Facebook Sayfalarım Kapatıldı

bojan54

Kayıtlı Üye
Sayfam kapatıldı tekrar açılması mümkün değil diyor niye kapandı anlamadım.

Hastagleri fazla kullandım acaba ondan kapanmış olabilir mi? bide 2 tane sayfam vardı 2side kapanmış.

Pek bilgim olmadığından soruyorum tekrar açılma ihtimali var mıdır?

Sayfam kapatıldı tekrar açılması mümkün değil diyor niye kapandı anlamadım.

Hastagleri fazla kullandım acaba ondan kapanmış olabilir mi? bide 2 tane sayfam vardı 2side kapanmış.

Pek bilgim olmadığından soruyorum tekrar açılma ihtimali var mıdır?

Ne için Kapatıldığı Önemli Kardeşim. Paylaştığın Herhangi Bir İçerikte Kural İhlali Yaptın mı?

valla kural ihlali falan hiç bir şey yazmıyor ne yaptığımıda anlamadım.Youtube kanalımda ki videoları paylaşıyordum

Kardeşim Facebook ile Yoğun Bir Şekilde İlgilenirim. Bugüne Kadar 2 Kere Sayfam Kapatıldı ama Her Defasında Mail ile Gerekçesi Belirtildi. Sayfayı Açtığın Hesap ile Destek Bölümünden Bir Mesaj Yolla İstersen?

Kardeşim Facebook ile Yoğun Bir Şekilde İlgilenirim. Bugüne Kadar 2 Kere Sayfam Kapatıldı ama Her Defasında Mail ile Gerekçesi Belirtildi. Sayfayı Açtığın Hesap ile Destek Bölümünden Bir Mesaj Yolla İstersen?

dün gece yolladım cevap gelmedi hala.

Normal facebook üyeliğime mesaj geldi uygulama yapmanıza falan sınırlama geldi diye.Sonra 2 sayfa birden kapandı.

sanırım youtube videoları ile alakalı.benimde 2 sayfam kapanmıştı,ortak özellikleri ise sayfalarda sadece youtube videoları paylaşmamdı.çok video attım,sadece video attım,sadece youtube dan video attım ve sayfalar kapandı :)

sanırım youtube videoları ile alakalı.benimde 2 sayfam kapanmıştı,ortak özellikleri ise sayfalarda sadece youtube videoları paylaşmamdı.çok video attım,sadece video attım,sadece youtube dan video attım ve sayfalar kapandı :)

arada resim falanda yüklüyordum beğeni gelsin diye.Youtube ile akalı video yükleyince niye kapanıyor onu anlamadım? bide sinir olduğum şey sebep belirtmemiş şurdaki kurallar diyor ne olduğunu söylemiyor.

nedenini bilmiyorum ama yabancı sayfalarda o zaman böyle bi söz dolaşıyordu işte sadece youtube videoları paylaşırsanız kapanır diye.benim o kapanan sayfalardada işte sadece youtube videoları vardı.3-4 kez itiraz etmiştim ama açılmadı.

nedenini bilmiyorum ama yabancı sayfalarda o zaman böyle bi söz dolaşıyordu işte sadece youtube videoları paylaşırsanız kapanır diye.benim o kapanan sayfalardada işte sadece youtube videoları vardı.3-4 kez itiraz etmiştim ama açılmadı.

bende itiraz ettim güya youtube kanalımla alakalı sayfam diye :D ama sadece bize mi denk geldi bu? millet hep facebookta youtube kanalının videolarını yayınlıyor? bide sahte aboneli sayfalar hep.

Benim ki tamamen organikti 3 4 ayda 500 abone anca yapmıştım.

30-40 k face sayfam var. hepsi forumdan arkadaşa kastırdım 8-9 ay oldu sorun yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri