Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ülke kısıtlamalarını sadece para kazanması açık ülkeler olarak yapsak para kazanma açılır mı ?
Hocam orasını hiç bilmiyorum ben ülkeyi ABD yapmıştım. devamlı spam yaptım her hangi bir telif olayı yok ama kazançlar bayağı düşük. Mesela video 3 Milyon izleniyor 200.000 reklam gösterimi oluyor. Yatırımlarınızı ona göre yapın derim..
peki ben facebook sayfamı paynooere nasıl baglarım ve herhangi bir sorun çıkarmı lütfen yardımcı olun uzun süredir arıyorum ama nasıl para kazanılacagını bilmiyorum
hocam banka ekleme bölümünün altında bir tane form çıkıyor onu doldurmuş muydunuz ?
Tax Information
Upload your W-8BEN-E Form. gibi bir şey yazıyor
Upload your W-8BEN-E Form'a tıkla o sayfayı PDF olarak kaydet(zaten otomatik olarak indirmesi gerek) daha sonra indirilen PDF dosyasını aynen yükle, sıkıntı olmuyor 3 ödeme aldım şu ana kadar.
![]()
Upload your W-8BEN-E Form'a tıkla o sayfayı PDF olarak kaydet(zaten otomatik olarak indirmesi gerek) daha sonra indirilen PDF dosyasını aynen yükle, sıkıntı olmuyor 3 ödeme aldım şu ana kadar.
![]()
Bu Sayfanın ödeme alma hesabı ayarlanmamış olabilir veya bunu görmeye izniniz olmayabilir. Bu Sayfanın finansal bilgileri görmeye izni olan bir yöneticisinden erişim talep edebilirsiniz.
bende böyle bişey yazıyor sıkıntı ne acaba ?
hocam banka ekleme bölümünün altında bir tane form çıkıyor onu doldurmuş muydunuz ?
Tax Information
Upload your W-8BEN-E Form. gibi bir şey yazıyor
Bu para kazanma en geç ne zaman açılacak bi bilgisi olan varmı ?
para kazanan arkadaşlar nasıl kazanıyor bi acıklama getirin bende 3300 organik takipcili video sayfam var boş durmasın
10.000 Takipçi Şartı Var Ve
3 Dakikalık Videolarınızda 30bin adet 1 dakikalık görüntüleme almanız gerekiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.