Facebook açıkladı! Videolardan para kazanabilirsiniz..

aşırı telif riski olan bi tanen spam icerik attım aninda izlenmeye basladi ilginç yt de bile bu kadar cabuk izlenmiyor

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ülke kısıtlamalarını sadece para kazanması açık ülkeler olarak yapsak para kazanma açılır mı ?

Hocam orasını hiç bilmiyorum ben ülkeyi ABD yapmıştım. devamlı spam yaptım her hangi bir telif olayı yok ama kazançlar bayağı düşük. Mesela video 3 Milyon izleniyor 200.000 reklam gösterimi oluyor. Yatırımlarınızı ona göre yapın derim..

Hocam orasını hiç bilmiyorum ben ülkeyi ABD yapmıştım. devamlı spam yaptım her hangi bir telif olayı yok ama kazançlar bayağı düşük. Mesela video 3 Milyon izleniyor 200.000 reklam gösterimi oluyor. Yatırımlarınızı ona göre yapın derim..

hocam banka ekleme bölümünün altında bir tane form çıkıyor onu doldurmuş muydunuz ?
Tax Information
Upload your W-8BEN-E Form. gibi bir şey yazıyor

peki ben facebook sayfamı paynooere nasıl baglarım ve herhangi bir sorun çıkarmı lütfen yardımcı olun uzun süredir arıyorum ama nasıl para kazanılacagını bilmiyorum

bu facebook konusunda bilgim yok ama genel olarak cevap vereyim hocam.madem facebook size paypal yada banka hesabı girmenizi istiyor,payonerde hesap açtıgınız zaman size normal bi banka hesabı açar.yani facebookda banka hesabı bilgilerinin istendigi yere payonerin verdigi banka hesap bilgilerini girerseniz paranızı alırsınız.

hocam banka ekleme bölümünün altında bir tane form çıkıyor onu doldurmuş muydunuz ?
Tax Information

Upload your W-8BEN-E Form'a tıkla o sayfayı PDF olarak kaydet(zaten otomatik olarak indirmesi gerek) daha sonra indirilen PDF dosyasını aynen yükle, sıkıntı olmuyor 3 ödeme aldım şu ana kadar.

y6JnnN.png

Upload your W-8BEN-E Form'a tıkla o sayfayı PDF olarak kaydet(zaten otomatik olarak indirmesi gerek) daha sonra indirilen PDF dosyasını aynen yükle, sıkıntı olmuyor 3 ödeme aldım şu ana kadar.

y6JnnN.png

teşekkür ederim hocam hayırlısı olsun. valla 27 bin aboneli amerika izlenimli bütün kriterleri karşılayam sayfam var ama ne reklam çıkıyor ne de bi şey anlamadım niyeyse.

y6JnnN.png

Bu rakamları kaç izlemeye aldınız hocam ?

Bu Sayfanın ödeme alma hesabı ayarlanmamış olabilir veya bunu görmeye izniniz olmayabilir. Bu Sayfanın finansal bilgileri görmeye izni olan bir yöneticisinden erişim talep edebilirsiniz.

bende böyle bişey yazıyor sıkıntı ne acaba ?

aynı sıkıntı bende de var.

Selam arkadaşlar oyun içerikleri üreten varsa aranızdan türkiye seviye atlama bölgesine alınmış. Uzman arkadaşlar yorum yapabilir mi? Para kazanma şartlarına baktım aynen şöyle;

Bir Oyun Videosu İçerik Üretici Sayfası oluşturmalı veya böyle bir Sayfaya geçiş yapmalısın
Son 14 günde en az 4 saat boyunca video oyun içerikleriyle ilgili canlı yayın yapmış olmalısın
Son 14 günde en az 2 gün boyunca video oyun içerikleriyle ilgili canlı yayın yapmış olmalısın
Sayfanda en az 100 takipçin olmalı
Uygunluk şartlarını karşılayan bir ülkeden yayın yapıyor olmalısın
Topluluk standartlarına ve para kazanma uygunluk standartlarına uygun olmalısın

https://www.facebook.com/help/publisher/215624505774335

Tax Information

O Dedigin Form Kanada Ve Brezilya İçin.

Facebook un Açıklamasıda Şu Şekilde:

Amerika Birleşik Devletleri: Yasalar uyarınca, ABD'de yaşayan bir birey veya Facebook, Inc.'ten ödeme alan bir kuruluşsanız, Facebook'un vergi bilgilerinizi alması gerekir. IRS internet sitesinden indirebileceğiniz W-9 Formunuzu doldurup yüklemeniz istenir.

Kanada ve Brezilya: Yasalar uyarınca, Kanada veya Brezilya'da yaşayan bir birey veya Facebook, Inc.'ten ödeme alan bir kuruluşsanız, Facebook'un vergi bilgilerinizi alması gerekir. IRS internet sitesinden indirebileceğiniz geçerli W-8 Formunuzu doldurup yüklemeniz istenir.

Bu para kazanma en geç ne zaman açılacak bi bilgisi olan varmı ?

para kazanan arkadaşlar nasıl kazanıyor bi acıklama getirin bende 3300 organik takipcili video sayfam var boş durmasın

Arkadaşlar benim tr oyun sayfamda bagis sekmesi acildi. Suan videolarda reklam yok ama canli yayin yaptigimda bagis atilabiliyor. Bunun icim sayfa kategorinizi oyun icerik ureticisi yapmaniz lazim. Onceki postumdaki sartlari saglamaniz lazim.

Facebook, Yeni Video Uygulaması Facebook Showcase'i Duyurdu

Facebook bugün yeni video stratejisini ve reklam modellerini açıkladı. Açıklamada Showcase isimli video reklam programını da tanıtan şirket, bu program sayesinde çevrimiçi video ve TV reklamı satın alanların, hedef kitlelerine erişmek için daha fazla fırsat elde edeceğini ifade etti.

Yeni reklam araçlarıyla birlikte Facebook, Watch için haber odağında yeni orijinal içeriklere de yatırım yapmaya devam edecek. Haber ortaklıkları için Facebook'un video lideri olan Shelley Venus, yaptığı açıklamda sürdürülebilir bir video işi için yeni haber yayıncılarıyla iş birliği yapmaya devam edeceklerini belirtiyor.

Video içerik alanında lider konumunda olan YouTube, moderasyon problemleriyle reklam verenleri yavaş yavaş kaybederken, Watch istikrarlı büyümesiyle reklam verenleri kendine çekmeye kararlı.

https://webrazzi.com/2019/02/27/facebook-watch-icin-yeni-video-reklam-araclarini-tanitti/

Arkadaşlar ben bütün koşulları karşılıyorum fakat ülke uygun değil şimdi ben starlardan turkiye yi engelleyen ve 2-3 tane video atsam ülke uygun hale gelirmi bu yolu deneyen varsa cevaplayabilir mi ?

2 adet sayfa yaptım ne takipçi geliyor ne izleniyor nasıl yapıyorsunuz anlamadım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri