Facebook Arkadaş Ekleme BOTU

xtekin34

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba, arkadaşlar facebook'ta arkadaş ekleme botu yaptırmak istiyorum.

Bot şu şekilde olacak;
1- Birinin fotoğrafını, durumunu vs.. beğenenlerine baktığımızda ordaki arkadaşımız olmayanları ekleyecek.
2- Başkasının arkadaşlarına girdimizde ordaki arkadaşımız olmayanları ekleyecek.
3- Facebook'un uyarılarını otomatik geçecek. Mesela bu kişiyi dışarıda da tanıyo musunuz dediğinde "İPTAL" diyecek ve bu kişi arkadaş sınırına ulaştı dediğinde "KAPAT" diyecek.
4- Birde isime göre ekleme yaparsa çok daha iyi olur. Yani isimleri gireceğim bir data olur ve datadaki yazdığım kelime, kişinin adında geçiyosa onu ekler. ((( Bu olmasada olur. )))

Son düzenleme:
facebook arkadaş eklemede spma düşme olayı var benim hesap spmada şuan açamıyorum resim üzerinden dogrulama istiyor ee tanımıyorum hiç birini :D öyle kaldı 5 bine yakın arakadaş yapmıştım :D

Çözmeyi biliyorsan anlatta bende kurtarayım hesabı hesap yatıyor öyle tek dogrulama resimleri geçmek oda şuan için olumsuz tanımıyorum çünkü :D hiç birini

Hocam onun önlemini önceden alman gerekiyordu :) Birde arkadaş eklerken "face dışındada bunu tanıyo musun" dediğinde onayla dersen o sorunla çok karşılaşırsın

Çözmeyi biliyorsan anlatta bende kurtarayım hesabı hesap yatıyor öyle tek dogrulama resimleri geçmek oda şuan için olumsuz tanımıyorum çünkü :D hiç birini

ben biliyorum,

Şimdi Sana resimi gösterdiği zaman 4 yada 6 kişinin ismini veriyor olmalı.

O isimleri tek tek facebookta arat.. Kişilerin resimleri çıkıyor, doğru kişi ile resim eşleştiği zaman doğru kişiyi işaretle. Bulamadığın kişi olursa bu kişiyi geç de ama % 90 bulunuyor hepsi.

War of mercaniries diye bir oyun oynuyom 2 yıldır.. 5 bin arkadaşı 1 ayda yapıyorum :) Ama hepsi mısır ırak felan

benimkinde isim çıkmıyor isim çıksa şuan çoktan açardım :D allahtan benim arkadaşlar türk :D ıraklı fln degil hehe ama dedigim gibi isim çıkmıyor :D sadece sen isimler
yazıp bulmaya çalışıyorsun

ben biliyorum,

Şimdi Sana resimi gösterdiği zaman 4 yada 6 kişinin ismini veriyor olmalı.

O isimleri tek tek facebookta arat.. Kişilerin resimleri çıkıyor, doğru kişi ile resim eşleştiği zaman doğru kişiyi işaretle. Bulamadığın kişi olursa bu kişiyi geç de ama % 90 bulunuyor hepsi.

zamanında profil kasıp satardım,arada bende yaşardım bu kilitlenme sorununu ve söyledigin şekilde açardım.ne kadar oldugunu bilmiyorum ama belirli bi sürede cevap vermezsem süre geçti diye başka resimler gösteriyordu.o sürede cevap veremedim diye sürekli kişileri degiştirdigi için ugraştırdıgı çok oldu beni o zamanlar :)

zamanında profil kasıp satardım,arada bende yaşardım bu kilitlenme sorununu ve söyledigin şekilde açardım.ne kadar oldugunu bilmiyorum ama belirli bi sürede cevap vermezsem süre geçti diye başka resimler gösteriyordu.o sürede cevap veremedim diye sürekli kişileri degiştirdigi için ugraştırdıgı çok oldu beni o zamanlar :)

isim çıkmayanları nasıl yapıyorsunuz ? merak ettim

hızlı olcan fatih agam :F Bi tarafda resim denediğin facebook açık olacak bi tarafta başka tarayıcıdan faceye login olcan zaten kız - erkek, yada resime bakınca tipine göre isim kafanda belirliyorsun 2 3 tanesini denemene gerek kalmadan resim ve isim eşleşiyor :D

isim çıkmayanları nasıl yapıyorsunuz ? merak ettim

benim bu söyledigim zamanda isim çıkmama yoktu hocam,şuan bilmiyorum.

hızlı olcan fatih agam :F Bi tarafda resim denediğin facebook açık olacak bi tarafta başka tarayıcıdan faceye login olcan zaten kız - erkek, yada resime bakınca tipine göre isim kafanda belirliyorsun 2 3 tanesini denemene gerek kalmadan resim ve isim eşleşiyor :D

ben heralde yavaş kalıyordum hocam yoksa dedigin gibi zaten 2 farklı tarayıcıda 2 farklı hesap açık oluyordu o an mecburen :)

Konuyu baltalıyorsam mesajımı silebilirim. Facebook hesaplarından Nasıl bir fayda sağlanıyor beyler? İzlenim için video mu paylaşıyorsunuz ?sayfaya üye çekmek için mi kullanıyorsunuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konuyu baltalıyorsam mesajımı silebilirim. Facebook hesaplarından Nasıl bir fayda sağlanıyor beyler? İzlenim için video mu paylaşıyorsunuz ?sayfaya üye çekmek için mi kullanıyorsunuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

insanlara yayman gereken herşey :)

facebook arkadaş eklemede spma düşme olayı var benim hesap spmada şuan açamıyorum resim üzerinden dogrulama istiyor ee tanımıyorum hiç birini :D öyle kaldı 5 bine yakın arakadaş yapmıştım :D

Hocam isterseniz özelden bilgileri atın resim ile açmaya izin veriyorsa büyük ihtimal açarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri