Facebook Müzik Sayfası Satılık!

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar Yüzde yüz real hemen hemen 2.5 senelik müzik sayfası satılıktır. 21.718 beğenme kesinlikle en ufak bir hile vs.vs.vs yoktur. zaten sayfanın begenılerınde de bellidir. Sayfa fiyatı 2 bin TL almak isteyene sayfa link'i PM'den gösterebilirim.

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

Selam arkadaşlar Yüzde yüz real hemen hemen 2.5 senelik müzik sayfası satılıktır. 21.718 beğenme kesinlikle en ufak bir hile vs.vs.vs yoktur. zaten sayfanın begenılerınde de bellidir. Sayfa fiyatı 2 bin TL almak isteyene sayfa link'i PM'den gösterebilirim.

Güncel!

O sayfanın 2bin tl etmesi için her durumun en az 5-6 bin beğeni alması gerek analistik paylaşırmısınız ?

o fiyat biraz değil baya pahalı :( analistik , gönderimi erişimi , beğeni yorum fotoları koyarsan anlayabiliriz hocam niye o fiyatı verdiğinizi :)

zamanında 100 binlik Gs sayfasını 2-3bin beğenili 1 k ya sattıydım kazık mı yedim acaba :D:D

1k 100 tl den satılırmı hiç aşırı pahalı kimse almaz malesef satamazsın bu fiyata sayfanı

Hite göre değişir sayfa fiyatları ama 21k beğenili bir sayfanın bu kadar etmesini zor gibi

150 200 civarı beğenileri var. Yeni şarkılar klip vs.vs yukluyorum sadece.. Müüzik sayfası sırf. 70 80 civarıda paylaşım alan içerikler var. Tabi bu yuklenene göre degısır. Aslında satma gibi bi niyetım yok. Cok emeğim var o sayfada. Sadece para lazım oldugu ıcın. Hani olur mu gibisinden dusundum. Fazla olma durumu ondan dolayı. Aksini sölemiyorum fazla tabi. Ama emek ve gerçekten bi real sayfa.

2bin TL'ye ben sana 130 k sayfa vereyim, organik sayfa benimkide 1 ila 15 k arası değişiyor erişim.

26 kasım da bi gunaydın yazıyosun 7 beğeni. Sayfanın kişi sayısına göre, sencede az bi beğeni değil mi o ?

---------- Spam Engelliyici 02:49 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

14 Mayıs nedir hocam kaç ay olmuş paylaşalı :)

Sen sımdı müüzik sayfasına, arsız bela yükle, bide tarkan yükle. Hangisi daha cok beğeni alır ? tarkan dimi. Bu dünyaca unlu birinin hayran sayfası degıl öle anında 10 bin 20 bin begenı alıcak sayfa olsa, benim burdan işim ne ? :)

gerçektende oha yani konu baltalamak gibi olmasın ama gercektende cok pahalı demişsin gel ben 110klık sanatcı sayfasını verem 1,5kya hemde her paylaşım +250beğeni +50paylaşım oda video paylaştığımda foto paylaştığımda ise +1k beğeni +70paylaşım

26 kasım da bi gunaydın yazıyosun 7 beğeni. Sayfanın kişi sayısına göre, sencede az bi beğeni değil mi o ?

---------- Spam Engelliyici 02:49 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

Sen sımdı müüzik sayfasına, arsız bela yükle, bide tarkan yükle. Hangisi daha cok beğeni alır ? tarkan dimi. Bu dünyaca unlu birinin hayran sayfası degıl öle anında 10 bin 20 bin begenı alıcak sayfa olsa, benim burdan işim ne ? :)

hocm facebook nickinizi verin Size istatislik yada editörlük vereyim siz kendiniz paylaşın görün

ben bi kaç günde bir gece 3 4 gibi yada sabah 5 6 gibi yapıyorum paylaşımı böyle oluyor

fakat geriye dönük bakın, saatlerinde paylaşım yapan arkadaşlar vardı, 25 30 k erişim alan paylaşımlarda var, ölüsü en kötüsü 1 k erişim oluyor, genelde 5 - 15 k arası, bildiğiniz üzere facebook yeni algoritmasına kişinin ilgi alanına göre paylaşımları haber kaynağında gösteriyor. fakat organiktir kesinlikle hile ile çekim yapılmamıştır, geriye dönük paylaşımlara bakarsanız anlarsınız, hatta vereyim yetki siz kendiniz paylaşın bakın işte görün yükselir bu ilgilenilirse :)

gerçektende oha yani konu baltalamak gibi olmasın ama gercektende cok pahalı demişsin gel ben 110klık sanatcı sayfasını verem 1,5kya hemde her paylaşım +250beğeni +50paylaşım oda video paylaştığımda foto paylaştığımda ise +1k beğeni +70paylaşım

Sanatcı sayfası mı :D YT de sanatcı sayfasını alıp nabıcak adam. Mesela ben sanatcı sayfasını alıp oraya mac ozeti mi paylasıcam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri