Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Paralelci şe..refsizlerin kendilerini aklamak için ortaya çıkardıkları saçmalık. Buna inanaıpta facebook sayfalarında bu bildiriyi yayınlayan paralelci olamayan saf insanımızada gülmek gerek
Arkadaşlar facebok paylaşımlarından ötürü tanıdıklarımdan tutuklananlar oldu. Adalet yerini buluyor inşallah. Haydi hayırlısı olsun![]()
Bu bildiriyi yazanlar da nedense hep ya hükümet karşıtı ya da anti tayyipci. Zamanında bazı paylaşımlar da bulunmuş olmalılar ki g0t korkusu sarmış...
Durum bildirgesi
Yapmadığımız bir paylaşım yüzünden ceza almamak için, Jandarma Genel Komutanlığı Bilişim Suçları Sosyal Ağ Bildirgesi çerçevesinde, Facebook'un güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP, fotoğraflarım, paylaşımlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasa dışı bir şekilde sahte kişilerce kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Facebook sorumludur. Bu hesabımdan başka bir hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin buna göre yapılmasını tarafınıza arz ederim.
NOT: Lütfen paylaşmayın. (kopyalayıp durum bildirgesi olarak yapıştırın.)
Beyler songunlerde bunu goruyorum herkez yaziyo bu neyin nesidir yazmak lazimmi siz naptiniz?
GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkesin hayatina kimse karisamaz ha nasil karisamaz ben su sekil herkez derim,su bayan bu sekil herkez der,ha hic kimsenin kimseye karismaya hakki yokbende tam tersini diyecektim, cahiller genelde bunu yapıyor
---------- Spam Engelliyici 19.07.2016 00:02 ---------- Önceki Mesaj 18.07.2016 23:59 ----------
herkez değil herkes, lütfen biraz daha dikkat
Hepsi paralel bunların herşey onların başının altından çıkıyor inşallah reisimiz temizlicek hepsini
https://www.youtube.com/watch?v=Z3yL6vdWZ3o
Hepsi paralel bunların herşey onların başının altından çıkıyor inşallah reisimiz temizlicek hepsini
https://www.youtube.com/watch?v=Z3yL6vdWZ3o
Aşağılık ser..efsiz kö.pek dö.lüdür bu videoyu hazırlayan!!!
201 can şehit edildi. Hala olayı gırgıra vermenin manası ne!!!
Evet 50 yıldır her haltı bu ülkede paralel denen şer..efsizler yaptı.
Videonun sonunda gerçekten sesli güldüm, Allah'ta seni güldürsün hocam böyle keyifsiz günlerde ilaç gibi geldi))
---------- Spam Engelliyici 00:28 ---------- Önceki Mesaj 00:27 ----------
Hocam video eski bir video bukadar yardırmana gerek yoktu...
Hocam bende böyle bir günde gülmek istemiyorum. Eşin,annen,baban,kız kardeşin,erkek kardeşin,oğlun,kızın,akrabaların, artık sevdiğin her kim varsa resmen 15 temmuz gecesi ölümden dündüler bu açık ve net bunu iyi anlamamız gerek. Ben eğlenilmesi taraftarı değilim sadece, hala ortada tehlike var. Soğuk kanlıyım bunu koruaya devam edeceğim inşallah. Çapulcu şere.sizlere haddini bildirene kadar gülmek yok bize
Allah yardımcın olsun hocam. Bu ruh haliyle işin zor...
Ama yinede saygı duyarım...
Şahsen şuan ülkenin bir tehdit altında olduğu kanısında değilim, Türk Polisi ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin görevine, vatanına, milletine sadık personelleri gereğini yaptı...
Bu korku ile yaşamanızı da tavsiye etmem...
Allah bu günleri aratmasın...
EvelAllah korku içinde değilim, eşin oğlun kızın ölümden döndüler, demek isteğim ise Şehit olan 201 vatan evladının yerinde onlarda olabilirdi. Onların kanı hala yerdeyken bize eğlenmek, gülmek yakışmaz hocam. Çok şükürki içlerinde fazlası bizde olan, vatanına milletine sağdık Türk polisi, Türk askeri var. Allah onlara sabır versin, yardımcı olsun inşallah. Unutmayın MIsır darbesinde 1. kalkışma başarılı olamadı. 2. kalkışma sonucu başarıya ulaştılar. Bizimde her an herşeye karşı hazırlıklı olmamaız gerek inşallah. Bende biliyorum EvelAllah Türk Polisi ve Türk askeri gerekeni yapacaktır. Yeterki bizler soğuk kanlı olup tedbiri elden bırakmayalım...
birşey sorcam tugva vakfıyla bi bagın varmı acep![]()
EvelAllah korku içinde değilim, eşin oğlun kızın ölümden döndüler, demek isteğim ise Şehit olan 201 vatan evladının yerinde onlarda olabilirdi. Onların kanı hala yerdeyken bize eğlenmek, gülmek yakışmaz hocam. Çok şükürki içlerinde fazlası bizde olan, vatanına milletine sağdık Türk polisi, Türk askeri var. Allah onlara sabır versin, yardımcı olsun inşallah. Unutmayın MIsır darbesinde 1. kalkışma başarılı olamadı. 2. kalkışma sonucu başarıya ulaştılar. Bizimde her an herşeye karşı hazırlıklı olmamaız gerek inşallah. Bende biliyorum EvelAllah Türk Polisi ve Türk askeri gerekeni yapacaktır. Yeterki bizler soğuk kanlı olup tedbiri elden bırakmayalım...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.