Facebook,Google Hisse Almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azi_0156

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar facebook,google,apple gibi büyük firmalardan hisse alan var mı ? ne şekilde alıyorsunuz :D
Özellikle facebookun değerleri 1-2 sene içinde çok fazla olacağını düşünüyorum.Özellikle youtube gibi videolara reklam yerleştirirse :D

hocam hisse işi uzun vade ve yüksek miktarda yatırım yapacak girişimciler içindir :) yani alayım 2-3 seneye zengin olayım olayı yok :)

Arkadaşlar facebook,google,apple gibi büyük firmalardan hisse alan var mı ? ne şekilde alıyorsunuz :D
Özellikle facebookun değerleri 1-2 sene içinde çok fazla olacağını düşünüyorum.Özellikle youtube gibi videolara reklam yerleştirirse :D

Türkiye'den Facebook hissesi nasıl alınır?

Türkiye'den hisse alma süreci biraz zorlu olsa da alabiliyoruz. Amerikan vatandaşı olmadığınız sürece Amerikan borsasında işlem yapabilmeniz için broker şirketlerine ihtiyacınız var. Bu şirketlerden birinde açacağınız hesaba para göndermeniz gerekecek ama daha önce W-8BEN adı verilen ve hisse senedi alım satımı yapabilmeniz ve finansal kimliğinizi doğrulamak için doldurmanız gereken bir form var. Bu formu doldurduktan sonra nüfus cüzdanı fotokopiniz ve bulunduğunuz adreste olduğunuzu kanıtlayan sizin isminize gönderilmiş bir fatura ile hesabı açtıracağınız broker şirketine yolluyorsunuz. Onlar gerekli değerlendirmeyi yaptıktan sonra hesabınızı açıyorlar. Fakat bu noktada unutmamanız gereken mutlaka aktif bir çek hesabınızın olması ve en az 1000 dolar bakiyesi olması gerektiği. Hesabınız açıldıktan sonra rahatça hisse alıp satabilirsiniz.

burdan da google hisselerini takip edebilirsin :

https://www.google.com/finance?q=NASDAQ:GOOG

hocam hisse işi uzun vade ve yüksek miktarda yatırım yapacak girişimciler içindir :) yani alayım 2-3 seneye zengin olayım olayı yok :)

hocam bildiğiniz üzere facebook videolara para kazanma özelliği getirecek.Bu özellik gelirse hissenin değerleri artacaktır.Tabi hisseden kazanç elde etmek uzun vadeli iş ama. Facebook için en azından bu süreç çok farklı işleyecektir. kesin kar gözüyle bakılabilir. :D

hocam bildiğiniz üzere facebook videolara para kazanma özelliği getirecek.Bu özellik gelirse hissenin değerleri artacaktır.Tabi hisseden kazanç elde etmek uzun vadeli iş ama. Facebook için en azından bu süreç çok farklı işleyecektir. kesin kar gözüyle bakılabilir. :D

hocam böyle şirketlerde her zaman kar vardır ama karın yüzdesi önemli olan :)

Türkiye'den Facebook hissesi nasıl alınır?

Türkiye'den hisse alma süreci biraz zorlu olsa da alabiliyoruz. Amerikan vatandaşı olmadığınız sürece Amerikan borsasında işlem yapabilmeniz için broker şirketlerine ihtiyacınız var. Bu şirketlerden birinde açacağınız hesaba para göndermeniz gerekecek ama daha önce W-8BEN adı verilen ve hisse senedi alım satımı yapabilmeniz ve finansal kimliğinizi doğrulamak için doldurmanız gereken bir form var. Bu formu doldurduktan sonra nüfus cüzdanı fotokopiniz ve bulunduğunuz adreste olduğunuzu kanıtlayan sizin isminize gönderilmiş bir fatura ile hesabı açtıracağınız broker şirketine yolluyorsunuz. Onlar gerekli değerlendirmeyi yaptıktan sonra hesabınızı açıyorlar. Fakat bu noktada unutmamanız gereken mutlaka aktif bir çek hesabınızın olması ve en az 1000 dolar bakiyesi olması gerektiği. Hesabınız açıldıktan sonra rahatça hisse alıp satabilirsiniz.

burdan da google hisselerini takip edebilirsin :

https://www.google.com/finance?q=NASDAQ:GOOG

değerli bilgileriniz için teşekkür ederim :) peki hocam broker şirket dediğiniz umarım gcm forex filan değildir. :D Bankalar ile alabilirmiyiz peki ?

Facebook videolara para kazanma özelliği getirecekte video izlenme süreleri çok az verim alma süreci çok uzun olur. Facebook'ta ortalama video izleme süresi 0,5 saniye felandı. Otomatik bir şekilde videolar açıldığı için aylık yüksek rakamlarda video izlenme alıyor facebook ama bir işe yaramıyor.

diyosun :D bence facebook eline yüzüne bulaştıracak daha şu haliyle bazen kullanıcıları erişemiyor facebook a hesap kapatılması ardından ilgilenilmemesi de ayrı bir konu bence facebook iyice yavaşlarsa devri kapanır facebook spama izin verdiği zaman kendi ayağına sıkmış olacak

hocam böyle şirketlerde her zaman kar vardır ama karın yüzdesi önemli olan :)

karın yüzdsi uçuk hocam :D

diyosun :D bence facebook eline yüzüne bulaştıracak daha şu haliyle bazen kullanıcıları erişemiyor facebook a hesap kapatılması ardından ilgilenilmemesi de ayrı bir konu bence facebook iyice yavaşlarsa devri kapanır facebook spama izin verdiği zaman kendi ayağına sıkmış olacak

hocam dünyanın en büyük sitesi facebook :D (google gibi farklı hizmetleri olmamasına rağmen sadece sosyal ağ ve birkaç firmadan oluyor ). facebookun youtube gibi kanal sistemine geçiş yaptığını düşünseniz zaten içinde para kazanmadan atılan milyon tane video var. facebookun ajanslarla,sanatçılarla anlaşacağını düşünün.Elinde inanılmaz bir güç olacak. Benim gözümde google tek rakibi apple ,yahoo,dailymotion vs değil facebooktur.Adamların elinde çok farklı bir güç var :D

karın yüzdsi uçuk hocam :D

hocam dünyanın en büyük sitesi facebook :D (google gibi farklı hizmetleri olmamasına rağmen sadece sosyal ağ ve birkaç firmadan oluyor ). facebookun youtube gibi kanal sistemine geçiş yaptığını düşünseniz zaten içinde para kazanmadan atılan milyon tane video var. facebookun ajanslarla,sanatçılarla anlaşacağını düşünün.Elinde inanılmaz bir güç olacak. Benim gözümde google tek rakibi apple ,yahoo,dailymotion vs değil facebooktur.Adamların elinde çok farklı bir güç var :D

tamam :D ben buraya yazıyorum rezil olacak facebook :D

Valla 2008 den beri aktif olmasada bir üyeliğim var ama uzak durmanı tavsiye ederim dikkat ettimde 7 yıldır facebook her yenilik ve güncelleme yaptığı zaman kimse memnun kalmıyor ve öylede oluyor zaman tünellerini değiştirmesi vs birsürü şey bunuda yaparsa bu demektir ki ben sıçtım tüyü nereye dikeyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri