Facebook Sayfa Adı Değiştirilir!

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Sayfa Alış - Satış

fanitter

Yasaklanmış
1 Haftadır sayfa adını değiştirmek için yapmış olduğum çalışmalar en sonunda meyvesini verdi ve sayfa adı değiştirmeyi başardım.

Sayfa adını 25 TL'ye değiştiriyorum 1 - 14 gün arasında değişecektir.
Üye kaybı kesinlikle yaşanmaz.
Sayfa kapanma riski kesinlikle yoktur.

Referanslar ;

Anında ismi değişen facebook sayfası!

md1684.jpg

PpzQVN.jpg

14 Gün sonra değişecek 2. Facebook Sayfam ;

JXB3JY.jpg

Ödeme Yolu ; Paypal , Ziraat

Son düzenleme:
bende çok araştırıyordum bu konuyu, parayla yapmak yerine paylaşsan olmazmı ? facebookta 14 yaşındaki cocuklar bile cayır cayır paylaşıyor, bu foruma biraz katkın olsa? değiştirelecek sayfamız 1,2 değilki ..

Sayfa ismi benzerimi olacak yoksa farklı olabiliyormu ?

mesela sayfa adı arkadaş ekleme sayfası.

Bir ünlünün adına yapacağım sayfayı ?

ref olarak bana yapın :D fiyat çok fazla hocam 60k gofti bi sayfam var 60k sayfayı bile o paraya almadım düşünün :D

İlk yapacağım kişi olacağınız için hemde ref olmanız bakımından 25 TL gibi bir fiyata değiştiririm hocam

çok uğraşmıştım ad değiştirmek için beceremedim sayfayı sildim nerdeydiniz şimdiye kadar :)

Hocam bende 1 haftadır uğraşıyorum sayısız yer gezdim en sonunda çözdüm olayı sayfanız olursa beklerim :)

bende çok araştırıyordum bu konuyu, parayla yapmak yerine paylaşsan olmazmı ? facebookta 14 yaşındaki cocuklar bile cayır cayır paylaşıyor, bu foruma biraz katkın olsa? değiştirelecek sayfamız 1,2 değilki ..

Hocam ben bir haftadır oturup gece gündüz nerdeyse japon forumlarına kadar gezdim benim 1 haftalık emeğimi burada paylaşamam yarın birgün başkası benim emeğimi yine satmaya kalkışacak kusura bakmayın 50 TL gibi bir fiyata değiştiriyorum teşekkürler.

Sayfa ismi benzerimi olacak yoksa farklı olabiliyormu ?

mesela sayfa adı arkadaş ekleme sayfası.

Bir ünlünün adına yapacağım sayfayı ?

Kısaca söyle anlatayım

Sayfanızın adı Arkadaş Ekleme Yeri ise ben Onu Arkadaş Ekleme diye değiştiririm 1 saat içinde olur

Ama sayfanızın adı Justin Bieber ise ben onu Arkadaş ekleme yaparsam sayfa ismi farklılığından dolayı 14 gün içinde olur

referans olabilirim. 129 k lık sayfa var elimde eğer değiştirebilirseniz yarı fiyatına ref olabilirim :)

Arkadaşlar facebook sayfa isminin değişikliği ülke bazlı oluyor yani her ülkenin belli kısıtlamaları oluyor.

Edit: Konuya Alakasız Post Atmak Yasaktır!

Moderatör tarafında düzenlendi:

O olay çoktan çöp oldu istersen amerika değil ekvator yap sayfanızın sertifikası yoksa kapanıyor. böyle şeyleri konumun altında yorum olarak yazmayın birinin sayfası kapanıcak bende suç bulucak yeni sayfa konu açıp orda yazın lütfen yorumunuz report ettim.

Son düzenleme:
50 tl fazla değilmi ? zaman zaman güncelleme geliyor su fırsat sunuluyor heralde tekrar kısa süreliğine aktif oldu ancak ücret çok

Edit: yardım etmek isterseniz kendinize bir konu açıp oradan yapabilirsiniz.

50 tl fazla değilmi ? zaman zaman güncelleme geliyor su fırsat sunuluyor heralde tekrar kısa süreliğine aktif oldu ancak ücret çok

Neyse arkadaşlar herkese yardımcı olabilme adına 25 TL'ye sayfa adınızı değiştirebilirim.

# daha fazla indirim istemesin kimse

Son düzenleme:

yaş sınırını hep savunmuşuzdur yine bir örnek.. madem biliyorsun açarsın konusunu orada anlatırsın.. gelip burada satış konusunu baltalamak nedir? insanların ekmeğiyle oynadığının farkında değilsin sanırım

Arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasın ama isteyen arkadaşlar varsa ücretsiz olarak değiştirebilirim.

Hocam yeni konu açıp orda yazarsanız sevinirim bakın konumun altında yazmayın yanlış bir hatanızda suçlu ben olucam. Report ediyorum

Lütfen Gereksiz Postlar Atmayalım Arkadaşlar, Konu Baltalamak ve Alakasız Post Atmak Yasaktır! Aksi Taktirde Cezai İşlem Uygulanacaktır!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri