FACEBOOK SAYFA ve GRUPLARA MESAJ GÖNDERME PROGRAMI v1 ÇIKTI !!! | Satış Konusu

• Kullanıcı Ozsoy05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

Ozsoy05

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Programımızın ön satış konusunu şuradan sizlere duyurmuştuk.
Program facebook sayfa ve gruplarınıza yada gruplara çoklu mesaj gönderimi (duvar) yapabiliyor. Sayfaya yada gruba mesaj gönderebilmesi için sayfa ve grupların duvar yazma izninin açık olması gerekmektedir. Toplu gönderim yapabilirsiniz.Zaman ayarlı göderim yapabilirsiniz.
Programımız an itibari ile satışa başlamıştır.

Program özellikleri;
-Anında gönderim!
-Çoklu sayfa veya grup ekleme
-Sayfa / Grup linklerinin ve mesajın yedeklenmesi
-Zaman ayarlı olması
-Şifreli giriş özelliği
-Göndeirmler bittiğinde otomaitk bilgisayar kapatma
-Username'den ID bulma

Programın tanıtım videosu
Program tanıtımı çeşitli nedenlerden dolayı bir arkadaşa hazırlatılmıştır en kısa sürede sesli ve detaylı anlatım eklenecektir.

Tanıtım Videosunu İndirmek İçin Tıklayınız

eMQQp43.png

mv03.png

POGRAM ÜCRETİ : 40 TL
Daha önce yazılımımızı almış olan kullanıcılara programın fiyatı 30 tldir.

ÖNEMLİ !
Program indirme linki aşağıdadır. Fakat program size açılışta bir ID verecektir bu ID'yi [email protected] adresine mail olarak atmanız gerekmektedir. Ardından programınız sistem tarafından aktif hale gelecektir. ID'nizi [email protected] adresine attıktan sonra BURADAN ÖZEL MESAJ ATINIZ.

PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ödeme Yolları

ENPARA.COM - FİNANSBANK
Alıcı: Mert Özsoy
Şube Adı:
Şube Kodu:
Hesap No: 540866
TR16 0011 1000 0000 0043 0139 97

MİSLİ.COM
Üye numaramız için pm atınız.
İLETİŞİM

Telefon: 541 382 91 86

bunu javascript ve php bilen birine mi söylüyorsun hahaha

bu is derken youtube u kastettim bu program çogu kisi için veli nimet degerinde videoların üzerinde sosyal medyanın etkisini bilmeyen yoktur bu program bu isi oldukca kolaylastırıyo. umarım bu sefer anlatmak istedigimi anladınız umarım

Arkadaş satış konusu açmış altında kişisel tartışmalar bence müdehale edilsin

siz beni anlmamışsınız meğer diyorumki bu programa 40 tl vereceğime gider basit bir javascript koduyla anasayfadaki yorumlara tüm gruplara gruptaki yorumlara arkadaşlarımın duvarına arkadaşlarımın yorumlarına sayafaların duvarına (eğer açıksa) sayfaların yorumlarına (beğendiğim sayfalar) post atarım bu program bunu tek seferde yapabiliyormudur acabA ?

Konunuzu Baltalamak İstemedim Ama..

Başka konuyu baltala mertin konusunu baltalama

adama silah zoruyla veriyolar sanki programı adam 40tl diyo isterse 500 der sanana bundan eger daha iyisini yapabiliyosan yap ve bi konu aç bu tarz gereksiz yorumlarla bunca insanı ugrastırma

forumda kaç kisi biliyo sizin anlattıgınız javascript php yi, adam yazmıs vermis iste zoruna gidiyosa alma merte ben 40 deyil adamlıgından dolayı 80 de veririm

bu yorumlarda silinsinki konu hakkettigi satısa geçsin

ln yazmıycaktım ama neyse içimde kalmasın =)

adama silah zoruyla veriyolar sanki programı adam 40tl diyo isterse 500 der sanana bundan eger daha iyisini yapabiliyosan yap ve bi konu aç bu tarz gereksiz yorumlarla bunca insanı ugrastırma

forumda kaç kisi biliyo sizin anlattıgınız javascript php yi, adam yazmıs vermis iste zoruna gidiyosa alma merte ben 40 deyil adamlıgından dolayı 80 de veririm

bu yorumlarda silinsinki konu hakkettigi satısa geçsin

ln yazmıycaktım ama neyse içimde kalmasın =)

hayır yani takıldığınız kısım oraysa yazdığım javascript scripti paylaşayım kimse hiç birşeye para vermesin ?
arkadaş satış yapabilsin diye yorumlarımı sildirdim ama siz gene bişeyler çıkardınız

1 adet satılmıştır hayırlı olsun.

uzman sorusu ? bu program saadece sahip olduğun sayfa ve grup içinmi geçerli ? yani admin olmak şartmı ? yoksa herhangi bir sayfanın duvarına yazma açıksa ona atabilirmiyiz ?? herhangi bir sayfa olabilir mi ?

uzman sorusu ? bu program saadece sahip olduğun sayfa ve grup içinmi geçerli ? yani admin olmak şartmı ? yoksa herhangi bir sayfanın duvarına yazma açıksa ona atabilirmiyiz ?? herhangi bir sayfa olabilir mi ?
hocam istediğin sayfa ve gruba emsja atabilirisn admini olmana gerek yok yeterki yazma izni versinler.

otomatik başkalarının duvarlarına yolluyorsa hızlı hızlı face kilitlenebilir.

otomatik başkalarının duvarlarına yolluyorsa hızlı hızlı face kilitlenebilir.
Bunun için gerekli çalışmalar yapıldı. Kilitlendikten sonra ypaılması gerkeenler müşterilere aktarılıyor.

Bunun için gerekli çalışmalar yapıldı. Kilitlendikten sonra ypaılması gerkeenler müşterilere aktarılıyor.
bu yazılımın javascript versiyonu nu yazdım hocam aşırı kullanılmamasını müştirelerinize söylermisiniz :D
4-5 kere attırdım (sayfa grup arkadaş kendi duvarıma post atıyor ve anasayfadaki arkadaşlardaki gruplardaki sayfalardaki durumlara yorum atıyor)

şuanda sohbeti, beğenme özelliğini, yorum atma özelliğini, abone olma özelliğini, arkadaş ekleme özelliğini kullanamıyorum :rolleyes:

bu yazılımın javascript versiyonu nu yazdım hocam aşırı kullanılmamasını müştirelerinize söylermisiniz :D
4-5 kere attırdım (sayfa grup arkadaş kendi duvarıma post atıyor ve anasayfadaki arkadaşlardaki gruplardaki sayfalardaki durumlara yorum atıyor)

şuanda sohbeti, beğenme özelliğini, yorum atma özelliğini, abone olma özelliğini, arkadaş ekleme özelliğini kullanamıyorum :rolleyes:
Tamam yeter konuma daha fazla mesaj yazmayın siz.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Amacınızı anlamış değilim ? Birdaha konuya yazmayın lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri