Facebook girisde Hata !

Serk@nYT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar pek anlamadigim icin bu face'den sizlere sormak istedim.Surekli giris yaptigim pc'den her zamanki gibi giris yapmak istedim face'e ve su hatayi verdi.Simdi giremiyorum sifreyide degistirdim az once ama gene giremiyorum.Ne yapmak lazim ?
Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi

Görünüşe göre daha önce bu cihazdan giriş yapmamışsın. Hesabını güvende tutmak için, birkaç güvenlik sorusunu cevaplamanı rica ediyoruz.

Guvenlik sorusunu cevapliyalim diyorum,cikan seceneklerde TIK koyma yeri pasif duruyor.Ne yapmaliyiz.

Hocam Ya Kimliğinizi tarayıcı Aracılıgıyla Facebook Ekibine İleteceksiniz Yada Varsa Diğer Aşamalardan Geçip Hesabınızı Açabilirsiniz.

Eğer Başka Aşama Yoksa ve Kimlik Göndermek İstemiyorsanız. Yeni Bir Hesap Açın Hocam :)

2000 Facebook hesabımın 500 - 700 kadarı böyle :)

1 saat sonra açılır yada mobilden dene orada açık oluyor

Telefon ile gönderildi. Hatalı yazım olabilir.

Hocam böyle durumlarda Facebook şunları istiyor;

Güvenlik sorusunu cevaplama,
Fotoğaflardan arkadaşları seçme,
Yada kredi kartınız tanımlı ise son üç hanesi tarzında bişeydi.

Giriş yaptıktan sonrada karsınıza: "tarayıcıyı kaydedelim mi?" diye bir seçenek çıkar kaydet derseniz bir daha sorun yaşamazsınız Sekan abi. Kolay gelsin.

Hocam Ya Kimliğinizi tarayıcı Aracılıgıyla Facebook Ekibine İleteceksiniz Yada Varsa Diğer Aşamalardan Geçip Hesabınızı Açabilirsiniz.

Eğer Başka Aşama Yoksa ve Kimlik Göndermek İstemiyorsanız. Yeni Bir Hesap Açın Hocam :)

2000 Facebook hesabımın 500 - 700 kadarı böyle :)
Oyle sacmalikmi olurmus,1 tane hesap var 50-100 tane spam hesap olsa eyvallah.Her zamanda ayni pc'den giriyorum cepde dahi kullanmam face'i dusun artik.Simdide bu cikti.Neyse 1 gun bekleyelim bakalim olmazsa actiracagiz mecbur.

1 saat sonra açılır yada mobilden dene orada açık oluyor

Birazdan onuda deneyecegim ustad eyvallah.

Hocam virüs var pc de daha once yigenimin pc ye bulasti. Chrome yerine farkli tarayicidan acmayi dene daha sonra chrome daki uzantilari kaldir. Birazdan pc den tum ayrıntıları yazicam hocam gecmis olsun

Hocam böyle durumlarda Facebook şunları istiyor;

Yada kredi kartınız tanımlı ise son üç hanesi tarzında bişeydi.

Giriş yaptıktan sonrada karsınıza: "tarayıcıyı kaydedelim mi?" diye bir seçenek çıkar kaydet derseniz bir daha sorun yaşamazsınız Sekan abi. Kolay gelsin.

Bu ikisi cikiyor ok'de secme yerleri pasif durumda TIK atamiyorum :)

1 saat sonra açılıyor

bende de aynı bikaç gündür hep aynı pc ile giriş yapıyorum ama bu hatayı veriyor.

Vallahi genelde tık yerleri aktif oluyor ve bilgiler doğru girildiğinden hemen açılabiliyor ama pasif olmasıyla ilk defa kaşılaştım abi ne yapılır bilmiyorum valla :)

Arkadaslar resimler cikti bu kim diye sordu'da taniyamadimki kimseyi :D:D:D:D:D:D

Geri ciktim bekleyecem 1 saat vay Anelka Queresma yaaa :D:D:D:D

Oyle sacmalikmi olurmus,1 tane hesap var 50-100 tane spam hesap olsa eyvallah.Her zamanda ayni pc'den giriyorum cepde dahi kullanmam face'i dusun artik.Simdide bu cikti.Neyse 1 gun bekleyelim bakalim olmazsa actiracagiz mecbur.

Hocam Eğer ''Hesabınız Geçici Olarak Kilitlendi'' Diyorsa Ya Güvenlik sorunuzu cevaplayacaksınız ya fotolardan arklarınızı tanıyacaksınız.

Bunlarda Başarısız Oldugunuz Takdirde.

Bunu göreceksiniz :)

Kr9dr7.png

Hocam Eğer ''Hesabınız Geçici Olarak Kilitlendi'' Diyorsa Ya Güvenlik sorunuzu cevaplayacaksınız ya fotolardan arklarınızı tanıyacaksınız.

Bunlarda Başarısız Oldugunuz Takdirde.

Bunu göreceksiniz :)

Kr9dr7.png

Eyvallah sagol bekleyelim bakalim.Az once resimleri cikartabildimde kimseyi taniyamadim yoksa kurtardimdi hesabi. :D:D:D:D

Arkadaslar resimler cikti bu kim diye sordu'da taniyamadimki kimseyi :D:D:D:D:D:D

Geri ciktim bekleyecem 1 saat vay Anelka Queresma yaaa :D:D:D:D

birader ne işin var facede felan ne ayaksın olum sen git işine gücüne bak.....amele kaynıyo face bi sen eksiktin.....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri