Facebook daki tıklamalar hakkında

• Kullanıcı atameh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

atameh

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.smartishost.com
Arkadaşlar kanalımda ki videoları facebook hesaplarım da paylışıyorum fakat kanala girip kontrol ettiğimde çok iyi tıklanmalar almama rağmen çoğu videonun para kazanması gitmişti bu sakıncalı bir durum galiba kanalın para kazanması açık durum da bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi
birde bu para kazanması giden videoları silimmi kalsın mı silersem hepsinimi silim ara ara mı

selamlar..

Telifli ve eşleşen ise beklemeden sil
İzlenme sayısı çok olabilir reklama tıklamazlarsa kazancın çok olamaz

Arkadaşlar kanalımda ki videoları facebook hesaplarım da paylışıyorum fakat kanala girip kontrol ettiğimde çok iyi tıklanmalar almama rağmen çoğu videonun para kazanması gitmişti bu sakıncalı bir durum galiba kanalın para kazanması açık durum da bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi
birde bu para kazanması giden videoları silimmi kalsın mı silersem hepsinimi silim ara ara mı

selamlar..

Hocam bence videolarınızı silmeden önce detaylı bilgi verseniz daha hayırlı olur sizin için. Facebooktan gelen tıklamalar sorun yaratmaz. Şahsen ben bugüne kadar facebook sayfamdan izlettirdim videoları. Hem para kazanması giderse tüm kanalı etkiler. Videoların yanında ünlem mi çıktı hocam?

Videolarda bir uyarı yada kanalın bağlı olduğu gmail hesabında bir bilgilendirme e-postası olması gerekiyor ama.

yok hocam sadece para kazanması yok yani dolar işareti yok orası boş kanalın para kazanması aktif telif falan da yok ama mail i kontrol ettim çoğu video için bildirim göndermişler ama bu olayı anlayamadım ..

dostum galiba senin adsense bagli tum kanallarinin para kazanmasi kapanmis

başlıkta, açıklamada etikette argo küfür s*x fu** gibi kelimeler varmı.
videoda veya küçük resminde yaş sınırı alabilecek şeyler varmı?
genelde bunlar yüzünden sadece ilgili videonun para kazanması kapanır
sürekli tekrar ederse kanalında kapatılabilir para kazanması.

öyle bir mail gelmedi bana adsenseyi kontrol ediyorum sorun yok gibi görünüyor böyle bir durumla karşılaşan kimse yokmudur forumda

---------- Mesaj saat 19:50:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:50 civarında gönderildi. ----------

etiketlerde argo şeyler olabilir onları bi kontrol edim ondan olabilir mi acaba ondan sa kanalı komple silsem sorun olmaz heralde

2k lik bi face sayfam var paylastigim videolar facede izlenmesine ragmen youtube`a yansimiyor

ME172V cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri