Teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir pm attım ama %100 oranında açılabiliyor mu bu şekilde? Bir de süre mesela ne kadar sürüyor ip değiştirme problemi çözülse. Ayrıca sorum şu:
1 tane siteyi reklam olarak paylaştıktan sonra başka bir hesapta aynı siteyi paylaşabiliyor muyuz? (Daha detaylısını pmde sordum) Uygulama reklamı yapabiliyor muyuz ya da aynı uygulama için. Teşekkürler güzel paylaşım için.
Evet hepsini yapabilirsin. Ya da 150₺ reklamı benden garantili bir şekilde 30₺ ye satın alabilirsin.150 lirayı kesin harcarsın. Düşme durumunda iade yapabilirsin. R10da garantisizini 30 liraya satın alıyorlar. Reklamı çıkıyorlar ertesi gün 12.5 liraya düşüyor.
Teşekkürler teklif için, eğer kullanacak olursam ilgileneceğim hocam.
Chrome > Yeni Kullanıcı Ekle > Facebook.com telefon no ile üye olunuz ve doğrulayiniz.
Hesabı açtıktan sonra, sayfa oluşturun ve 6-8 saat hesabi bekletin.
Daha sonra hesaba girerek https://facebook.com/ads/manager reklamınızı oluşturun.
TEB, papara vb. sanal kart kullanip ödeme yönteminizi girin.
Ve şimdi ; Facebook ödeme ayarlarına bölümüne gidin ve 12.5 TL olduğunu görün hesabınızın.
Asıl kısım;
Bunu gördükten sonra ; https://facebook.com/ads/manager tekrar girin ve reklamınızı DURDURUN.
5-10 saniye bekledikten sonra ; tekrar ödeme yöntemlerine bölümüne girip threesold bakiyenizin 150 TL olduğunu göreceksiniz!
6-8 saatten önce yaparsanız 60TL verir.
6-8 saatten sonra 150 TL verir.
Dilediğiniz kadar hesap açip, bunu yapabilirsiniz.
Her hesap açtiğinizda, IP değiştirmeyi unutmayin.
Olay bu hocam
Ayrıca hocam facebook şu anda youtube 2014 gibi haberiniz olsun. Düzgün içerikle çok güzel paralar kazanılır. 150₺ reklam gibi yöntemlerle içeriğin kısa sürede rakipler arasında yükselir.
Facebook video reklamları için mi konuşuyoruz hocam, yoksa genel mi? Video reklamlarını aktif etmedim hiçbir sayfada daha önce, ne kadar sürede aktif oluyor, oradan da ekmek kapısı oluşturalım fena değilse![]()
Paylaşılıyor hocam . Ama önemli olan aynı günde 150 TL nin tamamını harcamak harcadiktan hemen sonra bir başka hesapla editör olarak tanımlayıp çıkılabilir. Veya cloaker kullanılırsa aynı siteye aynı anda 10 hesapla reklam çıkılabilir.Bir pm attım ama %100 oranında açılabiliyor mu bu şekilde? Bir de süre mesela ne kadar sürüyor ip değiştirme problemi çözülse. Ayrıca sorum şu:
1 tane siteyi reklam olarak paylaştıktan sonra başka bir hesapta aynı siteyi paylaşabiliyor muyuz? (Daha detaylısını pmde sordum) Uygulama reklamı yapabiliyor muyuz ya da aynı uygulama için. Teşekkürler güzel paylaşım için.
Chrome > Yeni Kullanıcı Ekle > Facebook.com telefon no ile üye olunuz ve doğrulayiniz.
Hesabı açtıktan sonra, sayfa oluşturun ve 6-8 saat hesabi bekletin.
Daha sonra hesaba girerek https://facebook.com/ads/manager reklamınızı oluşturun.
TEB, papara vb. sanal kart kullanip ödeme yönteminizi girin.
Ve şimdi ; Facebook ödeme ayarlarına bölümüne gidin ve 12.5 TL olduğunu görün hesabınızın.
Asıl kısım;
Bunu gördükten sonra ; https://facebook.com/ads/manager tekrar girin ve reklamınızı DURDURUN.
5-10 saniye bekledikten sonra ; tekrar ödeme yöntemlerine bölümüne girip threesold bakiyenizin 150 TL olduğunu göreceksiniz!
6-8 saatten önce yaparsanız 60TL verir.
6-8 saatten sonra 150 TL verir.
Dilediğiniz kadar hesap açip, bunu yapabilirsiniz.
Her hesap açtiğinizda, IP değiştirmeyi unutmayin.
Olay bu hocam
[MENTION=14909]enesen4[/MENTION]
Enes bu dediklerini daha önceden açılmış kenarda duran 1 hesaplada yapabilirmiyiz illaki yenimi açılması lazım hesabın ?
ayrıca burada kullanıalacak en yüksek bütçe nedir
Enes buraya, yumruk havayaBeceremedim ben 12,5 tl de kaldı
![]()
[MENTION=14909]enesen4[/MENTION]
Enes bu dediklerini daha önceden açılmış kenarda duran 1 hesaplada yapabilirmiyiz illaki yenimi açılması lazım hesabın ?
ayrıca burada kullanıalacak en yüksek bütçe nedir
Dünden beri cevap vermiyor online olmasına rağmen halbuki severiz bir birimizi Allah için![]()
Arkadaşlar bir alacağım karsiliginda 150 TL lik yöntemi ben birisinden aldım çalışıyor gerçektende 150 TL lik reklamı sadece 2.25 TL karşılığında veriliyor bir arkadaşın YouTube videolarını reklam olarak çıktık ve işe yaradı 10 k kusur izlenim geldi ama en önemli olan IBAN yöntemini bulmak o çözülürse inanılmaz gelir elde edilebilir
---------- Spam Engelliyici 00:52 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------
Paylaşılıyor hocam . Ama önemli olan aynı günde 150 TL nin tamamını harcamak harcadiktan hemen sonra bir başka hesapla editör olarak tanımlayıp çıkılabilir. Veya cloaker kullanılırsa aynı siteye aynı anda 10 hesapla reklam çıkılabilir.
Ben eski bi hesapla denedim 12.5 tl üatüne çıkmadı bakiye. Onlada sitelerimden birine öylesine reklam çıkyım 12 tık almış
bendede 12.50 gecmedi hocam anlamadım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.