facebook hit ' i

• Kullanıcı kskcoliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Sayfa Alış - Satış
Facebookta atılan ileti ve paylaşım sayfanın %10 una anca gözüküyor. Bu da çok büyük bir sayfa olucakki ancak o kadar hit alıcak. 1 milyonluk sayfanın bile youtube kanalları bu kadar az izlenirken örnek: Yokboylebirsey1 - YouTube 300k lık sayfanın 1 videoya göndereceği hitin 70k olması yalan dolandan başka birşey değildir.

örnek 2: Yokboylebirsey2 - YouTube

ve bu paylaşılan videolar 1 hafta tepede kalan videolar genelde.

300 k lık sayfada bir video en fazla 48 saatte 5 10 k izlenir 48 saat sonrası düşüyor zaten ilerlemiyo ızlenım pek

böle bişeye bulaşma ki 3 m,ilyon abonesi olsa bile 70 K izlenim gelmez

mantıklı geliyor ama face sayfasında youtube videosu o kadar çok izlenmiyor ya kendim denedim hayal kırıklığı.çok sağlam olması lazım sayfanın

mantıklı geliyor ama face sayfasında youtube videosu o kadar çok izlenmiyor ya kendim denedim hayal kırıklığı.çok sağlam olması lazım sayfanın

Ne kdr lük bi sayfada denedin ve ne kdr izlendi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

100 k'nın %1 i izledi

100 k'nın %1 i izledi

Sayfanın organik olmamasından olabilirmi Yada videonun sayfa ile alakasız olmasından çünkü 10k sayfadan 1k izlenim alınıyor normalde organik olursa

Arkadaşlar 114 K beğenili sayfada Denendi. Vidyonun youtubedeki izlenim sayısı 1 k.

bende sayfa kasıyorum organık 22 bınde begenıler en dusuk 40 50 en fazla 400-500.bosuna mı kurek cekıyorum ya:D

bizde şuan hitleri 1 milyonu geçen multi aktif sayfalar mevcut biz türkiye gündemine sokarak kazanıyorduk ki Türkiye'de 40 k ya 50 k ya çok rahat gündeme sokuyorsun videoyu :) yani arkadaşın dediği o sayfayla 70 k hayal arkadaşım. 40-50 k da bir günde ancak gündemi olan bir videoyu izletebilirsin aksi halde çok zor.

bizde şuan hitleri 1 milyonu geçen multi aktif sayfalar mevcut biz türkiye gündemine sokarak kazanıyorduk ki Türkiye'de 40 k ya 50 k ya çok rahat gündeme sokuyorsun videoyu :) yani arkadaşın dediği o sayfayla 70 k hayal arkadaşım. 40-50 k da bir günde ancak gündemi olan bir videoyu izletebilirsin aksi halde çok zor.

Peki hocam tecrübelerinizden örnek verir misiniz mesela şu anda 100 k 200k 500 k lık organik sayfalara atılan videolar ortalama ne kdr izlenir

Ya ben şimdi şeyi merak ettim. addmefast ile 100k kasılmış inorganik bir sayfadan paylaşılan video face üzerinden kaç izlenme alır ortalama? 500 izlenme bıraksa razıyım :D

Ya ben şimdi şeyi merak ettim. addmefast ile 100k kasılmış inorganik bir sayfadan paylaşılan video face üzerinden kaç izlenme alır ortalama? 500 izlenme bıraksa razıyım :D

hocam genelde facebook üzerinden yayıldımı insanlar reklamı kapatma ve ya tıklama gereksinimi duymuyor ya da videoya göre değişiyor ilgi çekici takip edilesi bir şeyse daha çok tık alıyor. 60-70 k lık bir sayfadan aktifliği konuşan 10-15 bin falan olsun bu sayfanın 1k 1,5k izlenim alır. ama videonun içeriği sayfayla uyuşması önemli asıl etken tabi ki de. tabi bu izlenim miktarını her video için aynıdır diyemiyeceğim.

hocam genelde facebook üzerinden yayıldımı insanlar reklamı kapatma ve ya tıklama gereksinimi duymuyor ya da videoya göre değişiyor ilgi çekici takip edilesi bir şeyse daha çok tık alıyor. 60-70 k lık bir sayfadan aktifliği konuşan 10-15 bin falan olsun bu sayfanın 1k 1,5k izlenim alır. ama videonun içeriği sayfayla uyuşması önemli asıl etken tabi ki de. tabi bu izlenim miktarını her video için aynıdır diyemiyeceğim.

Sayfa oyun videosu sayfası videolarıda özgün videoarımı paylasıcam ileride çekeceğim.Asıl soru 100k lık addmefast yardımı olan sayfa kaç ayda günde kaç saatlik çalışmayla kasılır?Çokmu zor iştir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri