Facebook paylaşımları hakkında

dragon0788

Kayıtlı Üye
Web sitesi
dragolyrics.blogspot.com
Merhabalar,

Bir tane videom vardı Türkçe kanalımda. Bunu arkadaştan rica ettim ve toplamda 1.5 milyon aktif üyesi olan Facebook sayfasında paylaştı. Ancak tam 1 gün geçmesine rağmen izlenme sayım sadece 420. Acaba Facebook izlenimleri youtuba analyticsde görülüyor mu ya da geç mi yansıyor? Bu konu hakkında beni aydınlatırsanız, sevinirim.

Değişiyor.Ben 59 k lık sayfada günlük 1 videoya 1,2 k izlenme alabiliyorum.Sayfanın aktifliğiyle alakalı (:

Hocam 433 hit az değil mi? Sonuçta 1.5 milyonluk komedi kategorisindeki sayfalara yine güncel ve komik bir video yükledik. Sonuç çok az gibi geldi. Toplamda da yayınladığımız sayfalarda yaklaşık 200'e yakın paylaşım oldu.

Bu denemeyi bir facebook sayfası almadan bir yapayım dedim. Sizin tecrübeleriniz varsa, paylaşırsanız, sevinirim hocam

hocam paylaşım yöntemini bilmiyosunuz sanırım , paylaşımınızı az kişi görüyor olabilir :(

Paylaşım yöntemi ile ilgili olduğunu sanmıyorum ne olursa olsun o hitin 20-30 katını belki daha da fazlasını alması gerekirdi. Sonuçta paylaşım oranları bile şu an baktım 250'ye gelmiş. Tabi, bu paylaşanlardan da paylaşanlar olacaktır, onları da hesaba katmak lazım.

Zaten yukarıdaki anlattıklarım dışında paylaş ve beğen tuşuna basmadan direk izleyenleri de hesaba katınca 433 hit imkansız gibi bir şey oluyor. Tabi, bu benim düşüncem Facebook'u aktif olarak ilk defa kullandım. Eğer bu yolla izleme alan arkadaşlarımız varsa geri dönüşleri hakkında belki bizi bilgilendirebilirler.

dostum biraz geç yansıyor 2 3 k rahat alırsın kaç kişiye görmüş sayfa sahibi görebilir 5k kişi gördüyse 2 3 k izlenim alabılırsın

dostum biraz geç yansıyor 2 3 k rahat alırsın kaç kişiye görmüş sayfa sahibi görebilir 5k kişi gördüyse 2 3 k izlenim alabılırsın

Hocam bi sorayım kaç kişi görmüş de oldukça fazladır. Zaten 250 kişi sayfadan direk paylaşmış. Şu an bir iki saat arayla 50 -20 artıyor. 505 oldu şu anda hit. Sizin sayfanızda geri dönüşler nasıl hocam ?

Videoları facebook sayfasında durum olarak nasıl paylaşıyoruz,ekledıgım sayfalarda vıdeolar hep lınk olarak gorunuyor.

sürekli reklam baglantı atılarak öldürülmüş bir sayfa olabilir liste obonelerden sayfaya dönüştürülmüş toplanmış bir sayfa olabilir otolike olabilir olabilirde olabilir

facebook katagorisi o kadar karışıkki o kadar illegal işler falan döndüki anlatmaya kalksam sabahı bulamam

sonuc olarak kiminin 20k sayfası digerinin 2 3m sayfasından degerlidir o sektörde
adam sana gösteriş olsun diye fake profillerden paylaşıyodur bir uygulama ile falan filan ...

wetahanda kesin tanıyodur sayfayı satanı ;)

Hocam bi sorayım kaç kişi görmüş de oldukça fazladır. Zaten 250 kişi sayfadan direk paylaşmış. Şu an bir iki saat arayla 50 -20 artıyor. 505 oldu şu anda hit. Sizin sayfanızda geri dönüşler nasıl hocam ?

250 paylaşım varsa 5 10 k arası bir izlenim alırsın ama bunun yansıması 24 saati buluyor.ben paylastıgımda 4k gösterim varsa paylaşmalarla falan 3 4 k izlenim alıyorum gün günde artıyor
50 100 artmasının sebebi videodan youtube gidip izleyenlerdir.
paylaşım mikltarı baya baya iyi tüm paylasanların arkadaşları izledikçe artacak youtube diğer sitelerden izlenmeyi baya bi geç yansıtıyor 24 saat falan geçesi lazım

250 paylaşım varsa 5 10 k arası bir izlenim alırsın ama bunun yansıması 24 saati buluyor.ben paylastıgımda 4k gösterim varsa paylaşmalarla falan 3 4 k izlenim alıyorum gün günde artıyor
50 100 artmasının sebebi videodan youtube gidip izleyenlerdir.
paylaşım mikltarı baya baya iyi tüm paylasanların arkadaşları izledikçe artacak youtube diğer sitelerden izlenmeyi baya bi geç yansıtıyor 24 saat falan geçesi lazım

Cevabınız için teşekkürler. En azından bir fikir sahibi oldum...

ayrı konu açmadan burdan sormak istiyorum ;

arkadaşlar yaklaşık 1 hafta oldu kanalımı açalı hatta face bağladım kanal ayarlarından ama 1 tane bile paylaşımım düşmüyor face otamatik bunun çözümü nasıl olacak düşmücekse madem neden bağlıyoruz face profilimizi buna bi cevap verirseniz çok sevinicem...

---------- Mesaj saat 02:47:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:57:50 civarında gönderildi. ----------

ayrı konu açmadan burdan sormak istiyorum ;

arkadaşlar yaklaşık 1 hafta oldu kanalımı açalı hatta face bağladım kanal ayarlarından ama 1 tane bile paylaşımım düşmüyor face otamatik bunun çözümü nasıl olacak düşmücekse madem neden bağlıyoruz face profilimizi buna bi cevap verirseniz çok sevinicem...

konum altlarda kalıcak yok mu buna cevap verebilecek bir akadaşımız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri