Facebook bildirgesi

Bütün facebook duvarım bu illetle doldu :D Çoğuda üniversite okuyan insanlar.Vay halimize

Bu kadar cahil bir millet olmamıza çok üzülüyorum ya.

Hocam onların korkularının sebebi alttaki linkler. Ama o bidirilerin ve onları paylaşanların bi önemi yok. Çünkü atı alanlar çoktan üsküdarı geçti zaten. Fetonun Adamları zaten facelerini dondurarak olayı kökten çözüyor. :D

Sosyal Medyadan Terörü Destekleyen Profiller Emniyete Bildirilecek Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

Sosyal Medyada Terörü Destekleyen Profiller Emniyete Bildirilecek

Dikkat ! Sosyal Medya'dan Terörü Destekleyen Profiller Emniyete Bildirilecek

Sosyal medyada terr destekleyen profiller emniyete bildirilecek : AKT HABER

vs. vs

13775351_1744912039085624_1247046769665077485_n.png

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne tedbiri hocam bu. Korna çalmayanların araçlarının önünü kesmek gibi mi. Gecenin bir yarısı kornalara abanmak gibi mi. Çocuk mu uyuyor insanlar ertesi gün işe gidecek mi diye düşünmeden mehter marşı çalmak gibi mi?

Bizde karşı durduk darbeye. Bizde lanet okuduk. Ankaradayım ben. K.esatta. bilen bilir. Helikopterler bizim üstümüzden yaptı atışlarını. Savaşın bizzat içindeydim. Televizyonlardan değil gözlerimle gördüm yaşananları.

Ama artık yeter, bugünden sonra hala sokaklarda olanların amacı başka. Kendinden olmayan insanları sindirmek. yok 2. dalga bilmemne bunlar palavra. artık herkes evine dönmeli.

Evine dönmeli ki 200 küsür şehidin acısını yaşayalım biraz da.
Bu bir milli mesele, bu bir yerli mesele bu vatan meselesidir. Bu bir istiklal mücadelesidir.!!!
Galiba olayın ciddiyetinde değilsiniz.
Allahın izni ile aydınlık geleceğin NEFERİ 24 saat boyunca vatan nöbeti tutan sokaklardaki Selçuklu Torunu, Osmanlı torunu insanlar sayesinde olacak.
Merak ediyorum neye istinaden 2. Dalganın gelebilme ihtimalini palavra olarak görüyorsunuz? Elinizde ne delil varda bunları söylüyorsunuz? Kusura bakmayın hocam Çanakkalede olduğu gibi, Kurtuluş savaşının tüm safalarında olduğu gibi bizler Tüm tehlike geçti denilene kadar sokaklardayız EvelAllah. Varsın çocuğunuz birkaç hafta uykusuz kalsın, varın sizde birkaç hafta fedekarlık yapıp uykusuz kalın.
Evlere geçelim şehitlerimizin yasını tutalım demek, 15,16,17,18,19 temmuzda şehit olan insanlarımıza hakarettir!!! Onlar senin için benim için tankların silahların önüne atılarak istiklal mücadelesi uğruna şehit oldular. Ben uymuyorum ayaktayım, sen uyumak istersen uyu kardeşim, bizler tüm yurttaşlarımızın adına sokaklardayız, bu mücadele bitene kadar!!!
Uyan eyy iki gözüm uyan!!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri