Facebook hesabım engelleniryor yardım

nevzat34

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bu işe 1 ay önce muslera06 (serkan abi ) sayesinde başladım shiftdelete.net de bir videosunu izledikten sonra kendime bir kanal açtım ve forumda onume gelen her konuyu inceledim uyguladım ama ufak bir sorunum var ben videoları facebook uzerınden paylaşıyorum kendime 2 fake hesap actım bunlara ortalama 200 arkadaş ekledim ve 1 video paylaştım test amaçlı her hangi anlamsız bir video yükledim ve 1 saat sonra kanalıma girdim video 35 izlenim almıs 1 abonem olmus :) ama daha bitmedi ertesi gün hesaplara tekrar giriş yaptım ve benden resimlerden arkadaş dogrulamamı istedi ve 200 arkadaş var ve ben bunların hiçbirini dogru cevaplayamadım bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim herkeze kolay gelsin boş kazançlar

elbet vardır bi çözümü facebook la fazla alakam olmadıgı için yardım konusu açtım ama illa biri çıkar yardım eder :)

---------- Mesaj saat 19:11:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:11:07 civarında gönderildi. ----------

telefon onayı zaten yapıldı

Tanımıyosan gecemzsin o aşamayı bi kaç kere denk gelmişti banada gerci bitane fake hesabım var 3500 kisi filan var kanallar yabancı oldugu için girmiyorum yerli kanalım olsa kullandırdım :D

Arkadaslar yerli kanalı olan varsa bana ulassın bitane videosunu paylaşayım bakalım işe yarıyomu :D Yine 140 kişi eklemiş :)

p8rf2.jpg

Konuyu görünce aklıma geldi kullanayım ben bu kitleyi

Tanımıyosan gecemzsin o aşamayı bi kaç kere denk gelmişti banada gerci bitane fake hesabım var 3500 kisi filan var kanallar yabancı oldugu için girmiyorum yerli kanalım olsa kullandırdım :D

eger face hesabınız türkçe ise komik video paylaşıp güzel izlenme oranı alabilirsiniz

---------- Mesaj saat 19:24:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:16:04 civarında gönderildi. ----------

yokmu yardım edicek biri :(

eger face hesabınız türkçe ise komik video paylaşıp güzel izlenme oranı alabilirsiniz

---------- Mesaj saat 19:24:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:16:04 civarında gönderildi. ----------

yokmu yardım edicek biri :(

evet türkçe işte sıkıntı benim kanallarım yabancı birazdan bi video eklicem bakim

ekleyin deneyin bakalım olumlu sonuc alıcaksınız :)

---------- Mesaj saat 20:13:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:20 civarında gönderildi. ----------

yokmu arkadaşlar bu konu hakkında yardım edicek birileri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri