Facebook&İnstagram Reklam Rehberi - PDF Formatında Geniş İçerik- Reklam Hesabı Oluşturma -- Reklam Verme - Hedef Kitle -

solotürk1

Kayıtlı Üye
İçerik 20.06.2018 tarihi ile günceldir.

Merhaba Arkadaşlar,

İçerikte ,reklam için temel bilgilerden , sponsorlu reklama uygun hesaplar oluşturmaya, ücretsiz reklam vermeye, doğru hedef kitle çalışmalarına, trafik reklamlarında ilkeden reklam onaylanmaması sorununun giderilmesine , sponsor malyetleri en alt seviyeye indirmeye, illegal reklamların sorunsuz açılmasına, sıra dışı işaretlenme, kimlik onayı gibi durumlara takılmadan reklam açmaya ve bu tip sorunları çözmeye kadar her şey detayı görsel ve yazılı şekide anlatılmıştır. 12.02.2018 itibari ile satış sonrası teknik destek kaldırılmıştır.

İçeriğin Sabit Satış Fiyatı 100 TL dir.

Konunun içeriği şu şekildedir.

PDF İçerik: (Detaylı Görsel ve Yazılı Anlatım)

1) Reklam hesabı nedir?
2) Ne İşime Yarayacak?
3) Eğitim Setini Almaya Karar Verme
4) Reklama Uygun Facebook Hesapları Hakkında Bilgi Ve Hesap Oluşturma
5) Facebook Hesaplarını Kimlik Onaylı Yapma
6) Reklam Hesabına Ödeme Yöntemi Ekleme
7) Ödeme Yöntemi Eklerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
8) Sorunsuz Reklam Oluşturma
9) Sorunsuz Reklam Oluşturmada Dikkat Edilmesi Gerekenler
10) Reklam Hesabının İşaretleneceği Yada Facebook Hesabının Kilitleneceği Durumlar
11) Kilitlenen Facebook Hesabını Açtırma
12) Şüpheli İşlem Olarak İşaretlenen Facebook Reklam Hesabını Açtırma
13) Yabancı Para Birimli Reklam Hesapları
14) Reklam Maliyetini Düşürme ( Kategori bazında en düşük maliyeti bulmaya yönelik çalışmalar)
15) İllegal Reklamları Yayınlama Yöntemleri
16) Genel Konularda Püf Noktalar
17) Ücretsiz Reklamlar Yayınlama Ve Reklam Kredileri Alma

Demo İndir

Wmaracı forumdaki konumuz
R10 forumdaki konumuz

bk4GMG.png

-Bu pdf kullanılarak oluşturulan hesaplardan resimler-
Ly4y1V.jpg

oOknD2.png

ALqGrz.png

pGOPRJ.png

EPREYg.png

BvylnQ.png

njJ1aN.png

9QNM08.jpg
Not:
* Fiyatı yüksek bulan arkadaşlar için konu detayları ve konu içeriği açıklama niteliğindedir.
* İçerik paket halindedir, parça satış yoktur.
* Konu altındaki demo pdf dosyasını indirip içerik anlatım şeklini inceleyebilirsiniz.
* İçerikte, yardım merkezi,piyasa ve forumda gerek satışı yapılan gerek ücretsiz dağıtılan bir bilgi yoktur. Tamamen benim tarafımdan yazılmıştır.
* Gerekli görüldüğünde icerik bilgileri güncellenip, alan kişilere güncel doysa ulaştırılacaktır.

Dip Not:
* Bu içeriğin izinsiz dağıtılması ve başka forumlarda satışının yapılması kesinlikle yasaktır. Bu davranışı yaptığı tespit edilen kişiler hakkında (-) trade verip şikayet konusu açma hakkımı saklı tutarım.
* Reklam işi sabır isteyen bir iştir, emek ister, ilgi ister. Bunları karşılayamacak, zaman ayıramayacak kişiler lütfen alıp da satışı baltalamasınlar.
* Önceden var olan birebir bir eğitim / danışmanlık vs işleri zaman sorunundan dolayı ilgilenilemediği için tarafların mağdur olmaması adına rafa kaldırılmıştır.
Bunu çeşitli kılıflara sokup bahaneler uydurup da gelip içeriğime laf söyleyecekler de lütfen uzak dursunlar.. Kimseyi zorladığım yok. Referasnlardan gelen görseller aşağıda ve konuda eklidir.

Arkadaş sağolsun gecenin bir saatinde bile yardımcı oldu.

Şuan da bu seyirde ilerliyor ama dahada düşeceğinden eminim.

Sayfa beğenisi reklamıdır.

gW5L0O.jpg

Kitabı yeni bitirdim reklam iki saatir yayında kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kitap özelliklede ne yaptığını bilmeyenler için.

m4V5dV.png

bu iki saatlik sonuç bu arada benim sayfam eylence falan değil zor bir kelime teknoloji alanında takipçilerimde yabancı. Türkiye olsa çok daha iyi sonuçlar alabilirdim. Başlangıç ve kısa pratik için kitabı almanızı tavsiye ederim.

Yanlız ücretsiz reklam verme bölümü var kitapta arkadaşta etik olmadığını belirtmiş ama kesinlikle tavsiye etmediğimi belirteyim. Halen kitaba okunuyla ilgili güncelleme geliyor. :)

Neyse nasıl reklam verilir? Nasıl etkili olabilecek kitleye ulaşırlır sorunalrına net cavap alabilirsiniz? Zaten satarkende kitap sahibi bunu söylemekte...

Saygılar.

Dun kitabi aldim, acik soylemek gerekirse almadan once baya 2 lemde kaldim alip almamakta. 50 tl ama isime yaramiyacak birsey diye dusundum. Ne anlatiyor olabilirki dedim ama o is oyle degilmis. Kitabi aldim ust uste 2 kere okudum. Bugune kadar cok pdf kitap aldim, hic biri bu kadar aciklayici anlasilir degildi. Icindeki bilgilere gelince gercekten arkadasin dedigi gibi maliyetler acayip dusuyor. 50 tl degil 200 tl lik bir kitap bence. Kendisine tesekkur ediyorum. Gercekten cok isime yaradi kitap. Tonla para verip aldiginiz hesaplari kendiniz koleksiyon niyetine yapabilirsiniz. Basarili.. +ref

Arkadaştan bende aldım kitabı. Her sorunum olduğunda gayet sıcak şekilde yardımcı oldu. Sayesinde çok şeyler öğrendim. ve halende yardımcı oluyor. gerçekten çıkar peşinde olmayan bi arkadaş. bu zamanda böyle güzel arkadaşlar olması mutluluk verici..

ben satın aldım, gayet işe yarar ince düşünülmüş bilgiler var. almanızı kesinlikle öneririm.

Arkadaştan kitabi aldim ben ki hic bisey bilmeyen reklamdan anlamayan kişiye güzel güzel anlattı Allah razı olsun kendisinden gözünüz kapalı alabilirsiniz. Skype dan ne sorduysam yardımci oldu artik yari -pro bir facebook reklamcisi oldum cok teşekkür ederim hocam sana

Kitabı alıp inceledim çok faydalı bilgiler var

Arkdslar Kitapta tam anlamiyla istediginiz var tavsiye ederm yillardir bu isin icindeyim Yeni bilgilerle daha aktif reklamlar atabiliyorum kitap satisi icin tskr ederm

Arkadaş oldukça ilgilendi, sabırla sorularımı cevapladı. Güzel içerikli bir kitap, aldığınıza pişman olmayacaksınız.

Kitabı aldım bekledigimden çok farklı bilgilerle karşılaştım.Gerçekten arkadaşın dediği gibi sagdan soldan bilgilerle hazırlanmış bir kitap degil.Aldıgınızda ben bunamı para verdim demiceksiniz buna kesinlikle eminim.Her zaman söylerim vaatli satışlar yerine insanlara egitim konulu kitapların satışı olmalı.Birde satış sonrası destegi olmalı bir satıcının 1 ay ücretsiz destek ve ya satış sonrası destek ücretlidir gibi satıcılardan uzak durulmalı.Farklı konulara girdim biliyorum ama bunlarıda söylemeden geçemedim.

Satın aldım. Daha kitabı açmadan yorum yazıyorum :) İlgisi ve samimiyetine istinaden bile verilecek bir ücret. Ticaret her zaman olur, ama düzgün ticaret ve düzgün satıcı zor bulunur.

Kitabın içide boş değildir herhalde :)

Etkileşim ekran görüntülerini de performans değerlendirmesinde sizinle paylaşırım.

Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:
[MENTION=8064]eray70[/MENTION] ile ref fiyatına satış yapıldı.
Ref fiyatından kalan satış 2.

tavsiye ederim, sitenize kaliteli trafik çekmek veya reklam için veya çok amaçlı kullanılabilir....

Güncel++

Şehir dışında olduğumdan Skype bakamıyorum.
Forumdan iletişime geçiniz..

Yazmak isteyen yazar hocam konu altına da , iki forumda da sorun yaşamadım alan kişiler ile.
Elimden geldiğince yardımcı da oluyorum.

hocam reklam hesabı vs oluşturmada sıkıntı yokda bu işin incelikleri var mı pdf de. daha detaylı bir şekilde?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri