus. spam, compilation videolarıda para kazanma icin onay gonderdiginde onaylanmıyormus. sadece ozgun videoların para kazanması onaylandı demisti.

anladım hocam teşekkürler

Spam,onay vb bir yana video reklam kullanıp ecpm ne kadar soyliyecek var mı?

Benim Sayfam Gerekli Bütün İstekleri Karsılıyor.Bende Bütün Bilgileri Girdim hesap no vs.

Ancak Ayarlardaki Para Kazanma Sekmesine Tıkladıgımda Hiçbirşey Gelmiyor.

İçerik Stüdyosundan tıkladıgımda ise ayarlardaki para kazanmadan kendine izin ver diyor.

Anlamadım yahu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri