Facebook bildirgesi

az önce arkadaşımı azarladım buna gerçekten inanıyormusun sil dedim
gerçekten komedi ya :D

Komiklikler şakalar.
Bendeki tüm herkes bilinçli.
Butür resimler atıyorlar.

--
Durum çok ciddi....
Burada yaptığım her kötü paylaşımdan Mark Zuckerberg, iyi paylaşımdan da ben sorumluyum...
Hiç bir yasal sorumluluk kabul etmem.
Kamu oyuna duyurulur. Saygılarımla....
NOT: PAYLAŞMAYIN DUVARINIZA YAPIŞTIRIN.
--

Bunu yazanda.
:D

Edit :

OMpGn5.jpg

Son düzenleme:
"SAHTE BİLDİRGELERE İTİBAR EDİLMESİN"

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık, Jandarma Genel Komutanlığı Bilişim Suçları tarafından yayınlandığı öne sürülen, sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılan ve aslında var olmayan "Sosyal Ağ Bildirgesi" olduğunu söyledi.

Kırık, kullanıcıların profillerinde bu bildirgeyi yayımlamalarına gerek olmadığını söyleyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yayımlasalar bile geçerliliği bulunmamaktadır. Yine kullanıcıların fotoğrafları kullanılarak adlarına sahte bir hesap açılsa ve buradan darbeyi, terörü öven paylaşımlar yapılsa bile bunun cezai bir yaptırımı bulunmamaktadır. Çünkü özellikle Facebook üzerinden IP bilgilerinin tespit edilmesi söz konusudur. Dolayısıyla üçüncü şahıslar tarafından açılan bu hesaplardan gönderilen iletiler adına açılmış kişiye mal edilemez. Bu hesapların doğrudan ilgili sosyal ağa şikayet edilmesi gereklidir. Vatandaşlarımızın bu ve benzer nedenlerle korkuya kapılmasına gerek yoktur."

Paralelci şe..refsizlerin kendilerini aklamak için ortaya çıkardıkları saçmalık. Buna inanaıpta facebook sayfalarında bu bildiriyi yayınlayan paralelci olamayan saf insanımızada gülmek gerek :)

Arkadaşlar facebok paylaşımlarından ötürü tanıdıklarımdan tutuklananlar oldu. Adalet yerini buluyor inşallah. Haydi hayırlısı olsun :)

Paralelci şe..refsizlerin kendilerini aklamak için ortaya çıkardıkları saçmalık. Buna inanaıpta facebook sayfalarında bu bildiriyi yayınlayan paralelci olamayan saf insanımızada gülmek gerek :)

Arkadaşlar facebok paylaşımlarından ötürü tanıdıklarımdan tutuklananlar oldu. Adalet yerini buluyor inşallah. Haydi hayırlısı olsun :)

Hepsi paralel bunların herşey onların başının altından çıkıyor inşallah reisimiz temizlicek hepsini

https://www.youtube.com/watch?v=Z3yL6vdWZ3o

Son düzenleme:
Bu bildiriyi yazanlar da nedense hep ya hükümet karşıtı ya da anti tayyipci. Zamanında bazı paylaşımlar da bulunmuş olmalılar ki g0t korkusu sarmış...

bende tam tersini diyecektim, cahiller genelde bunu yapıyor ;)

---------- Spam Engelliyici 19.07.2016 00:02 ---------- Önceki Mesaj 18.07.2016 23:59 ----------

Durum bildirgesi
Yapmadığımız bir paylaşım yüzünden ceza almamak için, Jandarma Genel Komutanlığı Bilişim Suçları Sosyal Ağ Bildirgesi çerçevesinde, Facebook'un güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP, fotoğraflarım, paylaşımlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasa dışı bir şekilde sahte kişilerce kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Facebook sorumludur. Bu hesabımdan başka bir hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin buna göre yapılmasını tarafınıza arz ederim.
NOT: Lütfen paylaşmayın. (kopyalayıp durum bildirgesi olarak yapıştırın.)

Beyler songunlerde bunu goruyorum herkez yaziyo bu neyin nesidir yazmak lazimmi siz naptiniz?

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkez değil herkes, lütfen biraz daha dikkat

hep hükümet karşıtı kişiler paylaşıyor bunu gereksiz bana göre de.

bende tam tersini diyecektim, cahiller genelde bunu yapıyor ;)

---------- Spam Engelliyici 19.07.2016 00:02 ---------- Önceki Mesaj 18.07.2016 23:59 ----------

herkez değil herkes, lütfen biraz daha dikkat
Herkesin hayatina kimse karisamaz ha nasil karisamaz ben su sekil herkez derim,su bayan bu sekil herkez der,ha hic kimsenin kimseye karismaya hakki yok

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsi paralel bunların herşey onların başının altından çıkıyor inşallah reisimiz temizlicek hepsini

https://www.youtube.com/watch?v=Z3yL6vdWZ3o

Videonun sonunda gerçekten sesli güldüm, Allah'ta seni güldürsün hocam böyle keyifsiz günlerde ilaç gibi geldi :)))

---------- Spam Engelliyici 00:28 ---------- Önceki Mesaj 00:27 ----------

Aşağılık ser..efsiz kö.pek dö.lüdür bu videoyu hazırlayan!!!

201 can şehit edildi. Hala olayı gırgıra vermenin manası ne!!!
Evet 50 yıldır her haltı bu ülkede paralel denen şer..efsizler yaptı.

Hocam video eski bir video bukadar yardırmana gerek yoktu...

Videonun sonunda gerçekten sesli güldüm, Allah'ta seni güldürsün hocam böyle keyifsiz günlerde ilaç gibi geldi :)))

---------- Spam Engelliyici 00:28 ---------- Önceki Mesaj 00:27 ----------

Hocam video eski bir video bukadar yardırmana gerek yoktu...

Hocam bende böyle bir günde gülmek istemiyorum. Eşin,annen,baban,kız kardeşin,erkek kardeşin,oğlun,kızın,akrabaların, artık sevdiğin her kim varsa resmen 15 temmuz gecesi ölümden dündüler bu açık ve net bunu iyi anlamamız gerek. Ben eğlenilmesi taraftarı değilim sadece, hala ortada tehlike var. Soğuk kanlıyım bunu koruaya devam edeceğim inşallah. Çapulcu şere.sizlere haddini bildirene kadar gülmek yok bize

Hocam bende böyle bir günde gülmek istemiyorum. Eşin,annen,baban,kız kardeşin,erkek kardeşin,oğlun,kızın,akrabaların, artık sevdiğin her kim varsa resmen 15 temmuz gecesi ölümden dündüler bu açık ve net bunu iyi anlamamız gerek. Ben eğlenilmesi taraftarı değilim sadece, hala ortada tehlike var. Soğuk kanlıyım bunu koruaya devam edeceğim inşallah. Çapulcu şere.sizlere haddini bildirene kadar gülmek yok bize

Allah yardımcın olsun hocam. Bu ruh haliyle işin zor...

Ama yinede saygı duyarım...

Şahsen şuan ülkenin bir tehdit altında olduğu kanısında değilim, Türk Polisi ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin görevine, vatanına, milletine sadık personelleri gereğini yaptı...

Bu korku ile yaşamanızı da tavsiye etmem...

Allah bu günleri aratmasın...

Allah yardımcın olsun hocam. Bu ruh haliyle işin zor...

Ama yinede saygı duyarım...

Şahsen şuan ülkenin bir tehdit altında olduğu kanısında değilim, Türk Polisi ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin görevine, vatanına, milletine sadık personelleri gereğini yaptı...

Bu korku ile yaşamanızı da tavsiye etmem...

Allah bu günleri aratmasın...

EvelAllah korku içinde değilim, eşin oğlun kızın ölümden döndüler, demek isteğim ise Şehit olan 201 vatan evladının yerinde onlarda olabilirdi. Onların kanı hala yerdeyken bize eğlenmek, gülmek yakışmaz hocam. Çok şükürki içlerinde fazlası bizde olan, vatanına milletine sağdık Türk polisi, Türk askeri var. Allah onlara sabır versin, yardımcı olsun inşallah. Unutmayın MIsır darbesinde 1. kalkışma başarılı olamadı. 2. kalkışma sonucu başarıya ulaştılar. Bizimde her an herşeye karşı hazırlıklı olmamaız gerek inşallah. Bende biliyorum EvelAllah Türk Polisi ve Türk askeri gerekeni yapacaktır. Yeterki bizler soğuk kanlı olup tedbiri elden bırakmayalım...

EvelAllah korku içinde değilim, eşin oğlun kızın ölümden döndüler, demek isteğim ise Şehit olan 201 vatan evladının yerinde onlarda olabilirdi. Onların kanı hala yerdeyken bize eğlenmek, gülmek yakışmaz hocam. Çok şükürki içlerinde fazlası bizde olan, vatanına milletine sağdık Türk polisi, Türk askeri var. Allah onlara sabır versin, yardımcı olsun inşallah. Unutmayın MIsır darbesinde 1. kalkışma başarılı olamadı. 2. kalkışma sonucu başarıya ulaştılar. Bizimde her an herşeye karşı hazırlıklı olmamaız gerek inşallah. Bende biliyorum EvelAllah Türk Polisi ve Türk askeri gerekeni yapacaktır. Yeterki bizler soğuk kanlı olup tedbiri elden bırakmayalım...

birşey sorcam tugva vakfıyla bi bagın varmı acep :)

Hadi cahilleri gectim ama Facebook kisi listemdeki bircok universite mezunu arkadaslarim bile bu safsataya inanip paylasmis. Cildirmamak elde degil.

En son, "Resmilesti dikkat" furyasi vardi. Tanidigim bircok kisiyi artik hakaret boyutunda azarlamistim bir daha yapmasinlar diye, ama esege altin semer vursan, esek yine esektir.

Yillardir bilmiyormusuz ki facebook durum bildirilerinin resmi evrak hükmünde oldugunu. Vallahi bravo.

Ne tedbiri hocam bu. Korna çalmayanların araçlarının önünü kesmek gibi mi. Gecenin bir yarısı kornalara abanmak gibi mi. Çocuk mu uyuyor insanlar ertesi gün işe gidecek mi diye düşünmeden mehter marşı çalmak gibi mi?

Bizde karşı durduk darbeye. Bizde lanet okuduk. Ankaradayım ben. K.esatta. bilen bilir. Helikopterler bizim üstümüzden yaptı atışlarını. Savaşın bizzat içindeydim. Televizyonlardan değil gözlerimle gördüm yaşananları.

Ama artık yeter, bugünden sonra hala sokaklarda olanların amacı başka. Kendinden olmayan insanları sindirmek. yok 2. dalga bilmemne bunlar palavra. artık herkes evine dönmeli.

Evine dönmeli ki 200 küsür şehidin acısını yaşayalım biraz da.

Dürüm çok ciddi! Yemediğimiz bir dürümün hesabını ödememek için Adana Kebapçılar Birliği Yediğin Kadar Öde bildirgesi çerçevesinde, dürümcünün yanlış hesabı yüzünden yazılan tüm yemeklerin (Adana kebabı, şırdan, künefe vs.) parasını ödemeyeceğimizi bildirir, doğabilecek bütün zararlardan, ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Kebapçı sorumludur.
Bu hesabımdan başka bir hesabım olmadığını bildiriyür ve gereğinin buna göre yapılmasını tarafınıza arz ediyürüm.
18/7/2016
NOT: Paylaşmayın, yazdırıp boynunuza asın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri